2 ay sonra evleneceğim. Artık yavaş yavaş evdeki büyük aletlerin alımına geçeceğiz. 55" LED TV arıyorum.
Maximum 3000 TL olacak şekilde önerebileceğiniz tv var mıdır? Vereceğiniz fiyatlar teknosa, bimeks, vatan gibi teknoloji marketlerinden olursa sevinirim. İnternetten teknolojik alet almayı pek sağlıklı bulmuyorum kendi adıma. Yorumlarınızı, önerilerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum.
lg plazma modeli iyi araştırmanı öneririm panasonic in eline su dökeni görülmemiştir. birkaç modeli oldukça kalitesiz ucuz malzemeden uretilmiştir fiyatıda ona göredir (bu model nedir bilmiyorum) bu yüzden temkinli olmakta fayda var canlı görebiliyorsan sagını solunu incele özellikle ayaklar arka kapak kasa vs. belirgin bir şekilde 3.sınıf malzemeden olduğu belli oluyor. PM6800 MODELİ oyleydi.. teşirde duran panelin arka cıvataları pas tutmuşunu gördüm.. st50 farklı bir dunya bence lg plazma ile yan yana kıyaslanamaz (birkaç smart özelliği hariç)
o zaman panasonic plazma bu 3'ü içinde en iyisi diyorsunuz?
peki hepsiburada'dan ilk kez bu fiyatlarda bi alışveriş yapacağım. bi sıkıntı yaşar mıyım acaba?
@hbasaran82
quote:
Orijinalden alıntı: kiwi21
o zaman panasonic plazma bu 3'ü içinde en iyisi diyorsunuz?
peki hepsiburada'dan ilk kez bu fiyatlarda bi alışveriş yapacağım. bi sıkıntı yaşar mıyım acaba?
@hbasaran82
hepsiburada kendini kanıtlamış online alışverişin en güvenli olan siteler başında geliyor (hepimiz böyle biliyoruz) teşir iade/ayıplı panel gönderirler ise onların ayıbı diyelim forumda bir çok kisi buradan tv satınalıyor pek şikayet eden yok gibi - kargo süreci biraz yavaş çalışması hariç
42 50gt50 50vt50 55vt50 50st50 42st50 55st50 alan çok oldu..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme