Bildirim
3000 tl ye kadar 4k 120 ekran ve üstünde tv önerileriniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
50 js7200 3000 lira civarında bulunuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sanırım seni 49uf7787 keser:)
akıllı kumanda 4k ups panel bulunuyor ancak 3d özelliği bulunmamakta.Samsung 48ju6070 olabilir 2800 gibi bir fiyat olması gerekiyor. 3d istersen 49puk7100 philips modeli olabilir 3199 gibi fiyatlardan alabilirsin -
teşekkürler arkadaşlar hala alamadım televizyonu lg nin 4k ları daha iyi diyolar ama kararrsızım -
quote:
Orijinalden alıntı: evocu
teşekkürler arkadaşlar hala alamadım televizyonu lg nin 4k ları daha iyi diyolar ama kararrsızım
sen gözlerin bozulsun ve pişman ol bunu mu istiyorsun ? bir tv demek gelen görüntü sinyalinin ekrana yansıması için kullanılan bir araçtır (renk derinliği , piksel yoğunluğu hepsi bir yana) görüntü sinyalini normal bir şekilde yansıtamaması ise o tv yi işe yaramaz hale getirir bu aynı kameralar gibidir (bit rate , hızlı sahne geçişleri , yoğun ışık değişiklikleri kalitesini belli eder) ama asla ve asle kimse frame drop olan bir kamerayı kabullenemez bu olay böyledir. Benim bildiğim görüntü bozulması sadece ve sadece uydudan yayın alırken yağmur yağarsa arada bir gidip gelmesi olur başka ne neyi kabullenebilirim ulan tekerleksiz araba olur mu da görüntüyü işleyemeyen ''televizyon'' olsun ben anlamıyorum ki.
Sen paranı söyle ve tv istiyorum de olay bu kardeş.Birgün monitörlerde sapıtıcak diye korkuyorum eskiden böyle bir sorun yoktu (kötü tv diyince kozmetik olarak kalın içerik olarak , full hd yerine hd olurdu , ne bileyim renkleri parlak yerine normal ya da soft olurdu böyle şeyler tv yi kaliteli yapar ya da yapmazdı) günümüzde öyle bir alıştırdılar ki düzgün görüntü veren tv ye para bayılıyoruz ulan onun görevi o zaten.
Bütçesiz de bir şey olmuyor bunu bilin.Aklını nasıl okuyum senin ne niyetle bunları sorduğunu dimi ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X