Şimdi Ara

30000 TLye az yakacak HB 2.el en az 2006 model araç tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar maksimum 30000 nakit param var ve kredi çekmeden araç almak istiyorum. Yılda 15000 civarı kullanırım.HB, 2006 model ve üstü, donanım olarakta tatmin edecek bi araç arıyorum fakat karar veremiyorum. Şimdilik bulabildiğim araçlar Golf 1.6 fsi (Tüp takabilirsek tabi), Mazda 3 hb var. Yardımcı olursanız sevinirim.

• Öncelikle merabalar.
    Sizinkine çok benzer bi konu bi başka arkadaş açmış onun linkini de vereceğim, bi fikir olur belki size.
    http://forum.donanimhaber.com/m_57552711/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Sizin sorunuza gelince Benim bildiğim kadarıyla FSI motora lpg takılıyo ama yine de araştırmak lazım.
    Dediğiniz fiyata 2005-2007 arası 1.6 FSI 115 hp Volkswagen Golf bulunur. Bence gayette güzel olur. Ayrıca donanımıda sizi oldukça tatmin eder.
    Ama bunun dışında Focus ve Astra da olabilir. Astra da öneririm.
  • astra-cruzehb olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sycoturk

Arkadaşlar maksimum 30000 nakit param var ve kredi çekmeden araç almak istiyorum. Yılda 15000 civarı kullanırım.HB, 2006 model ve üstü, donanım olarakta tatmin edecek bi araç arıyorum fakat karar veremiyorum. Şimdilik bulabildiğim araçlar Golf 1.6 fsi (Tüp takabilirsek tabi), Mazda 3 hb var. Yardımcı olursanız sevinirim.

tabi ki astra.hem az yakan,hem vergisi en düşük,hem konfor,hem güvenlik,hem piyasası bol olsun diyorsan astradan şaşma bence.tecrübeyle sabit araç gerçekten mükemmel.benim tavsiyem budur.
  • mazda 3 yada Cruze
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

quote:

Arkadaşlar maksimum 30000 nakit param var ve kredi çekmeden araç almak istiyorum. Yılda 15000 civarı kullanırım.HB, 2006 model ve üstü, donanım olarakta tatmin edecek bi araç arıyorum fakat karar veremiyorum. Şimdilik bulabildiğim araçlar Golf 1.6 fsi (Tüp takabilirsek tabi), Mazda 3 hb var. Yardımcı olursanız sevinirim.

tabi ki astra.hem az yakan,hem vergisi en düşük,hem konfor,hem güvenlik,hem piyasası bol olsun diyorsan astradan şaşma bence.tecrübeyle sabit araç gerçekten mükemmel.benim tavsiyem budur.

Valla astranın 2002 model bir arkadaşta var g kasa ecotec motor olanlardan aracı bir gün kullandım lpg ile şehir içi 50 km yol yaptım bakın dikkatinizi çekerim 50 km üstelik şehir içi sürekli dur kalk...çok şaşırmıştım doğrusu
    bu ecotec motor gerçekten çok az yakıyor lpg de...twinport lar nasıldır bilemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 10 Şubat 2012; 22:46:05 >

• Focus 1.6 tdci hb, astra 1.3 cdti, i30 1.6 crdi bunlardan biri olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Toyota corolla HB sol tavsiye ederim.
  • Yeni Chevrolet Aveo HB

HB 1.3 75HP Dizel LS 36,776 TL

bunu 34.000 TL ye kapatırsın bastırırsan..

2012 model, sınıfının en güvenlisi, en donanımlısı

üstündeki motor da fiat ın da kullandığı 1.3 multijet
  • teşekkürler tavsiyeleriniz için ama aveo'dan ziyade kia rio hb daha donanımlı ve mantıklı gibi sanki ? astranın tipi hoşuma gitmiyor benim.Cruze çok yakar ona para yetişmez :( ama yinede şu astranın 1.3 cdti olanlarını bi araştıracam..
  • focus - astra - jazz - auris
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkandr

Toyota corolla HB sol tavsiye ederim.

Kesinlikle katılıyorum, başım ağrımasın diyorsanız tek geçerim, hele bir de sunroof olursa tadından yenmez. Ayrıca motor çok seri ve LPG ye en uyumlu motorlardan biri...
  • quote:

teşekkürler tavsiyeleriniz için ama aveo'dan ziyade kia rio hb daha donanımlı ve mantıklı gibi sanki ? astranın tipi hoşuma gitmiyor benim.Cruze çok yakar ona para yetişmez :( ama yinede şu astranın 1.3 cdti olanlarını bi araştıracam..

Hayir aveo daha donanımlı ve güvenli

Bu arada yeni 124 beygirlik Cruze alıp LPG Taktirirsaniz gayet tasarruflu olur yeni 124 luk Cruze lar az yakıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.