Şimdi Ara

3080 Ti Overclock Denemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç umursamadan oynayacağım artık çok sıktı bu iş beni güzel haber verdi Nvidia custommer service'deki arkadaşta.96 dereceye nadiren ulaşıyorum abarttım biraz yazarken 92-94 arası oynuyorum bir sorun olmadığını ve 100 ile 110 derece arası normalmiş. 3080 Ti Overclock Denemesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berat1903130

Hiç umursamadan oynayacağım artık çok sıktı bu iş beni güzel haber verdi Nvidia custommer service'deki arkadaşta.96 dereceye nadiren ulaşıyorum abarttım biraz yazarken 92-94 arası oynuyorum bir sorun olmadığını ve 100 ile 110 derece arası normalmiş.

Dostum sana SaSuTa abin yazmış. Micron Spec sheet yollamış link. Neden inanmadınki.

Çok büyütüyorsun bu işleri. Sonuçta birtek oyun oynayan sen değilsin. Elindeki dandik bir 3080 ti ama oyun oynadığın sürece normal " spec " içindesin. Hiçbir şey olmaz. Bak keyfine oyununu oyna.

Bu kadar dert ediyorsan GPU nun backplate kısmına EGZOZ OLACAK ŞEKİLDE bir tane 120cm fan koy 3080 Ti Overclock Denemesi 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StreamRolleR -- 3 Eylül 2021; 11:24:57 >

• StreamRolleR kullanıcısına yanıt
    Sağlıklı çalışması için 95 derece altı olması lazım yazmis

• memory temp 85c pek geçme

• WarSaw kullanıcısına yanıt
    92-94-96 arasında gidip geliyor oyunlarda zararı yokmuş nvida müşteri hizmetlerine sordum 100-110 arası da olabiliyormus

• Bende gigabyte 3080 gaming OC ve Gigabyte 3080ti gaming OC var. Sıcaklıkların normal. Kafaya takma. Kart çok güçlü ve yüksek güç istiyor. Gigabyte 4 sene Garanti veriyor. Garantisini doldurduğu zaman kafana göre kartı söküp yeni macun ve Thermal pad takarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radical_Dreamer R kullanıcısına yanıt
    Sende demi bu değerlerde sıcaklıkların ?

• 1. Kafaya takma bence de
    2. Undervolt underclockdan daha fazla perf veriyor bazen binin sebebi de voltajı düşürdüğünü kart daha az ısınıyor. Daha az ısınınca kendisi i daha çok boostluyor. 5700xt ile 1.2 V dan 1.0 Volta çektim frekanslar da otoda 2069 MHz mi neydi onu 1800 e çektim performans aynı cinku ben 1800 e çekmeme rağmen kendini 1900 kere boostluyor. Stock ayarlarda 20 sn 2069 MHz de çalışıp geri düşüyordu zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rdr 2 online oynuyorum. Sana buradan resmini yollayın bekle.

• 3080 Ti Overclock Denemesi

• Bu yolladığım gigabyte 3080ti gaming oc

• E senin sicakligin çok az benim 94 falan oluyor vram sicakligi

• Normal ekran kartı sıcaklığım da 70 falan

• berat1903130 B kullanıcısına yanıt

Şu anda ram Max 82 gösteriyor. Max CPU ise 70. Yani normal değerler. Sendeki de normal. Eagle biraz daha düşük versiyonu denebilir. Yani kafaya takacak birşey yok. Güle güle kullan. Bir de ortam sıcaklığı,kasa ,fanlar .... Birçok şey değişiklik gösterir bu normaldir. Şu an gece ve Ankara'da hava serin. Ortam sıcaklığı 22 derece .

Hocam garantisi TR mi?

Sıcaklıklar tabii ki şirkete göre normal ancak o kadar para bayıldıktan sonra bende 90 derece de çalışmasını istemezdim. Örnek olarak benim gtx 970 8. senesine basacak. Galax HOF edition, kart 65 derece üstünü geçmiyor RDR2'de. Hotspot ise 70-75 texture ultra TAA açık diğerleri medium. Sizin kart 5 sene sonra ne olur Allah bilir. Bence garantiye verin yada iade edip galax alın, galaxlaarı çok kötülüyorlar yok msi elma galax armut ama çok iyi iş çıkarıyor galax

• Bellekler başka nasıl soğur? hepsi gpu etrafında mı? Ben olsam yandan bi fan falan bağlardım o da üflerdi.

Oc denemenle kartı haşlıyorsun gibime geldi.

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Denemiyorum artık undervolt yapıyorum,nasıl soğur benimde bilgim yok pad değiştirme harici keşke bilen olsada yardımcı olsa.

Backplate arasına fan tutmayı dene, kartın arkası soğursa yardımcı olabilir.

Ekran kartı yada diğer anakart padleri 0.5 mm diye biliyorum anca termal kapasitesi yüksek

pad ile değiştirmek lazım.

Kullanılan malzeme kalitesi genelde fiyatla doğru orantılı, strix kartta eminim iyi pad ve macun vardır.

Yandan fan tutabiliyorsan onu da dene, eski amd cpu soğutucuların fanları da güzel üflüyor ve ufaklar.

• kayraTsu07 K kullanıcısına yanıt
    Maalesef Almanya'dan aldım.1400 Euro'ya 3 hafta once

• Bu pahalilikta 3080 ti kart almissin 57 den 61 gibi fark edilemeyecek 4 fps artis saglamak icin OC yapmissin. Acik konusayim kart yansa gidip yeni kart almak disinda hic bir alternatifin yok ustelik ekonomik verilere gore cok yakinda dolarda kirilmalar olabilir. Tamam kartlar bir yere kadar dayanikli ama cokda zorlamamak kanaatindeyim .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.