Şimdi Ara

3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese hayırlı forumlar diliyorum arkadaşlar ;
    Alınık 1990 model ve üstü araç . Fiyatı 3000 TL yi geçmemeli , Mümkünse Kredi kartına taksitli .
    Evraklarının tam olması ön şarttır. Hırsızlık malı haram araç teklif edilmesin.
    Hurda yasası için beklerken sıtkı sıyrılanlar bu teklifimi değerlendirsinler.

• Bende arıyorum 5000ne kadar ama ama fiyatlar ucmus resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: HP.

Bende arıyorum 5000ne kadar ama ama fiyatlar ucmus resmen
    Burası biraz elit bir forum sitesi olduğundan daha çok meraklısına satış hedefli oluyor sanırım.
    Öyle olunca da fiyetler hali ile yüksek olabiliyor demekki ...
  • Kusura bakmayın da 3000 e araba bakıyon hem de elit felan diye sözde siteyi eleştiriyorsun , 10-15 bandında bile arac kalmamisken burda cevap alamıyorum diye şikayet etmen gereksiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer omer

Kusura bakmayın da 3000 e araba bakıyon hem de elit felan diye sözde siteyi eleştiriyorsun , 10-15 bandında bile arac kalmamisken burda cevap alamıyorum diye şikayet etmen gereksiz...
    Yazdıklarımı bir daha okursanız Ömer bey eleştirmediğimi aksine bir gerekçe sunuyorum. Sizin sandığınız gibi bir eleştiri değil kesinlikle.
    :)
    Yine de yorumunuza teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=204695362&rnd=6150
    Üstadım aracınızın güncellemesini yapıyorsunuz sanırım. Onay sürecindedir diyor .
  • DoktorX kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-bakimlari-tam-rus-tanki-satista-199192660/detay
    buna bakın ilanlar temsili benim değil araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-bakimlari-tam-rus-tanki-satista-199192660/detay
    buna bakın ilanlar temsili benim değil araçlar.
    İlginize teşekkür ederim.
    Baktım zaten favorilerim de var mış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoktorX

İlginize teşekkür ederim.
    Baktım zaten favorilerim de var mış.

Alıntıları Göster
    Bulursam ben de alacağım ama neredeyse yok,honda motora yönelmek zorunda kalacağım galiba
  • Ben başka bir site de buldum bir sürü ama bu sefer de nakit sıkıntısı baş gösterdi :(
  • quote:

Ben başka bir site de buldum bir sürü ama bu sefer de nakit sıkıntısı baş gösterdi :(
    3700 tl ye 94 model Hyundai Excell tüplü muayeneli bakımlı araç alınmıştır

3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır

• quote:

3700 tl ye 94 model Hyundai Excell tüplü muayeneli bakımlı araç alınmıştır

3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır 3000 TL yi geçmeyecek 1990 model ve üstü araç alınıktır

Alıntıları Göster
    yürürü iyise excell iyimiş bedavaya almışsın hayırlı olsun

• Bende eski model ucuza araba arıyorum ama hocam sizin maşallahınız var bulmuşsunuz hemde görünüşü hiçde fena değil takdir ettim sizi
    valla iyi denk getrmişsin. Kuşlar çıldırdı bu ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

valla iyi denk getrmişsin. Kuşlar çıldırdı bu ara
    94 excelim vardı 5-6 sene önce keyifle bindiğim araçtı bu fiyata daha iyiside imkansız
    O paraya nasıl buldun bunu ne iştir?
  • 3000 kim verio onu :) iyi bak elinde patlamasin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUN

3000 kim verio onu :) iyi bak elinde patlamasin :)
    Bu fiyata göre gerçekten temiz bi araç hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: UmuttAtes

Bu fiyata göre gerçekten temiz bi araç hayırlı olsun

92 ŞAHİN MASRAFSIZ BOYA VİZE SIFIR AKSESUARLI 8500 DIYRM ALAN 1KURUŞ MASRAF ETMEYECEK PAZARLIK CÜZİ İSTEYEN OLURSA YARDIMCI OLURUZ YER DENİZLİ/MERKEZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.