Şimdi Ara

3000 Civarı sistem. Almadan önce görüşlerinize başvuruyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba kıymetli forum sakinleri. 2000-2500 civarı bilgisayar toplamak niyetindeyken doların malum baş belası kuru yüzünden 3000'e çıkmak durumunda kaldım. İnventus'un sistem toplama sihirbazından şöyle bir sistem topladım:
    Kıymetli görüşlerinizi almak isterim.
    Bilgisayarı oyun amaçlı topluyorum[1080p/ Fallout 4 ultra ayarlarda 50-60 fps oynamak şimdilik yegane amacım. Muadili oyunları da high- very high ayarlarda 50-60 fps'de oynatacak bir sistem toplamak istiyorum]. Ekran kartı hususunda içim pek tatmin olmadı açıkçası. Bir sürü marka var. Bütçem gereği gtx 960 4gb ve amd r9 380 4gb arasında kaldım ama ikisi de tam aradığım performansı veremiyor gibi görünüyor. Tavsiyelere aç ve açığım.
    Ayrıca bu sisteme kaç bitlik hangi windows'u kursam en yüksek verimi alırım?
    Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nayi1 -- 25 Ocak 2016; 0:35:09 >

• Selamlar sistem gayet güzel parçaları bozmayın tabiki windows 10 kurun . En iyi performansı alırsınız,ayrıca ssd alma imkanı var ise sistem ozaman 4*4 lük olcaktır.Ekran kartı olarak ASUS R9 380X STRIX OC Edition kesinlikle.Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHANBABAMJ -- 25 Ocak 2016; 0:42:07 >
  • İlginiz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
    Acaba ssd'yi bırakıp daha iyi bir ekran kartı mı alsam diye düşünüyorum? Ne dersiniz arkadaşlar?
  • i5-6500 işlemci ve MSI H110M Pro-VDH seçimin güzel. Ekran kartı olarak bu bütçeyle alınabilecek en iyi model olan MSI R9 380'i seçmişsin. Bir üzerinde R9 390 ve GTX970 var ama her ikisi de bütçeni çok aşar. Şimdiden hayırlı olsun.
  • Hocam şu sisteme de bir bakın isterseniz :) (bu sistemi başka birisi için toplamıştım. Yani anakartı ve rami kısıp ekran kartı kasabilirsin yada ssd) eğer sonradan elime para geçebilir derseniz. İşlemciyi resimdeki gibi 6600 yapıp,ssd yi sonra takabilirsiniz. Bende i5 6500, msi h110m pro vd , 8gb corsair 2400mhz ram ve msi r9 270x ekran kartı var. Şuan ultrada oynamadığım oyun yok diyebilirim :) ultrada en az 40 fps almıştım arma 3 de daha da düşüğünü almadım :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sistem güzel olmuş bence.ekran kartı ileriki bir zamanda da değiştirilebilir. Ben olsam ssdyi 120lik yerine en az 256lık alırdım. Onu değiştirmesi daha sıkıntı ileride windowsu taşı falan iş çıkarır. Oyun içinse sistem oyunlar artık 50gbi geçiyor. Onu düşünün derim. 20gb civarı zaten sisteme gidecek.
  • İlginiz ve yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Kendi hazırlamış olduğum sistem güncel, yeni çıkacak oyunları en az iki üç sene sıkıntı olmadan kaldırır diyebilir miyiz? Eğer öyle değilse bu sisteme bu kadar para vermek çok kötü bir yatırım olacak demek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.