Şimdi Ara

300tl'ye kadar HD receiver tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lg lw4500 marka led tv aldım. hd receiverde almak istiyorum bütçem 300tl civarı aradığım özelliklerin biride usb girişinden mkv. ve vs formatları oynatıp dts sesleri çözmesi çünkü bilindiği gibi lg marka tvler dts ses formatını çözemiyor. istediği özellikler bunlar önerilerinizi beekliyorum teşekkür ederim

• Monte 41 sana önerebileceğim şık görünümü ve harici hdd-flash disk bağlayabileceğin full HD (1080p)ve 3D destekleyen Head Digital Black Panther ancak fiyatı biraz senin belirttiğin kriterin üzerinde 400-TL civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: monte41

merhaba arkadaşlar lg lw4500 marka led tv aldım. hd receiverde almak istiyorum bütçem 300tl civarı aradığım özelliklerin biride usb girişinden mkv. ve vs formatları oynatıp dts sesleri çözmesi çünkü bilindiği gibi lg marka tvler dts ses formatını çözemiyor. istediği özellikler bunlar önerilerinizi beekliyorum teşekkür ederim

bendede lg 5500 var dts ses çözen cihazları o paraya bulamazsın bence mediaplayer al bir tane uygun fiyatlı tv nin ana konuda tavsiye yaparlar.kafan rahat etsin.uydu alıcısı olarakta jameson 3003 al. 250 kusur jameson,100-150 de mediaplayer alırsın.dts çözen reciever vu+duo,dm 800hd se duydum tabi bide uygun image atıcan (sadece forumlarda dnk geldm kesin çözer diyemem görmedim.) fiyatları uçuyor ayrıca.birde next 19500 çözer deniyor fiyatı daha uygun ama bu cihaznda sd yayn perfosmansı vs çok iyi değil deniyor.benim tavsiyemi bir degerlendir derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arriba

Monte 41 sana önerebileceğim şık görünümü ve harici hdd-flash disk bağlayabileceğin full HD (1080p)ve 3D destekleyen Head Digital Black Panther ancak fiyatı biraz senin belirttiğin kriterin üzerinde 400-TL civarında

Ayrıca film formatlarını da rahatlıkla izleyebilirsin
  • quote:

quote:

Monte 41 sana önerebileceğim şık görünümü ve harici hdd-flash disk bağlayabileceğin full HD (1080p)ve 3D destekleyen Head Digital Black Panther ancak fiyatı biraz senin belirttiğin kriterin üzerinde 400-TL civarında

bu cihazda dts downmix olduğuna emin misiniz?şimdi baktmda özelliklerinde yazmıyor.bana yok gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış hatırlamıyorsam sunny 14100 diye bir model vardı. küçük ve şık bir hd uydu alıcıydı. ayrıca media player görevide görüyordu. bir araştır istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSerkanXXX

quote:

quote:

bu cihazda dts downmix olduğuna emin misiniz?şimdi baktmda özelliklerinde yazmıyor.bana yok gibi geldi.

Dts downmix dediğiniz şey tam olarak tv'ye steoro' dan ses verme galiba,bahsettiğim cihazda bu özellik mevcut, full HD desteğinin yanında 3D yayınlara uyumlu ,yer kaplamayan küçük boyutta bir reicever sd yayınlarda da gayet güzel görüntü veriyor alacaklara tavsiye ederim

300tl'ye kadar HD receiver tavsiye

• Hatta bir fotoğraf ve bilgi daha paylaşayım ebatları ve özellikleri hakkında ;
    Head Diğital Black Panther

FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ
    M0PEG-2 / MPEG-4 ile Tam Uyumlu
    FULL HD ( HDTV 720p, 1080i )
    1 Smart Kart Girişi
    Ethernet arayüzü ( En güncel yazılım ve programlar için )
    Kullanıcı Dostu & Çoklu Dil menüsü
    Maksimum 10.000 Tv ve Radyo Kanalı
    7 Farklı Favori Kanal listeleme
    USB 2.0 İle Kişisel Video Kayıt
    Ethernet ve USB bellek üzerinden yazılım güncellemesi
    MP3 ve Jpeg Fotograf Albümü uyumlu
    7 gün Program rehberi
    Diseqc switch ile çoklu LNB kontrolü 1.0 / 1.1 / 1.2 Usals
    Kör nokta tarama
    Çoklu uydu arama
    Zamanlayıcı kontrol fanksiyonları ( On / Off )
    Altyazı Desteği
    Teletext Desteği
    (DVB ETS 300 706 ve VBI ekleme)
    USB ile güçlü kanal düzenleme ve güncelleme

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

TUNER

* DVS-S2
    * Giriş Frekansı - 950 ~ 2150 Mhz
    * Fec Kod çözücü - DVB-S2 QPSK: (Auto)
    * Demodülasyon - DVB-S/2, QPSK,8PSK
    * Giriş Empedansı - 75 Ohm
    * Giriş Konekörü - F-TYPE iec 169-24,
    * Sembol Oranı - 1~ 45 Mbps

NETWORK

- Ethernet - RJ-45 ( 10/100 BASE-T )

VİDEO VE SES ÇÖZÜMLEME

. Video Çözümleme - MPEG2 SD/HD, MPEG4 H.264/AVC SD/HD
    . Ses Çözümleme - ACC, AC3, WMA, MP3 MPEG-4 HE-ACC V1L1, L2, V2 L2/L4

ÖN & ARKA PANEL ( GİRİŞ / ÇIKIŞ )

