Şimdi Ara

3049 TL Havit Pj202 GERÇEK FULLHD Taşınabilir Projeksiyon Cihazı - Wifi, 220 Ansi, Bluetotoh, Screen (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
8.383
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam garanti durumuna garantisiz demişler. kanun gereği garantisiz ürün satamıyorlar bildiğim kadarıyla? bu konuda da sıkıştırabilirsiniz diye düşünüyorum

• STND kullanıcısına yanıt

Paket bana geldiğinde zaten açıktı band falan yoktu. Üründe kılcal çizikler var ve kutu hasarlı deyip yalan söylüyorlar. Zaten Tüketici Mahkemesi'nden herhangi bir yanlış karar çıksın Asliye Hukuk'a başvuracağım hemen. Ürün bize ulaşmadı deyip iade talebimi geri çevirdiler bi ara. Beni oyalıyorlar aklı sıra.

• Arkadaşlar 8-10 bin tl ye tv almak varket böyle bir projesiyon almak mantıklı mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın elektronık urun ıncelemelerıne kanıp urun almayın!

adam elektronıkten zerre kadar anlamıyor anlamadıgı halde fıkır verıyor

en basiti kulaklıkların hz değeri ne işe yarar nedir niye kimi fazla kimi yok bılmıyor yazdıgım yorumları sılıyor ve verdiği cevap o yazanlar kagıt ustundeymıs

adama 24.000hz kulaklık nasıl bass kulaklıgı olabilri dedim o rakam sadece kagıt ustunde dıyor ıncelemelerı ızledım bass ıcın dedıgı kulaklıgın mıllet bassı yok dıye sıkayet edıyor böyle biri

• Matias12 M kullanıcısına yanıt

kesinlikle tv nin yerini tutmaz ama bu biraz kişinin beklentileriyle alakalı. konudaki arkadaş hiç beğenmemiş 1080p cihazı, ben 720p aldım ve memnunum. memnunum ama nasıl memnunum, ben fantezi ürünü olarak kullanıyorum. yatarken tavana yansıtıyorum bir film izleyip uyuyorum. filmdeki tüm detaylar belli oluyor ama yine de en dandik tvlerin bile eline su dökemez çin projeksiyonları.

• enes soundpeats air 3 diye bi kulaklığı tanıtmıştı yazılım donanım vs kral diye bahsettiği yorumlarda süper olan kulaklık kopmalar kronik sol kulak cızırtı sorunu uygulamasının çalışmaması vs neden bunları bahsetmediğini sordum ben detaylı kullanmadım dedi hepsi burda da yorumlara baktım bi kaç yabancı kaynakta aynı sorunlardan bahsedilmiş daha doğru yorumlar var sırf reklam görende binlerce kulaklığı denemiş adam bilir der hangisi iyi

• BreakBeaT kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam sağolun güzel taktikmis yatarken tavana yansitmak hosuma gitti gerçekten

• musty578 kullanıcısına yanıt
    Aynı kulaklık bende var ve herhangi bir sorunuz yok 1 yıldır uzun zamandır kullanıyorum. Herhalde biraz şans isi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matias12 M kullanıcısına yanıt

Özetle TV'nin yerini asla tutmaz. İkisi ayrı kulvarda. TV'niz yoksa kesinlikle TV alın. Bu biraz sinema havasını yaşatmak daha büyük ekranda o atmosferde keyif almak için bakılabilir.

Ben bu projeksiyonu almıştım. İlk geldiğinde biraz ayar mayar derken fena olmayan bir performans almıştım. Köşelerdi çok hafif fluluk oluyor ama bu fiyata göze batmayacak cinstendi. Ancak merkeze konumlandırma mecburiyeti olduğundan projeksiyonun yakınına oturmanız gerekiyor bu da fan sesini daha çok duymanızı sağlıyor. Hem bu yüzden hem de kullanmaya fırsatım olmadığı için ileride daha iyisini alırım diye satmıştım.

Alan kişi halen memnun şekilde kullanıyor. Açıkçası hiç projeksiyon kullanmadıysanız ilk geldiğinde wow harika bir şey bu diyorsunuz :) sonrasında tabi alışıp olumsuz tarafları daha çok gözünüze batıyor.

Zamanında fiyatına göre iyi bir projeksiyondu bence. Halen fiyat performans projeksiyon markası olarak görüyorum. Ancak allah rızası için şu fan sesine bir çare bulsunlar. Sadece bu marka değil bu fiyat aralığında hepsi aşağı yukarı aynı fan seslerine sahip olsa gerek.

Daha önce kullanmamış birisine nasıl bir şey olduğunu anlatmamız mümkün değil. Youtube dan izleyerek zaten anlaşılmıyor. Alacak olan varsa iadesi mümkün olan yerlerden almaya çalışsın.

Havit PJ209 Pro modelinin parlaklığı daha yüksek ve 4 köşe ayar ile daha iyi olabilir ama o da daha pahalı.

Anlaşılan projeksiyon işine giren ilk aldığında bir süre kullanıp sonra imkanı varsa daha üst modellere geçmeye çalışıyor olmalı.

3049 TL Havit Pj202 GERÇEK FULLHD Taşınabilir Projeksiyon Cihazı - Wifi, 220 Ansi, Bluetotoh, Screen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 22 Mart 2023; 12:37:8 >

• Bu arada yurtdışından gündüz perdesi almıştım. Gerçekten karanlıktaki performansı gün ışığında bile yakalıyorsunuz. Şaşırmıştım. Ancak olumsuz önemli bir özelliği var. O da tam ortasından izlemeniz gerekiyor. Biraz yandan izleyince görüntü parlaklığı düşüyor.

• Öğrenci evime almayı düşünüyorum, büyük ekran tercih ediyorum. Herhangi bir televizyonum, harici monitörüm yok. Giriş seviyesi 55 inç bir 4K TV'ye 10 bin vermektense 3 lira civarına bu çok cazip geliyor, sizce benim senaryomda da mı çöpe atılmış bir para olur?

• Hugh Jackman kullanıcısına yanıt

tv yerini tutmaz, kullanımı tv kadar pratik değil. Karanlık ortamda kullanman gerekir. Pahalı projeksiyonlar kadar parlak değil. Netliği güzel. Sessiz ortamda cihaz sesi rahatsız eder. PC bağlayacak olursan köşeler net değildir pişman olursun tabi netlik film izlerken sorun olmuyor.

• Bizim forumca aldığımız wewatch mı iyi bu başlıktaki cihaz mı acaba

• DreamSs kullanıcısına yanıt

Hocam çok teşekkür ederim, canlı deneyip almak çok mümkün olmadığına göre ucuza ikinci el bulup pişman ettirirse aldığım fiyata benzer fiyatlarda elden çıkarasım var.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.