Herkese hayırlı forumlar diliyorum arkadaşlar ; Alınık 1990 model ve üstü araç . Fiyatı 3000 TL yi geçmemeli , Mümkünse Kredi kartına taksitli . Evraklarının tam olması ön şarttır. Hırsızlık malı haram araç teklif edilmesin. Hurda yasası için beklerken sıtkı sıyrılanlar bu teklifimi değerlendirsinler.
Bende arıyorum 5000ne kadar ama ama fiyatlar ucmus resmen
quote:
Orijinalden alıntı: HP.
Bende arıyorum 5000ne kadar ama ama fiyatlar ucmus resmen
Burası biraz elit bir forum sitesi olduğundan daha çok meraklısına satış hedefli oluyor sanırım. Öyle olunca da fiyetler hali ile yüksek olabiliyor demekki ...
Kusura bakmayın da 3000 e araba bakıyon hem de elit felan diye sözde siteyi eleştiriyorsun , 10-15 bandında bile arac kalmamisken burda cevap alamıyorum diye şikayet etmen gereksiz...
quote:
Orijinalden alıntı: omer omer
Kusura bakmayın da 3000 e araba bakıyon hem de elit felan diye sözde siteyi eleştiriyorsun , 10-15 bandında bile arac kalmamisken burda cevap alamıyorum diye şikayet etmen gereksiz...
Yazdıklarımı bir daha okursanız Ömer bey eleştirmediğimi aksine bir gerekçe sunuyorum. Sizin sandığınız gibi bir eleştiri değil kesinlikle. :) Yine de yorumunuza teşekkür ederim.