* Display - Led Display
    * Ön Panel - IR Alıcı Göz ( 38 khz )
    * Arka Panel - Bileşik ( CVBS ) x1
    * Harici IR göz x1
    * Optik S/PDIF x1
    * USB 2.0 x1
    * Rj-45 ( ethernet Girişi ) x1
    * Dc ( 12v ) Giriş x1
    * Smart Kart - x1

FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ

-- Boyut - 160 x160 x 50 (mm)
    -- Ağırlık - Bürüt 0,9kg
    -- Güç Kaynağı - Dc 12v ( Adaptör )
    -- Güç Tüketim - 1W Bekleme Modunda

KUTU İÇEREĞİ

* Head Digital Receiver - 1 Ad.
    * Bileşik ( CVBS ) Kablo - 1 Ad.
    * HDMI Kablo - 1 Ad.
    * Adaptör - 1 Ad.
    * Harici Kumanda Gözü - 1 Ad.
    * Tv arkası Montaj Aprt - 1 Ad.
    * Head Kumanda - 1 Ad.
    * Pil - 2 Ad.
    * Garanti Belgesi - 1 Ad.
    * Kullanıcı Klavuzu ( CD ) - 1 Ad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizmax -- 23 Kasım 2011; 15:14:43 >

• arkadaşlar tavsiyeleriniz doğrultusunda ürünlere bakıyorum. ama bu uydu işi çok karışıkmış yok ccam yok bilmemne biz teknolojiden çok uzak kalmışız birtane media player buldum ezcool hd box diye herkes memnun forumda hep iyi yorumlar var hd recevier ise jameson 3003 oda kötü gibi durmuyor ancak nette Head Diğital Black Panther adına çok bilgi yok gibi
  • Genel olarak derambox ve atalanta modelleri tercih ediliyor linux tabanlı ve server bağlantılı oldukları için, head digital de yine atalanta firması tarafından çıkarılan bir cihaz , bu cihaz hakkında bilgi bulamamanızın sebebi bu ;)

• quote:

merhaba arkadaşlar lg lw4500 marka led tv aldım. hd receiverde almak istiyorum bütçem 300tl civarı aradığım özelliklerin biride usb girişinden mkv. ve vs formatları oynatıp dts sesleri çözmesi çünkü bilindiği gibi lg marka tvler dts ses formatını çözemiyor. istediği özellikler bunlar önerilerinizi beekliyorum teşekkür ederim

mkv dts sorun olmasın dıyorsanız

en-ucuz-forex-r6a-medya-oynatici bu medıa oynatıcı ıcın cok ıyı dıyorlar hemde ucuz forumdada yorumlarına bakabılırsın popcorndan bıle ıyımıs

uydu alıcı olarakta atlanta hdboxtan sasma derım ıstedıklerını karsılar memnun kalırsın sorunsuz cıhaz

atlanta hdbox :400tl
    http://forum.donanimhaber.com/m_54742814/tm.htm

arkadasın bahsettıgı atlanta hd muadılı BLACK PANTHER HD 370 tl
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

mkv dts sorun olmasın dıyorsanız

en-ucuz-forex-r6a-medya-oynatici bu medıa oynatıcı ıcın cok ıyı dıyorlar hemde ucuz forumdada yorumlarına bakabılırsın popcorndan bıle ıyımıs

uydu alıcı olarakta atlanta hdboxtan sasma derım ıstedıklerını karsılar memnun kalırsın sorunsuz cıhaz

atlanta hdbox :400tl
    http://forum.donanimhaber.com/m_54742814/tm.htm

arkadasın bahsettıgı atlanta hd muadılı BLACK PANTHER HD 370 tl

2D +3D kullanıyomusun fatihmc, memnunmusun ?Bu cihaz hakkında biraz bilgi verirmisin?

• valla yalan olmasın hıc bakacak zamanım yok
    ps3 un pal sıstemse turkıyedekı 3d fılmlerını ps3den 3d converter ıle cevırıp ledtv olmasada fullhdden veya projeksıyondan ızlıyebılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

valla yalan olmasın hıc bakacak zamanım yok
    ps3 un pal sıstemse turkıyedekı 3d fılmlerını ps3den 3d converter ıle cevırıp ledtv olmasada fullhdden veya projeksıyondan ızlıyebılırsın

Ps3 üm pal sistem alt bilgilerinde 2D+3D converter yazmışsın sende olduğunu düşündüm, ps3 de hangi menüden 3d convertera giriyoruz dostum?
  • ps3 degıl bu cıhaz converter
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam şimdi son karar atalanta hdbox (400tl) midir son karar...

Bunda cccam falan diyorlar vardır herhalde ...bu cccam herhalde internet üzerinden şifreli kanalların şifresini çözmek için değil mi??
    Artı bir sorum da bu serverları nereden bulacaz bu cihazı aldıktan sonra
  • Birde next minix hd diye bi cihaz var...hem ufak hem ucuz...ısınması harici pek sorunu yok gibi duruyo.. internet bağlantısı da var. kanal geçişleri de iyiymiş. naaapalım...bu konuya çok yabancıyım da...hiç girmek te istemiyorum alıyım iyi bişi bitsin istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sels

hocam şimdi son karar atalanta hdbox (400tl) midir son karar...

Bunda cccam falan diyorlar vardır herhalde ...bu cccam herhalde internet üzerinden şifreli kanalların şifresini çözmek için değil mi??
    Artı bir sorum da bu serverları nereden bulacaz bu cihazı aldıktan sonra

atlanta hdbox ta ccam ve newcam stabıl calısır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 23 Kasım 2011; 17:47:34 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.