< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
300mbps internet sn 1.5mb veri
-
-
Modemin markası modeli nedir hocam? Birde kaç yıllık? İlginç bir durum umarım çözülür. Bağlantı fiber mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 14 Haziran 2021; 17:44:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemin markası Huawei Hg630a ama kaç yıllık olduğunu bilmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İmkan varsa başka bir modem ile deneyebilseniz? Bu sayede modemden olup olmadığı teşhis edilebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 14 Haziran 2021; 17:59:54 >
Malesef başka modem yok
Hocam benim teşhisim sorun modem kaynaklı. Yazılım güncelleme ile veya servise göndermek ile düzelebilir.
En güzeli bence arıza kaydı oluşturun. Belki modemi değiştirirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 14 Haziran 2021; 18:8:51 >
Yazılımı yeni güncellendi, teşekkürler
HDD alakalı olabilir
-
300 Mbps internet hızı değil de wifi hızı olabilir..
-
Evet hocam, olabilir. Modem bana pek güven vermedi. Zamanında çok sorunlara yol açmış bir cihaz. Bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 14 Haziran 2021; 18:49:16 >
300mbps wifi hızıdır.
Hat değerleriniz, altyapı yada kablolar ile sıkıntınız olma durumu nedir?
-
Bence artık okullarda bilgisayar ve internet dersleri de verilmeli. İnsanların %95i kaç mbit bile kullandığını bilmiyor, instagrama girdiği zaman sayfayı yenilediğinde yeni fotoğraflar görüyorsa internet var deyip geçiyor.
-
Altyapı yok malesef
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X