Şimdi Ara

307 hız sabitleyici otomatik vites

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aracı 307 otomatik vites olup aracında hız sabitleyici bulunan arkadaşlar

hız sabitleme kolundaki on off dışında üçüncü bir seçenek var mı yani limitor var mı ?

esasen mesele şu aracıma hız sabitleyici taktırmak istedim lakin bir türlü beceremedik :)
    km bilgilendirme ekranına Cc yazısı geliyor lakin aktif olmuyor. on olmuyor sürekli off ve --- şeklinde bilgilendirme veriyor.
    bilgisayardan sisteme tanıtma konusunda
    tip A / tip B / tip 2 hız sabitleme var hiz limitörü yok / hız limitörlü / hız sabitleme olmadan şeklinde 5 menü çıkıyor hepsini teker teker denedik lakin bir türlü aktif edemedik.
    son olarak acaba kullandığımız hız sabitleme kolu mu yanlış diye düşünmeye başladım. peugeotun bilgilendirme sayfasında iki tip hız sabitleme kolu görünüyor birincisi on off düğmesi olan diğeri ise on off yanında bir de limitleme seçeneği olan kol benim elimde olan on off şeklinde.

Otomatik vites olup hız sabitleyici taktıran veya kullanan konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. teşekkürler.

2004 307 auto teknoplus modeli olsa gerek araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kapagan -- 15 Ağustos 2010; 4:00:04 >

• dostum merhaba, kolu ne kadara aldın acaba? servistemi monte ettiler birde.. ben de düşünmekteyim de :) hoşçakalın

quote:

Orijinalden alıntı: kapagan

merhabalar

hız sabitleme kolundaki on off dışında üçüncü bir seçenek var mı yani limitor var mı ?

esasen mesele şu aracıma hız sabitleyici taktırmak istedim lakin bir türlü beceremedik :)
    km bilgilendirme ekranına Cc yazısı geliyor lakin aktif olmuyor. on olmuyor sürekli off ve --- şeklinde bilgilendirme veriyor.
    tip A / tip B / tip 2 hız sabitleme var hiz limitörü yok / hız limitörlü / hız sabitleme olmadan şeklinde 5 menü çıkıyor hepsini teker teker denedik lakin bir türlü aktif edemedik.
    son olarak acaba kullandığımız hız sabitleme kolu mu yanlış diye düşünmeye başladım. peugeotun bilgilendirme sayfasında iki tip hız sabitleme kolu görünüyor birincisi on off düğmesi olan diğeri ise on off yanında bir de limitleme seçeneği olan kol benim elimde olan on off şeklinde.

Otomatik vites olup hız sabitleyici taktıran veya kullanan konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. teşekkürler.

• konyakorkmazlar peugeotta adem usta var orayı arayıp danışın diğer servisler takamadı aracım CC ama o yarım saatte halletti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

konyakorkmazlar peugeotta adem usta var orayı arayıp danışın diğer servisler takamadı aracım CC ama o yarım saatte halletti

Vallahi telefon numarasını falan almıştım en son tokattan kalkıp konyaya gidecektim sırf CC işi için :) sivas çorum samsun dolaştım fakat olmaz dediler en sonunda işi bilen bir yer buldum : BEKTAŞ ELEKTRONİK - Samsun Adamlar 3 saat kadar uğraştılar. Neden olmuyordu bilmiyorum ama sanırım motor beyni ile ilgili bir sorun varmış galiba bizim motor ilgili parametreleri mi kapatmış neymiş Motor beynine müdahale ettiler neticede oldu. Şimdi sabit sabit gidiyorum

• Hayırlı olsun arkadaşım. Benim 1.4 diesel 307 aracıma da olmayacağı söyleniyor. Bizde Erzurum'da denedik, menü göründü fakat aynen yazdığınız gibi bir türlü on olmadı. Bana eleman motor beyni değilde enjeksiyon beyni uyumsuz ve dışardanda müdahale edilemez demişti. Acaba samsunda enjeksiyon beyni ile ilgili bir şeyler mi yaptılar.?
  • quote:

quote:

konyakorkmazlar peugeotta adem usta var orayı arayıp danışın diğer servisler takamadı aracım CC ama o yarım saatte halletti

