Bildirim
30000 Tlye kadar araç tavsiyesi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Aynı aracın 1.5 crdi olanı var o paraya ondanda bulabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dizel araçlar konusunda biraz şüpheciyim. Hor kullanıldıysa masrafı ağır olur bana diye korkuyorum açıkçası. -
Biz aldığımızda 60binde idi temiz bir aracti illaki sizde bulursunuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam marka model tavsiyesi vermeyecem, ancak forumda anlatilanlarin aksine dizel araba cok masrafli degil. Ben 200 binde araba suruyorum, ufak tefek sorunlari var ama yolda biracak tarzda degil.
Motoru komple yaptirip tum enjektorleri degissem 4 bin civari tutar araba sifirlanmis olur ama daha uzun sure sorun yasamadan surecem gibi geliyor.
Neyse benzinli araba almak isterseniz saygi duyarim ancak bir iki ustaya dizel ile benzinli motor farkini sorun bence. Dizele ocu gozu ile bakmayin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Ford Fiesta Titanium tavsiye ederim 30 bin bandına alınabilecek en iyi arabalardandır. -
quote:
Orijinalden alıntı: AhmetD*
Ford Fiesta Titanium tavsiye ederim 30 bin bandına alınabilecek en iyi arabalardandır.
30bin e titanium mu var, trend bile yok doğru düzgün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Şubat 2016; 21:13:46 > -
Araçta aradığınız özellik veya özellikler nelerdir? Yılda yaptığınız km nedir? Biraz açarsanız konuyu daha iyi yardım yapılır diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X