Şimdi Ara

3000-3100 SİSTEM TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar bu mart ayında bir sıkıntı çıkmazsa 3000-3100 tl arası bir bilgisayar sistemi toplamak istiyorum biliyorum artık oyun bilgisayarı dediğimiz şeyler minimum 3500 tl den başlıyor ama banada 3000 tl de en son oyunları medium-high arası 50-60 fps oynatsın yeter :D :D o yüzden sizden yardım istiyorum bu konuda (monitör olmayacak) şimdiden teşekkürler

• Imzamdaki sisteme bakabilirsiniz 3200 civarı bir fiyat yapıyor Sinerji.net ten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kraykor kullanıcısına yanıt
    Hocam ultrada 50-60 fps alırsınız o bütçeye siz ne diyorsunuz :D
    Hocam böyle bir şey oluyor,
  • LoliconOtaku kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bilmiyorum bu konuları ama internette facebook ortamında iyi bir oyuncu bilgisayarı sisteminin 3500-4000 arası olduğunu filan duydum belki o yüzden söyledim onu :D
  • Tengri- kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin sisteme bakıyordumda sinerjide dual x yok nitro triple dp ve tri-x oc var bunlardan hangisi uygun olur şimdi ne farkeder ikiside sapphire diye karar vermiyim :D
    http://www.sinerji.gen.tr/sapphire-r9-380-nitro-dual-x-oc-4gb-256bit-gddr5-pmu3720

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    3500 4000 arası pc tavsiyesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhabalar internette araştırdım ve şöyle bir sistem buldum görüşlerinizi alabilirmiyim nasıldır acaba veya bu parça yerine şu parçayı al diyebileceğiniz bir parça varmı?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• LoliconOtaku'nun önerdiği sistemin ekran kartını R9 390'la değiştirip alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.