Şimdi Ara

3008 508 tercih arefesi lütfen kullanıcı yorumu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 2-3 gün içerisinde bi araç almam lazım. Seçenek sadece 3008 ve 508 . Ağırlıklı ş.içi. Senede 7-8 defa 500 - 1000 km mesafe ş.dışı ve yine senede 7-8 defa 70-80 km köy yolu. (çok az kısmı toprak yol.) Bu durumda hangisini tercih etmem daha mantıklı olur. 2. el olacak her ikisininde fiyatları aynı gibi. Çok kararsızım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benim için belirleyici olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonromeo

Arkadaşlar merhaba. 2-3 gün içerisinde bi araç almam lazım. Seçenek sadece 3008 ve 508 . Ağırlıklı ş.içi. Senede 7-8 defa 500 - 1000 km mesafe ş.dışı ve yine senede 7-8 defa 70-80 km köy yolu. (çok az kısmı toprak yol.) Bu durumda hangisini tercih etmem daha mantıklı olur. 2. el olacak her ikisininde fiyatları aynı gibi. Çok kararsızım lütfen yorumlarınızı esirgemeyin benim için belirleyici olacak.

nasıl bır arac hosuna gıttıgını bılemeyız kı hocam, crosover sevıyorsan eger 3008 dizel cam tavanlı full aracı al.. ama dersen ki makam arabası keyfı sportiflik vs vs yasamak ıstıyorum 508 1,6 e-hdi Allure;) ben tercihim kesinlikle 508 olurdu paket olarakta Allure..
  • 3008i geçen bayiide gördüm. biraz geç gittiğim için test sürüşü yapamadım. bir daha gidip test sürüşü yapacağım. araç çok hacimli ve ciks bir görüntüsü var. göstergeler filan birsürü sanki otomobile değil jet kokpitine oturuyorsunuz. araç hoşuma gitti ama fiyatı sanki çok yüksek. 78 bin tl dediler. bir de peugeot markası ne kadar iyi. ön yargı var. çok elektronik bir araba ileride arızalar başgösterir mi, servisleri nasıl. o kadar para peugeota verilir mi diyenlere nasıl cevap verilir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.