3060Ti - SATILDI
-
Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
-
Lütfen yanlış anlamayın da kutularda hep ilk açtığımız güvenlik yapışkanı olur sizin kutuda neden yok da ürünün poşetinde var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kart 2.elim diye bağırıyor. Kutusu açılmış kart 2. Eldir tartışmasız. Kartın üstündeki güvenlik bandı da sonradan yapıştırılmış belli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Artık çoğu markada bu etiket yok. Zaten o etiketin bir esprisi de yok. Temin etmesi kolay. Al yapıştır.
Burada satıcının güvenilirliği devreye girer.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gigabyte ekran kartlarında kutuda etiket olmaz sadece antistatik poşette bant olur,satıcı arkadaşı tanımıyorum
-
2013'den beri aldığım ilk ekran kartı ben de pek bilmiyorum etiket olayını. Bilgili arkadaşlar konu hakkında yorum yapmışlar zaten. Gigabyte kutu etiketi kullanmıyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 2 Eylül 2021; 23:44:53 > -
Arkadaşı tanımam ama şunu söylemek isterim ki bende 1-2 hafta önce gigabyte kart aldım dış kutuda etiket yoktu, kartın poşetinde arkadaşın paylaştığı resimdeki gibi alelade yapıştırılmış etiket vardı bilginiz olsun. Hayırlı satışlar.
-
@slidestar Teşekkür ederim hocam bilgi için almayı düşünen arkadaş olursa onlar için güzel bir bilgi oldu.
-
Gigabyte Aorus 6800XT kullanıyorum. Birkaç tane de Gigabyte ekran kartı aldım sattım. Hepsini de Amazon Avrupa sitelerinden aldım. Hiçbiri kapalı kutu gelmedi. Hepsi de açıktı. Statik poşetinde bant vardı sadece ki o bantı sökerseniz tekrar yerine düzgün yapışmaz; iz bırakıyor çünkü. Ordan bile kullanılmış olduğu anlaşılır. Arkadaşı tanımam ancak birine yakıştırma yapmadan, iftira atmadan önce az bilgi sahibi olun
-
Gigabyte kartların dış kutusunda yuvarlak banttan olmaz. İç kısmında kartı muhafaza eden antistatik poşette sarı koruma bandı olur.
-
Fotoğraflardan yola çıkarak kartın antistatik poşetinin bandı daha önceden açılmamış gibi gözüküyor diye değerlendirebiliriz. Gigabyte'larda dış kutuda bantın olmadığı, yalnızca poşette olduğu daha önce de defaatle belirtilmiş.
Kimi marka ve modellerde de dış kutuda bant oluyor, ürünün antistatik poşetinde bant olmuyor. Bir de klâsik, her ikisinde de bant olanlar var.
-
Sizle alışveriş yaptığımızda sıfır olarak yolladığım kartta benzer bir durum yaşamıştık. Benim düşüncem şu yönde: Gigabyte kartlar mining yaparken sıcaklık konusunda elverişli olmadığı için alan kişiler beğenmeyip iade ediyor. Onun için ortalıkta çok fazla iade ürünü Gigabyte kart dolanıyor. Satıcı arkadaşta da bilgisinin dışında benzer bir durum yaşanmış olabilir. Öyle olsa dahi kısa süre kullanımda kartta bir sorun olacağını düşünmüyorum. Karşılıklı güven durumunda alıcı arkadaş içi rahat şekilde alışverişini yapabilir bence. Hayırlı satışlar dilerim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kullanılmış, iade olma imkanı yok. Kullanılmış kartın pinlerinde çizik olur. Fanlarda az da olsa toz olur. Zaten gigabyte arka plaka vidalarda garanti etiketi olmaz. Kullanıcı söküp daha kaliteli termal macun, ped uygulayabilir ki mining yapanlar bu şekilde kullanıyor kartları.
bluelife27 ilân sahibi arkadaşın ürünü için demiş bunu, "Satıcı arkadaşta da bilgisinin dışında benzer bir durum yaşanmış olabilir. Öyle olsa dahi kısa süre kullanımda kartta bir sorun olacağını düşünmüyorum." diyerek.
