Şimdi Ara

307 gösterge paneli ve klima arızası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bundan bir süre önce klimam çalışırken birden durup sıcak hava vermeye başladı.sonra tekrar düzeldi.servise götürdüm.serviste klimamın çok güzel çalıştığınıve sorun olmadığını söylediler.sonra uzun yola çıktım.aynı sorun devam etti ve olayın tekrarlama süreci sıklaştı.dün akşamda birdenbire arabanın tüm gösterge paneli ışıkları körleşti.klima paneli ve diğer tüm gösterge panelleri.tamamen sönmedi ama eskisi gibi parlak değil.bu iki olay arasında bir bağlantı var mı acaba?sorun nedir?hiçbir arıza ışığı yanmıyor.araç 2002 model307 XT ilk el.cevaplarınız için şımdiden teşekkürler.

• arkadaşlar kusura bakmayın birisi herhalde gösterge ışıklarının reostasıyla oynamış göstergelerin ışığı ondan sönükmüş.düzeldi.klima sorunu ise devam ediyor.Yine servise götürdüm.bilgisayara bağladılar.hiç bir hata vermedi.Ancak klima o şekilde çalışırsa hata verirmiş.otomatik klima çalışırken iki sensörden aldığı verilere göre çalışırmış.bunlardan birincisi bilgisayar ekranında gözüken dış hava sıcaklığı sensörü. o sensör bozuksa örneğin hava 30 derece iken 10 derece gösterirse klima soğutmayı bırakıp ısıtmaya başlarmış.bizim öyle bir sorunumuz yok.ekrandaki sıcaklık rakamı doğru çalışıyor.ikinci sensör ise sağ aynanın iç tarafında imiş ve aracın iç sıcaklığını ölçermiş.eğer oda çok soğuk olarak algılarsa klimayı ısıtmaya geçirirmiş.bu durumda bizim bu sensörde arıza olma ihtimali varmış.değiştirelim dediler.ne dersiniz.cevaplarınız için çok teşekkürler.

• arkadaşlar sensör değişince klima düzeldi.bilginiz olsun diye yazıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.