Merhaba iyi günler aracım bundan 6 ay kadar önce çok hararet yapmaya başladı ki ben o zamana kadar 90 nı geçtiğini görmedim bir elektirkçiye gösterdim oda fanın devreye girmedigini söyledi onu düzeltti ama düzeltilen fanda aracım 100de fan açmaya başladı normali bu dedi. daha sonra aracımda sersem çalışma baş göstermeye başladı sürekli kendi kendine gaz veriyor araç 800 devirden 1000devire çıkıyor soğukken. diğer bir konu ise hiç bir yerde bulamadım heralde tek benim başıma geldi aracı belirli bir süre kullandıkdan sonra freninde bir gariplik oluyor tutmuyor sersemliyor adeta araç şanzımanı motoru freni elimde kalacakmış gibi hissettiriyor. aracım 120bin km otomatik bir 307 muyaneden geçerken yağ kaçağı oldugunu söylediler şanzımanda ama benim bir sıkıntım olmadı şanzımanla ilgili. bu sorunu nasıl çözerim bilen varsa şimdiden çok teşekkür ederim
yıllar sonra bir hort yapayım belki aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olurum aracın frenlerdeki sorun boğaz kelebeğini temizletince ortadan kalktı bilginize