Şimdi Ara

30000 TL CİVARI ARAÇ TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

30bin tl civarı bütçe ile ilk arabamı satın almayı planlıyorum. Marka olarak Audi A3 veya muadili bir araç düşünüyorum.

- Genç bir çiftiz. Henüz çoluk çocuk düşünmüyoruz. Bu yüzden hatchback ve spor bir araç düşünüyorum.
    - Açıkcası Alman arabaları haricindeki markalara karşı bir önyargım mevcut. Çok eski bir model de almak istiyorum. Bir de kalite, dış görünüş vs de işin içerisine girince, bu bütçelere A3 öne çıkıyor gibi benim için.

Ancak model seçmeye gelince kafam çok karışıyor. Audi'nin motor ve donanım yelpazesi çok geniş. Hangi donanım paketi ne içerir onu da pek kavrayamadım (ambiente, ambition, attraction).
    O yüzden de daha çok kullanıcı deneyimleri üzerinden araştırmalar yapmaya çalışıyorum. Fakat zihnimde henüz bir model öne çıkabilmiş değil. Sizlerin önerilerinizi almak isterim.

Gözettiğim başlıca kıstaslar ise şu şekilde;

-2005'den yaşlı olmaması
    -Bana arıza-sıkıntı çıkarmasın.
    -Dizel-Benzin/Lpg pek farketmiyor. Yılda 10bin km civarı bir kullanımım olur gibi hesaplıyorum. Bana sorun çıkarmasın yeter. Yakıt tüketimi de önemli tabi ama 1. önceliğim değil
    -Donanım olarak da mümkün olan en yüksek donanımı tercih ederim. Atıyorum 2010 model olup daha düşük donanımlı olacağına, 2007 model olsun ama daha dolu olsun gibi (Rakamlar tamamen sallamasyon.)

Bu konularda çok tecrübeli ve bilgili değilim. Yukarıda da belirttiğim gibi ilk aracım olacak. Yorumlarınızı bu bilgiler ışığında yaparsanız memnun olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andonexl -- 17 Haziran 2014; 14:22:49 >

• Komşum bir kaç ay önce aldı 35 civarı demişti tek kapı eski kasa A3 2006 yada 2007 olması lazım. Aracın içi özellikle doluluğu çok güzel tam özelliklerini bilmiyorum ama benzinli iyi kaçıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.