Arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi YGS5 im 30k geldi TM2de ilk 5k ya girip hukuk tercih etmek istiyorum. Geometrime güvenirim 25+düşünüyorum matdada 40 üstüne çıkabilirim ama edb ve cografyada ne yaparım bilmiyorum 9dan beri ikisiylede yıldızım pek barışık değil.40 edb 18 civarıda coğ. ancak yapabilirim gibi geliyo,bu netlerle ilk 5k gelirmi?
Arkadaşlar başlıkdada belirttiğim gibi YGS5 im 30k geldi TM2de ilk 5k ya girip hukuk tercih etmek istiyorum. Geometrime güvenirim 25+düşünüyorum matdada 40 üstüne çıkabilirim ama edb ve cografyada ne yaparım bilmiyorum 9dan beri ikisiylede yıldızım pek barışık değil.40 edb 18 civarıda coğ. ancak yapabilirim gibi geliyo,bu netlerle ilk 5k gelirmi?
Bu arada türkçe 32,5 sosyal 28,75 mat 37,75
İlk 2 bin garanti.
quote:
Orijinalden alıntı: Wilshere
quote:
Orijinalden alıntı: k.altın
İyiymiş ama bana o arkadaş gibi okuldan iyi puan gelmiyebilir bu yüzden biraz daha geriden başlıycam gibi. o netleri yapmak için çalışma konusunda nasıl bir yol izlemeliyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme