Şimdi Ara

30bin 35bin arası alınabilecek az kilometreli Dizel araçlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuda bana fikir verirseniz, yardımcı olursanız çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadirr26 -- 11 Temmuz 2013; 13:00:35 >

• Verelim, öncelikle benzinli mi dizel mi? Aracı kaç kişi kullanacaksınız? Yılda ortalama kaç km yaparsınız?
  • 37000tl ye imzamdaki aveo yu aldım linea da düşüne bilirsin 0 tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

Verelim, öncelikle benzinli mi dizel mi? Aracı kaç kişi kullanacaksınız? Yılda ortalama kaç km yaparsınız?
    Kusura bakmayın yakıt seçeneğini yazmayı unutmuşum. Dizel tercih ediyorum :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs007tr

37000tl ye imzamdaki aveo yu aldım linea da düşüne bilirsin 0 tabi

Fiat dan uzak durmaya çalışıyorum kardeşim ama yine de teşekkürler tavsiyen için
  • Clio 3 HB Dci, Aveo HB veya Sedan, Opel Corsa 1.3 CDTI, Ford Fiesta 1.4 TDCI, Hyundai İ20 1.4 CRDI, VW Polo 1.2 TDI, Seat İbiza 1.2 TDI, Toyota Yaris 1.4 D bulabilirsin. Az km istiyorsan bunlardan birisi muhtemel tercihlerinden biri olacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anton | SS -- 11 Temmuz 2013; 14:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat295

Clio 3 HB Dci, Aveo HB veya Sedan, Opel Corsa 1.3 CDTI, Ford Fiesta 1.4 TDCI, Hyundai İ20 1.4 CRDI, VW Polo 1.2 TDI, Seat İbiza 1.2 TDI, Toyota Yaris 1.4 D bulabilirsin. Az km istiyorsan bunlardan birisi muhtemel tercihlerinden biri olacak gibi.

Teşekkür ederim dostum.. Bu araçlardan başka da seçenek görünmüyor sanırım bu fiyatlara :).. Eyvallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.