Bildirim
30bine Kadar Araç Tavsiyesi (2.el)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
mazda 6 2006 model 27 bine bile bulursun -
quote:
Orijinalden alıntı: xLeqendBoy
mazda 6 2006 model 27 bine bile bulursun
Sahibinden den ilanlara baktım bu paralara o aracı bulmak zor olanlarda ort. 150bin km de. Mazda'lar hakkında pek bilgim yok. Sağlamlığı performansı konforu 2.el piyasası nedir ? Siz kullanıyor musunuz? -
quote:
Orijinalden alıntı: farukyil92
quote:
Orijinalden alıntı: xLeqendBoy
mazda 6 2006 model 27 bine bile bulursun
Sahibinden den ilanlara baktım bu paralara o aracı bulmak zor olanlarda ort. 150bin km de. Mazda'lar hakkında pek bilgim yok. Sağlamlığı performansı konforu 2.el piyasası nedir ? Siz kullanıyor musunuz?
yok reyiz benim ehliyetim bile yok ama mazdalar iyiarabalardır diye biliyorum mazdaların ikinciel piyasası iyi değil onuda söyliyim uzun süre kullanacaksanız alın yoksa almayın -
Forumda 30.000'e kadar tavsiye diye en az 100 tane başlık vardır. Önceonları okursan daha iyi olur. -
Makyajlı Astra H HB veya sedan bulabilirsiniz, benzinli & lpg'li
Bu fiyata genelde benzinli araçlar bulabilirsiniz.
i30 demişsiniz, ilk kasa i30'lar güzel, manueli için diyorum, benzinlide lpg'ye tam uyumlu, dizel de fena değil. Ama 2.eli zayıf çünkü çok tutmamıştı.
Ben alır 2-3yıl sonra satar, satarken de fazla zarar etmek istemem diyorsanız astra daha iyi bir seçenek olabilir, servis ve usta yaygınlığı, 2.elinin iyi oluşu piyasada canlı tutuyor... -
b sınıfımı c sınıfı mı d sınıfı mı bakıyorsunuz 30 bine 0 a yakın b sınıfı araçlar var. C sınıfı olarak arkadaş söylemiş astra var ancak sizin araçta olmazsa olmaz dedikleriniz nelerdir ? sadece ikinci el problem diyorsanız vw ford honda opel toyota marka araçlara bakın. Ancak benim kişisel görüşüm ikinci el alırken zaten bu arabaları almaktansa daha bilinmeyen arabaların fiyatlarını öldürerek almak. çünkü zaten 0 alan onun zararını etmiş oluyor siz ise ucuza alıp ucuza satacaksınız ve daha iyi bir araba kullanıyor olacaksınız.Ha elden çıkarmanız 2 haftayı bulabilir ona bir şey diyemem
örnek ;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-elden-sifir-duzeyinde-otomatik-vites-lpg,li-boya-yok-46binde-128128889/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-ilk-sahibinden-orjinal-degisensiz-1.6-lpgli-servis-bakimli-128044929/detay
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X