Şimdi Ara

307 HDI Comfort cruise control

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arabam 307 HDI Comfort 2007 model ve hız sabitleyiciye sahip değil.Şu an servislerde takılıyor mu altyapısı hazır mı bir bilginiz varsa yazar mısınız?Ayrıca ücreti de ilgi alanımda tabii...
    Hepinize teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SS-Sturmbannführer -- 20 Temmuz 2008; 19:13:32 >

• bu işin uzmani invidual nickli ark.a sor.
  • alt yapısı bulunuyo ama servis bu parçayı garanti vererek takmıyo sebebi ise yurtdışında kazalar yaşanmasıdır forumda individual gibi taktıran arkadaşlar var istersen onlarda danışabilirsin
  • takmak istememelerinin asıl sebebi araca sonradan dahil edilen donanımın farklı servislerde farklı müdahaleler esnasında aracın yazılımına problem yaratmasıdır.BSI Formatlama esnasında önce donanımı kaldırıp sonra format atmak gerekiyor.Unutursanız söylemeyi ustanıza,direk formatla ciddi problemler oluşabiliyor.Bunu riske atmak istemeyen servisler(lisansları vb..)takmamayı tercih ediyor.Sonuç itibarıyle 150-200ytl arası fiyatı var.Cüzi miktar kar için riskli işe girmiyorlar.
  • fiyatı 150 ytl+işçilik,
    2007 comfort aracında hız sabıtleyıcı ıcın alt yapı mevcut ancak aracının ıkı yıllık garanti süresi bitmeden bu parçayı takmıyorlar.illa taktıracam dıyorsan aracın elektronık garantısı iptal oluyor...
  • Çok teşekkürler hepinize.Sanırım vazgeçeceğim bu işten.
  • merhaba,
    şu an ben de 307 hdi sahibiyim 2008 model feline..
    daha önceden sahibi olduğum astra hb cdti aracıma opel servisleri sadece sağ sinyal kolunu değiştireirek ve aracı teslim ederken takıp verebiliyorlardı..
    ardından da astra sedan 1.6 aldım 2008 de sıfır km.. ve aynı işlemi ona da yapmışlardı.. hiç de garanti bozma vs. olmadı..
    fiyatı da aynen 150 - 200 TL arası birşeylerdi..
    peugeot servisler neden böyle bir şey söyler anlam vermek zor :(
    bu parça nasıl bir parçadır ki 307 ye takılan?
  • bu parçayı 600 tl ye satıyor peugeot
    sıfır 308 aldığında opsiyon fiyatı 600 tl

fakat serviste parça ve işçilik 150-200 tutuyor.
    peugeot servislere yasak getirdi. sonradan araca donanım eklenmesine karşı çıkıyor.

aracın elektronik sistemini bozuyor , uygun değil vs.. bunlar safsatadan başkası değil.
    ben taktırdım 1.5 yıl önce canavar gibi çalışıyor.

bu parça müzik kolunun aynısı. sol tarafta duruyor.
  • ben 2 opelimde de hiç sorun yaşamadım..
    size katılıyorum..tamamen safsata bence de..
    bu gibi araçlarda alt yapı hazır oluyor.. opel yapıyorsa peugeotta yapıyordur bence..
    tsk..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.