306 TL KUULAA 65W Gan Hızlı Şarj Aleti (Beyaz ve Siyah) Aşağıdaki linkten markanın Apple MFI lisanslı ürünlerini sorgulayabilirsiniz. https://mfi.apple.com/account/accessory-search Qualcomm sertifikalı hızlı şarj cihazları: https://www.qualcomm.com/documents/quick-charge-device-list |
306 TL KUULAA 65W Gan Hızlı Şarj Aleti (Beyaz ve Siyah)
-
-
normal adaptörden daha hızlı mı şarj ediyor?
-
Kullandığınız cihazın bu hızda şarjı desteklemesi gerekiyor.
65W hızlı şarj desteği olan telefonlar listesi:
-
65watt ve telefonun desteklediği protokolü desteklemesi lazım mesela oneplus ve oppo telefonlar için warp ve vooc süper şarj desteği yok bu yüzden bu telefonları standart 18watt şarj eder.
telefonun ve şarj cihazının sadece 65watt olması çözüm değil.
oppo ve oneplus 65watt desteğini 10v 6.5a ile destekliyor. 10x6.5=65watt
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat iyiymiş. Bilgisayarlarda kullanılabilir. Fakat siteyi ilk defa gördüm güvenli midir ?
-
Sİte güvenli hocam ama ben markayı pek sevemedim.
-
Hocam hızlı şarj konusunda bunlar batarya ömrünü kısaltıyor mu ayrıca , warp vooc gibi V ı yüksek olanları kullanmak daha mı sağlıklı Xiaomi OnePlus ve Samsung arasında kaldım yeni cihaz için, hızlı şarjı en kötü ihtimal 33w olarak kullanırım ama öyle her sene batarya değiştirmekle uğraşamam o yüzden soruyorum
hızlı şarj kesinlikle pil ömrünü olumsuz etkiliyor ben yıllardır telefonlarımı hep yavaş şarj ile şarj ederim 5v2a olarak.
akşam takar sabah sökerim haliyle pil sağlığı çok çabuk deforme olmuyor ama acil bir işimiz olduğunda hızlı şarjın olmasıda güzel 10dk şarj günü kurtarıyor.
yeni telefonların bir çoğu amiral gemileri için söylüyorum min 45-65-80-120watt şarj değerleri var ve bu değerleri sadece orjinal şarj aletleri veriyor genelde yıllarca samsung iphone xiaomi kullandım şimdi ise 2 seferdir oneplus kullanıyorum bu şekilde hiçbir telefonda pil konusunda hiç sorun yaşamadım.
gan şarj diye geçen şarjlar genelde pc tabletler macbook için daha kullanışlı
Çok yardımcı oldunuz sağolun warp vooc ultrabook da çalışıyor mu bilginiz var mı? Bi de hocam esi htc ci olarak hiçbir cihaz apple dahil aynı keyfi vermiyor oneplus nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
warp ve vooc macbookta çalışmıyor malesef çıkış voltajları çok sınırlı.
oneplus saf bir android deneyimi sunuyor memnunum tam bir fp istikrarı malum nedenlerden dolayı
op 7t ile başladım şuan 9pro kullanıyorum bu süreçte şunu anladım iphone kadar adamı yoran başka telefon yokmuş.
2a bile hızlı.. ben 1a ile şarj ediyorum..
-
Macbook değil acer swift 3 benimki 65w şarj aletleri destekliyor ama warp destekler mi ki, oneplus 10 incelemeleri bi düşsün alabilirim, android in son kalesi gözümde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bende Acer Swift 3 SF314-42 AMD Ryzen 3 4300U laptop var Poco X3 GT ile gelen 65w şarj cihazı laptopu şarj etmiyor. Siz test ettinizmi type-c üzerinden şarj oluyormu laptop. Ya da konudaki alet şarj edermi bilginiz varmı ?
-
Uzunca bir süredir kullandığım bir adaptör.
Huawei matebook, samsung 25w, iphone hızlı şarj destekliyor. Genelde powerbank şarj etmekde kullanıyorum.
Olumsuz yanı prize takılıyken özellikle güç altında değilken(telefon dolunca yada alet takılı değilken) cızırtı sesi çıkarıyor.
Üreticisi bu sesin güçlü transistor yapısından kaynaklandığını, normal olduğunu ve herhangi bir tehlike olmadığını söylüyor. bir çok güçlü adaptörde benzer şikayetler var zaten.
Ama özellikle sessiz ortamda rahatsız edici bir ses. Bunu bilerek alın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
65watt ve telefonun desteklediği protokolü desteklemesi lazım mesela oneplus ve oppo telefonlar için warp ve vooc süper şarj desteği yok bu yüzden bu telefonları standart 18watt şarj eder.
telefonun ve şarj cihazının sadece 65watt olması çözüm değil. oppo ve oneplus 65watt desteğini 10v 6.5a ile destekliyor. 10x6.5=65watt |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X