Şimdi Ara

30000 ile 35000 ARASI TAVSİYELERİNİZ (ACİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var şuan kullanmakta olduğum 2000 model 206 xr aracımı satıp 30000 35000 arası araç bakıyorum. ilgilendiğim noktalar ise sürekli arıza çıkarmaması parça çok pahalı olmasın ve biraz oturaklı konforlu araba olsun. benim düşündüklerim;
    2006 Leon
    2005 cıvıc ( parasını haketmiyor bence )
    focus 2
    golf 5

en çokta kafayı leona taktım cıvıklar o arabaya çok pahalı geliyor bana focusta ise görüntü felan yok bence tok bi araba siz ne tavsiye edersiniz bunlar arasından yada başka tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. özellikle leon hakkında görüşlerinizi değerlendireceğim. almalımıyım ?

• yokmu yardımcı olacak ya çok acil
  • CRUZE LS 1.6 nasıl hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu isin neresi acil ?.. Siz aracinizi saticaksiniz da arac bakicaksiniz da olme essegim olme. Ha fikir sorarsaniz cevap alirsiniz ama acil diye kendinizi paralamaninda bir anlami yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş acil çünkü şehir dışına çıkacağız elimizdeki arabayı galeriyede verebiliriz yani önerilerinizi bekliyorum cruze ler nasıl sizce 2011 den sonrası

• Tartışmasız Corsa D derim. Fiyata göre 2008-2011 model alınabilir.

30000 ile 35000 ARASI TAVSİYELERİNİZ (ACİL)
  • osm_kaan O kullanıcısına yanıt
    Bu arada özellikle Leon düşünüyorsanız hayatınızın yanlışını yaparsınız. Leon Mk2 ile yani sizin dediğiniz kasa ile uzun yola çıkmak gibi bir hata yaptım. İlkkez bindiğim araçta uzun yol. Aşırı ses alıyor. Sağır oluyorsun. Yakıt belki iyi evet ama o yakıt Fiestalardada var Corsalardada. Konfor yok. Koltuklar rahatsız.

Yani Leon;
    Konfor -
    Sürüş -
    Ekonomi/yakıt +

Kesinlikle tavsiye etmem. 30 bin lira kimileri için az olsada Leonun hakettiği para 20binden fazla değil bu özellikler ile. 30bin 35bine 2.el fiesta veya corsa bakılmalı diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Golf 5 in mekanik altyapısı iyidir. Focus ve Fiesta çok iyi yol tutar.

Seat leon'u önermem, Fiesta ile virajlı yolda ağlatmıştım mk2 leon'u. Bana göre golf 5 ya da focus. Daha yüksek model , düşük km derseniz fiesta.
  • Ya çoğu kişi japon diyor aklıma girdiler 2005 cıvıc corolla yada mazda 3 düşünüyorum mazda baya konforlu güvenli sıkıntısız araba diyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.