Şimdi Ara

3000TL'ye Oyun Leptopu Önerin Lütfen !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Geçen aya doğru Masaüstü pc'm donmaya başladı ve artık oyunlarda, internette v.b şeylerde çok yavaşlamaya başladı.Anlayacağınız yeni bir PC Almak istiyorum fakat bu masaüstü olmayacak.Nedenini anlatayım.Okul zamanı daha cok evde kalıyorum ve masaüstü iyi oluyor ama yaz başlayınca Arkadaşlarım çağırıyor gel oynayalım falan ama ben gidemiyorum cunku masaüstü :( Tek sebepte bu deil Yazlıkta da bilgisayarsız yapamıyorum Bu Yüzden Laptop onerinize ihtiyacım Var Laptopda istediğim özellikler ;
    1-3000TL'yi fazla geçmeyecek.
    2-Fazla Isınmayacak.
    3-3 Sene Gitmesi gerek.
    4-Klavyesi aydınlatmalı olursa güzel olur
    Not:Ve mSi Önermesseniz mutlu olurum MSi almayacağım.
    Arkadaşlar Lütfen Bakıp Geçmeyin Her türlü Öneriye açığım Acil Lütfen !! Teşekkürler..İyi Bayranlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JustNevermind -- 30 Temmuz 2014; 1:28:56 >

• JustNevermind J kullanıcısına yanıt
    Victor g701 veya Abra a5 serilerine bakmalısın.
  • lenovo y510p den uzak dur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustNevermind

Merhaba arkadaşlar.Geçen aya doğru Masaüstü pc'm donmaya başladı ve artık oyunlarda, internette v.b şeylerde çok yavaşlamaya başladı.Anlayacağınız yeni bir PC Almak istiyorum fakat bu masaüstü olmayacak.Nedenini anlatayım.Okul zamanı daha cok evde kalıyorum ve masaüstü iyi oluyor ama yaz başlayınca Arkadaşlarım çağırıyor gel oynayalım falan ama ben gidemiyorum cunku masaüstü :( Tek sebepte bu deil Yazlıkta da bilgisayarsız yapamıyorum Bu Yüzden Laptop onerinize ihtiyacım Var Laptopda istediğim özellikler ;
    2-Fazla Isınmayacak.
    3-3 Sene Gitmesi gerek.
    Arkadaşlar Lütfen Bakıp Geçmeyin Her türlü Öneriye açığım Acil Lütfen !! Teşekkürler..İyi Bayranlar

Ne tip oyunları hangi ayarlarda oynamayı istiyorsunuz ? Bir de oyundan başka kullanmak istediğiniz programlar vs.olur mu ?
    Bütçe 3000TL dolduralım bunu gerisi boş derseniz :) GTX 860M - 15.6" Full HD Mat Ekran - i7 4710MQ - 120GB mSATA SSD (Kampanyada 240GB) - 1TB 7200rpm - 8GB DDR3 bellek güzel bir konfigürasyon olacaktır diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Orijinalden alıntı: JustNevermind

Merhaba arkadaşlar.Geçen aya doğru Masaüstü pc'm donmaya başladı ve artık oyunlarda, internette v.b şeylerde çok yavaşlamaya başladı.Anlayacağınız yeni bir PC Almak istiyorum fakat bu masaüstü olmayacak.Nedenini anlatayım.Okul zamanı daha cok evde kalıyorum ve masaüstü iyi oluyor ama yaz başlayınca Arkadaşlarım çağırıyor gel oynayalım falan ama ben gidemiyorum cunku masaüstü :( Tek sebepte bu deil Yazlıkta da bilgisayarsız yapamıyorum Bu Yüzden Laptop onerinize ihtiyacım Var Laptopda istediğim özellikler ;
    2-Fazla Isınmayacak.
    3-3 Sene Gitmesi gerek.

Ne tip oyunları hangi ayarlarda oynamayı istiyorsunuz ? Bir de oyundan başka kullanmak istediğiniz programlar vs.olur mu ?
    Bütçe 3000TL dolduralım bunu gerisi boş derseniz :) GTX 860M - 15.6" Full HD Mat Ekran - i7 4710MQ - 120GB mSATA SSD (Kampanyada 240GB) - 1TB 7200rpm - 8GB DDR3 bellek güzel bir konfigürasyon olacaktır diye düşünüyorum.

Bencede iyi olur.Ben ssdsiz alacagim mesela.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.