Bildirim
3000-3500 TL laptop önerisi (Asus)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Asus'un X550VX serisi cihazlarına bir bakın derim. i7'den vazgeçebilirseniz eğer i5 7300HQ işlemcili Nvidia GTX 1050 ekran kartlı MSI da olabilir. -
o bilgisayarı düşünmüştüm (12GB Ram'lisini) ama internette o bilgisayarın çok şikayetçisi var. -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihakyasan3
o bilgisayarı düşünmüştüm (12GB Ram'lisini) ama internette o bilgisayarın çok şikayetçisi var.
O zaman MSI'ın i5 7300HQ işlemcili, GTX 1050 2GB versiyonlu cihazına bir bakın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: SlideToUnlock
quote:
o bilgisayarı düşünmüştüm (12GB Ram'lisini) ama internette o bilgisayarın çok şikayetçisi var.
O zaman MSI'ın i5 7300HQ işlemcili, GTX 1050 2GB versiyonlu cihazına bir bakın derim.
Ama onun da 2GB Ekran kartı var o aklıma takıldı. -
quote:
quote:
quote:
O zaman MSI'ın i5 7300HQ işlemcili, GTX 1050 2GB versiyonlu cihazına bir bakın derim.
Ama onun da 2GB Ekran kartı var o aklıma takıldı.
3700'e yükseltebilirseniz eğer i7 7700HQ işlemcili GTX 1050 ekran kartlı Monster modeli var. -
http://www.toshiba-turkey.com/discontinued-products/qosmio-x870-15e/
Hocam dilerseniz şu bilgisayara bakın bi derim elimde var 2.el satabilirim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
asus X550VX serisinden uzak durun -
http://m.teknosa.com/urunler/125033318/asus-r510vx-dm264tc-i7-6700hq-16-gb-ddr41-tb2-gb-n
Hocam ben de alacağım bunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
X550 den farkı yok aynı makine . -
Aynı fiyata GTX1050'li model varken almayın hocam.
http://www.hepsiburada.com/msi-gl62m-7rd-609xtr-intel-core-i5-7300hq-8gb-1tb-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV000003S0RO -
quote:
quote:
quote:
quote:
3700'e yükseltebilirseniz eğer i7 7700HQ işlemcili GTX 1050 ekran kartlı Monster modeli var.
monster indirime geldi ama güvenemiyorum.ne yapmalıyım?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
3700'e yükseltebilirseniz eğer i7 7700HQ işlemcili GTX 1050 ekran kartlı Monster modeli var.
monster indirime geldi ama güvenemiyorum.ne yapmalıyım?
Burada veya çeşitli forumlarda kullanıcı yorumlarını okuyun isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X