Yani bu ürün kullanılmış, iade olmuş olabilir diyor. Şu anki fotoğraflardan da kartın girişlerini ve fanlarını gözlemlemek güç. Ama fotoğraflardan bantın daha önceden açılmamış olduğu söylenebilir.
Ekleyeyim; şahsi görüşüm böyle bir şeyin olmayacağı yönünde. İki gün önce bir arkadaşa 3060 Ti sattım, kartı da açmamıştım. MSI Gaming X modeli idi. Onun da kutusunda bant yoktu, içini açmadığımdan antistatik poşeti nasıldı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 4 Eylül 2021; 14:43:46 > -
arkadaşa olumsuz bir şey demedim zaten düşüncemi, tecrübemi söyledim sadece msi suprim 3070 açık gelmişti mesela bana da. Poşeti de açıktı. Ne pinlerde çizik, ne girişlerde, fanlarda toz vs hiçbir sorun yoktu. Fiziki, gözle görülür bir şey olmadıktan sonra buna takılmamak lazım.
Hem dediğinizi düşünmedim, hem de ben de size olumsuz bir şey söylemedim. Görüşler farklı olabilir, bundan kimse alınmaz. Neticede barika-i hakikat müsademe-i efkârdan doğar.
"Kullanılmış, iade olma imkânı yok" dediğiniz için ve ilândaki ürünün pinleri ve fanları net gözükmediği için belirttim. Bence de kullanılmış, iade olma imkânı yok ama giriş kısmını ya da fanları gördüğümden değil de, Gigabyte'ın böyle bir şey yapacağını düşünmediğimden. Arkadaşın görüşü farklı, sizin görüşünüz farklı, benim görüşüm sonuçta sizinkiyle aynı olsa da bu sonucun sebebi farklı.
Aklıma gelmişken artı bir de benden gelsin; Gigabyte Gaming OC 6700 XT kartımın dış kutusunda bant yoktu, içindeki antistatik bantı ilk ben sökmüştüm.
-
Evet, orda ifade eksik olmuş. Benim hatam. Statik poşetteki banta bakarak o ifadeyi kullandım aslında. Çünkü bantı bi kez sökünce sarı bi leke bırakıyor yüzeyde, bantta da şeffaflaşma oluyor.
Haklısınız, bence de. İlk mesajımda o bantın daha önceden açılmamış olduğu söylenebilir deme sebebim de buydu. Konuyu biraz uzatmış olabiliriz, ilân sahibi arkadaş rahatsız olmamıştır umarım.
-
Yok hocam ne rahatsızlığı. Siz ve diğer arkadaşlar tecrübelerinizle zaten kart ve marka hakkında alıcılar için faydalı olabilecek bilgiler vermişsiniz. Bundan dolayı verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. @Nicholai Hel
-
MSI 3090 suprim x'de bile kutunun dışında etiket yok. Asus, gigabyte ve msi üçlüsünden sadece asusda dış kutuda etiket oluyor. Bu arkadaşın kartı da sıfır. O sarı etiketi sökün bakalım ne oluyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Gigabyte Aorus 6800XT kullanıyorum. Birkaç tane de Gigabyte ekran kartı aldım sattım. Hepsini de Amazon Avrupa sitelerinden aldım. Hiçbiri kapalı kutu gelmedi. Hepsi de açıktı. Statik poşetinde bant vardı sadece ki o bantı sökerseniz tekrar yerine düzgün yapışmaz; iz bırakıyor çünkü. Ordan bile kullanılmış olduğu anlaşılır. Arkadaşı tanımam ancak birine yakıştırma yapmadan, iftira atmadan önce az bilgi sahibi olun |
Benzer içerikler
- clash of clans 12 seviye belediye binası okçu kraliçe son
- satılık gelincik yavrusu
- rositell masaj aleti
- true tone neden bozulur
- nussknacker helal mi
- ps4 pro ne zaman çıktı
- 16k televizyon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X