Şimdi Ara

3000 tl lik masaüstü iş görürmü lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba sizce bu pc nasıl fiyatı uygun geldi çok uzun zamandır uzağım teknolojiye bilen arkadaşlar yazabilir mi ?
    urun.n11.com
    İzoly N12x İ5-3470 3.60GHz 8GB 240SSD 500GB RX550 4GB DDR5 22 PC Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/masaustu-bilgisayar/izoly-n12x-i5-3470-360ghz-8gb-240ssd-500gb-rx550-4gb-ddr5-22-pc-P276599059

• işten kasıt ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

işten kasıt ne?
    hocam bu fiyata bu pc alırmısın diyim :) oyunları en düşükte oynamayım yeter bir de 3 5 sene idare etsin tek derdim bu
  • link ölmüş galiba
  • hayır link duruyor
  • almayın. bazı insanlar eski nesil intel işlemcilerle gösterişli rakamlara sistem toplayıp uygun sandığınız bir fiyata satıyorlar ama işlemci eski olduğundan pc bir işe yaramıyor aslında. bu fiyata 3-5 sene iş görecek bir pc için size dm'den yardımcı olabilirim isterseniz
  • İşin ne ki ? Ona göre

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • işin ne ki diye sormuşsunuz da sadece param çok kısıtlı ve oyunları high oynama gibi bi derdim yok sadece dolar bu kadar artmışken bu fiyata bu pc alınır mı?sitedeki yorumlar çok olumlu size sormak istedim. yayın vs tarzı bi durumum yok sadece belli başlı oyunları oynayım bi kaç sene de götürsün derdim o :=)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.