Vallahi telefon numarasını falan almıştım en son tokattan kalkıp konyaya gidecektim sırf CC işi için :) sivas çorum samsun dolaştım fakat olmaz dediler en sonunda işi bilen bir yer buldum : BEKTAŞ ELEKTRONİK - Samsun Adamlar 3 saat kadar uğraştılar. Neden olmuyordu bilmiyorum ama sanırım motor beyni ile ilgili bir sorun varmış galiba bizim motor ilgili parametreleri mi kapatmış neymiş Motor beynine müdahale ettiler neticede oldu. Şimdi sabit sabit gidiyorum

eskisehir pejo servis de bana aynını demişti.2004 düz vites.beyin uyumsuz oluyor bazı modellerde demişlerdi.olduğuna göre gidip göstermekte fayda var.

telefon adres gibi bilgilerini alabilirmiyiz bu bektaş elektroniğin??

• quote:

Orijinalden alıntı: mecase

quote:

quote:

eskisehir pejo servis de bana aynını demişti.2004 düz vites.beyin uyumsuz oluyor bazı modellerde demişlerdi.olduğuna göre gidip göstermekte fayda var.

telefon adres gibi bilgilerini alabilirmiyiz bu bektaş elektroniğin??

Enjeksiyon beyni ile ilgili bir şeyler yaptıklarını sanmıyorum. Motor beyni ile uğraştılar. Laptopu bağlayıp gittiler, 3-4 sefer laptop değiştirdiler olmadı olmadı lakin en son geldiklerinde oldu dediler. Ben sordum. Neden olmuyormuş peki bunca zamandır? Usta motor beyninin bazı parametreleri kapalı görünüyordu onları açtık dedi. Hangi parametrelerdir, nasıl ve neden kapanmıştır? vb sorularıma yanıt verdi ancak pek anlamadım. Bu da benim o anki parametrelerimin kapalı oluşuyla alakalıydı. Ezan okunuyordu iftar saatiydi açıkçası. 03622382672 telefon numaraları bu fakat açık adres bilmiyorum.
    Umarım sizin araçlarınıza da olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 307 Otomatik Vites Sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ya birde fiyat olarak ne ödediniz acaba.merzifondayım ben de,sık sık gidiyorum samsun'a.
    bi görüneyim.
  • quote:

merhabalar

Bende 2004 model otomatik xt var, benim araçta cc çalışıyor,.2006 ve altı araçlarda çalıştırmak için;
    1.cc yi aktif yapacaksın,
    2.tib B'yi seçeceksin
    3.tib B'yi seçince km ekranında on/off işaretleri göremeyeceksin ve cc kolu üzerinden on moduna alıp açıp ayağınız gazdan çekip üsteki bölüme basacaksın. Ben Kocaelide Erdoğan Ustaya monte ettirmiştim.(10 dk.)
    4.Senin aldığın parça doğru, limitleme olan 407 ler içindir.Limitleme olanda sabitlediğin hızı gaza bassanda geçemessin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luganis -- 5 Eylül 2010; 23:46:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mecase

ya birde fiyat olarak ne ödediniz acaba.merzifondayım ben de,sık sık gidiyorum samsun'a.
    bi görüneyim.

Ücret olarak 50 lira ödedim. Pazarlık falan yapmadım. Oldu çalıştı ya gerisi sorun değil valla 300 deseydi yine de verecektim iş iddiaya binmişti
  • selamlar.. acaba bu işi bursada da yapan birileri varmıdır ki.. bende çok istiyorum şu sabitleyiciyi... ondan sonra da far ve yağmur sensörü işine bakcam inşallah.. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail0307

selamlar.. acaba bu işi bursada da yapan birileri varmıdır ki.. bende çok istiyorum şu sabitleyiciyi... ondan sonra da far ve yağmur sensörü işine bakcam inşallah.. saygılar

kaputu açtığında sağ farın arkasında gaz teli varsa yani gaz sistemin elektronik değilde telli ise olmaz, tel yoksa olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.