Şimdi Ara

306 XR motor bloğu kaç para ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar motor bloğu çatlak bi 306 var onu almak istiyorum ama blok çatlağının tamiri kaça patlar yoksa motor değişiyormu acaba bununla ilgili yardım ederseniz sevinirim

• sağlam bi araba al, para vericeksin sonuçta, riske girmene gerek yok,

3 kuruş pahalı olsun, sorunsuzz olsun.
  • Sağlam bir araba öneririm keza motor blogu çatlak bir arabanın kimbilir daha ne sorunları vardır..
  • bu iş yalnız motor bloğuyla bitmez hemde 306 paçasıda pahalı melet arabanın
    bence japon olsun modeli düşük olsun ama daha ii olur derim senin için çünkü 306 ların 2. el piyasası çok kötü
  • Motor blogu çatlak araba almak hiç akıl karı gibi gelmiyor bana.Motor blogunun çatlaması için aracın ciddi darbe alması gerekir.Ya önden ciddi bir darbe yada kaldırım yüksekliğinde bir yere hızla girip alttan bir darbe alması lazım.Sonuçta olay arabanın aldığı darbede bitiyor.Ne söylesek yalan olur.Motor blogunun kaç para olduğu hakkında da hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: espritxei

bu iş yalnız motor bloğuyla bitmez hemde 306 paçasıda pahalı melet arabanın
    bence japon olsun modeli düşük olsun ama daha ii olur derim senin için çünkü 306 ların 2. el piyasası çok kötü

BENDE ŞU NDA 92 HONDA CİVİC VAR ZATEN ONU SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. EĞER DEDİĞİNİZ KADAR KÖTÜYSE NİYE 306 ALAYIMKİ DİMİ. 306 LARIN PARÇALARI ÇOKMU PAHALI YAV.

SİZCE
    94 306 MI
    92 CİVİC Mİ 1,6 ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: teccol

quote:

Orjinalden alıntı: espritxei

bu iş yalnız motor bloğuyla bitmez hemde 306 paçasıda pahalı melet arabanın

BENDE ŞU NDA 92 HONDA CİVİC VAR ZATEN ONU SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. EĞER DEDİĞİNİZ KADAR KÖTÜYSE NİYE 306 ALAYIMKİ DİMİ. 306 LARIN PARÇALARI ÇOKMU PAHALI YAV.

SİZCE
    94 306 MI
    92 CİVİC Mİ 1,6 ??

abartılmıs.Parcaları eger etkili servise gitmezsen hicde pahalı degil.
  • dikiş attır ama blok olayı risklidir yenisinide alsan eskisinide alsan tesl ettirmen gerekir onuda nortmal parça gibi alamassın faturası herşeyi olmalıdır yeni bloğun
  • walla adam ucuza veriyorsa bir motor parası kadar alınır yoksa riskli iş birde arabayı sakin kullanırsan kolay kolay arıza zaten vermiyor araba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.