Şimdi Ara

300w PSU R7 250 XEON X5450 ACİLL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamün aleyküm benim e6500 pentium işlemci yerine Xeon x5450 12mb 120w işlemci aldım bı şekilde çalıştırdım soğumasıda gayet iyi ben bu hafta r7 250 2gb gddr3 ekran kartı alacağım 270 TL bilgisayar ımın şımdiki ekran kartı GT 9500 Xeon la hiç sıkıntısız çalışıyor benim sıkıntım PSU marka great wall 300W max output 300W yazıyor ben r7 250 alınca bilgisayara bu PSU yeterli birde PSU nun. Gerçek kaç verdiği felan varmış 12v kanalı felan bu PSU bunlara yetermi PSU gerçekte kaç veriyor EN ÖNEMLİSİ : eğer yetmezse r7 250 yi takınca PC açılmazmı yoksa açılır mı bı cevap verseniz lütfen yazılım bilgim usta ama donanımdan çok anlamıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekürler ler ☺️

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MSI GT1030 + dönüştürücü-1 - dönüştürücü-2

veya

Palit GT1030 + dönüştürücü-2

Monitörünüzde sadece VGA giriş varsa dönüştürücü ile beraber alırsınız. Monitörde DVI/HDMI giriş varsa dönüştürücüye gerek yok. Kartın TDPsi 30 watt, yeterli gelir.

• Ne kadar yetmedigine bagli olarak ekran kartina yük bindiginde reset atma yada kapanma problemi yasarsiniz.Yetsede ucu ucuna yeteceginden o ekran kartini almayin aldiysaniz 450 yada 500 watt bi güc kaynagi alin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı silinebilir.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.