Şimdi Ara

307 HDİ 110 HP 22.000 YTL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22.000 YTL ye 2006 model 307 HDİ alınır mı? araç 150.000 de. servis bakımlı, değişeni yok.

• bence temizse alınabilir
  • Ama makyajlı olanlardan ise o fiyata çok zor tabii donanım olayı da var ama en dolu olanı 28 lira'dan falan başlıyor
  • 150 bin çok yılda 75 bin km araba durmamış mübarek
  • KM si fazla sanırım.
  • km fazla ama içinize sinmişse servise gösterip almak en mantıklısı..
  • Bencede alınası bir km si yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakımlıysa ve iyi kullanılmışsa bence bir sorun olmayacaktır. Şehirler arasında kullanılmıştır kuvvetle ihtimal.
  • çok fazla kmsi var alınmaz ,ayrıca 307 hdı 90 beygir diye biliyorum
  • uzak durun derim.
  • quote:

çok fazla kmsi var alınmaz ,ayrıca 307 hdı 90 beygir diye biliyorum

110 beygir olanları da var bence fiyatı güzel alınır da km biraz fazlaa
  • Tanıdık veya yakın birinin aracı olursa alırım.
    Son yıllarda yapılan kilometre düşürme olaylarından sonra 2.el araç almak riskli iş..
    Belki bu araç 250.000 km'den 150.000'e düşürülmüştür.
    2 sene de 250.000 km yapılmaz diye düşünenler olacak. Ayda 11-12 bin km yapan şirket araçları var.
  • Ben almam.
  • Siz çok bildiğiniz için piyasada böyle araba satılmıyo farkındamısınız km olayı yüzünden millet soğuyo arabadan arabanın bakımları düzgün ve zamanında yapılmışsa rahat 200.000 ni devirirsin gene bakımları yaparsan aracı yıpratana kadar kullanabilirsin.
  • Peki bu 150 bin km deki araçlar çöpe mi atılacak? Alan olacak elbette...

ONa göre de fiyatı düşük oluyor zaten.
  • http://www.sahibinden.com/110_beygir_comfort_modeliWQQaXQQ6348579WQQpXQQdisplayitem

illaha 307 olacaksa bu tarz bişey alırdım. daha az km, daha üst motor.

bu ilana göre o km ye rağmen yine de iyi bir fiyat verilmemiş. uygun fiyatı olmadıktan sonra neden daha fazla yıpranmış bir arbayı alayım ki? enayimiyim yada parayı çöpten mi buluyorum? bazıları bu arabalar şçöpe mi atılacak demiş, haır çöpa atılmayacaklar, sadece hak ettikleri fiyatlardan satılacaklar ki 22 değil o arabanın ederi en fazla 20 dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter87 -- 6 Eylül 2008; 23:19:03 >
  • bence fiyatın düşük olması markaya olan güvenle ilgili.

aynı model ve kilometrede eski kasa toyota corolla dizeller bile çok daha yüksek fiyata satılıyor.

http://www.sahibinden.com/_hatasizz_corolla_1_4_dizell_full_orjinalWQQaXQQ10354382WQQpXQQdisplayitem

toyota yeni kasa corolla dizellere 6 yıl sınırsız kilometre garanti veriyor.
  • Araç 2006 modelse makyajlıdır,sis farları altta,klima düğmeleri değişik..Muhtemelen premium değil comfort modelidir.
    Kendi aracımla karşılaştırırsam fiyatı normal.Benim aracım 2005 model 90 binde,servis bakımlı,kazasız-boyasız. 1.6 xt hdi,makyajlının premium'undan esp eksik.Benim arabanında edeceği maksimum 24-25 'dir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczman2000 -- 7 Eylül 2008; 9:53:40 >
  • tamam aracım modeli iyi motor gücüde iyi ama
    150.000 deki dizel aracı almak bence tamamen risk almaktır.
  • KARAR SENİN TABY!

307 HDİ 110 HP 22.000 YTL?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.