5 sene önce 80TL ye bir klasik gitar aldım. tabiki solodan anladığım yok ritim atarak bişiler tıngırdatıyordum. sonrasında farkettim ki tek bir ritime bağlı kalmışım, o kadar alışmışım ki başka bir ritimi yapamıyordum. 2 senedir gitara elimi sürmedim, beynimdeki o ritim umarım kaybolmuştur. yeni bir gitar almak istiyorum bu sefer biraz daha kaliteli ve akustik olsun istiyorum. önerilerinizi bekliyorum.
Ön Kapak: Ladin Arka ve Yanlar : Kanada Maunu (Koyu Kahve) Sap : Kanada Maunu Masif Ebatlar: 103X40X12 cm Teller : Daddario - USA Perde Sayısı: 20 Flota: Fildişi renk comple çerçeve (filota). PREAMP: Akord aletli 4 band ekolayzırlı profesyonel yükseltici, aktif manyetik 9 voltluk pilden besleme alarak gitardan çıkan sesin süzülerek ve her türlü parazitten arındırılmış olarak yükselticiye gitmesini sağlar. Ayrıca gitarınızı, dışarıdaki gürültülerden arındırılmış olarak, kolaylıkla akort edebileceksiniz.
Özellikleri: İleri seviye ve profesyonel gitaristlerin tercihidir. Kesik kasa (Cuttaway) özellikle alt perdelere ulaşmakta büyük kolaylık sağlamaktadı