Şimdi Ara

307 set degisimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ikinci el bir 307 aliyorum nasipse. Arac 6 yasinda oldugu icin satici bisey setini degistirecekmis ve oyle satacakmis. Sanirim bu set ya 6 yasinda ya da arac 120 bin kilometrede ik en degistiriliyormus. Sorum su. Ben bu parcanin gercekten degistirildigini faturasi haricinde nasil anlayabilirim? Yani bu parca gozle gorulur bir yerdemidir kaputu acinca? Tesekkurler.

• Aracın şimdiden hayırlı olsun.

Triger setini değiştirecektir.Gözle görünür bir yerde de değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 13 Ekim 2009; 8:24:07 >
  • Tesekkur ederim cevabiniz ve hayir duaniz icin.

Tek yol faturayi mi gormektir? Bir de bu trigger ile birlikte baska bir degisiklik yapilmasi gerekiyor mu aracta?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutavci

Tesekkur ederim cevabiniz ve hayir duaniz icin.

Tek yol faturayi mi gormektir? Bir de bu trigger ile birlikte baska bir degisiklik yapilmasi gerekiyor mu aracta?

yetkili serviste değiştiriyorsa orada da kayıtları bulunur.
  • Hayir yetkili serviste degil sanirim. Yani olsa bile ben bilmiyorum.
    Aslinda duymak istedigim cevap su, trigger ile birlikte su parcayi da degistirmeleri gerek ve o parcaya bakarak tirggerin de degistirildigi anlasilabilir gibi bisey.
  • arabayı almadan önce yetkili servise götürüp nerde ne zaman kaç km de neyi değişmiş, hangi işlemler yapılmış bir araştır derim. sonra başın çok ağırır.ben acele ettim ve yetkili servise götürmedim. ve şimdi araç 4. kez vites arızasından dolayı serviste.bir türlü yapamadılar arızayı. almadan önce bilseydim bu aracın arızalı olduğunu bunlar başıma gelmezdi. 5000 tl masraf açtı bana ama hala bir sonuç yok.umarım arabayı 1 hafta sonra alırım.
  • merhaba

ben size şöyle söyleyeyim.
    307 mi 44000 km de aldım. satıcı yağ-filtre vs.. herşeyinin 40000 km de değiştiğini iddia ettiyse de ben alır almaz hepsini tekrar değiştirdim.
    içimde kalmasın.
    sizin de şüpheniz varsa bence satıcı ile konuşun değiştirmesin. işleme ödeyeceği parayı araç bedelinden düşsün.
    siz kendiniz değiştirin derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

merhaba

ben size şöyle söyleyeyim.
    307 mi 44000 km de aldım. satıcı yağ-filtre vs.. herşeyinin 40000 km de değiştiğini iddia ettiyse de ben alır almaz hepsini tekrar değiştirdim.
    içimde kalmasın.
    sizin de şüpheniz varsa bence satıcı ile konuşun değiştirmesin. işleme ödeyeceği parayı araç bedelinden düşsün.
    siz kendiniz değiştirin derim.

İyi fikir Akfim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.