Şimdi Ara

31.000 tl ye bu punto alinirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 2011 model 1.4 motor otomatik vites benzinli fiat punto dynamic 40.000 km de. arkadasi araba pazarinda gordum, galericiyim dedi arabada iki tane ufak boya varmis gayet diri bir arabaydi. sizce fiyat nasil, fiat bayisinde expertis yaptircam bir sorun cikmazsa alayimmi sizce. yada bu fiyata otomatik az yakan baska ne bulabilirim. otomatik olmasi sart oldugu icin araba bulmada zorlandim. ne dersiniz alimmi bunu
     31.000 tl ye bu punto alinirmi 31.000 tl ye bu punto alinirmi

• Bende grande punto kullanıcısıym punto güzel araba ilandaki araç güzel görünüyor tek sıkıntı galericiden olması .

Sonucta bu galericide milletten alıp üstüne karını ekleyip satıyor.Onun yerine daha ucuza direk sahibinden almanızı öneririm.

illede bunu alcam diyorsanız galericyle anlaşın Dediğinizin haricinde expertizde boya değişen çıkarsa para fln vermem sen verirsin diye anlaşın.

yoksa expertizde farklı yerlerde değişen boya çıkınca haberim yoktu bende birisinden aldım diye işin içinden çıkıyorlar.
  • Punto guzel arac ama aliyosan benzinlisini degil de dizelini almakta fayda var. Oto. Vites olmasi sart mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Punto guzel arac ama aliyosan benzinlisini degil de dizelini almakta fayda var. Oto. Vites olmasi sart mi
    31 liraya punto mu alınır diyeceğim ama fiyatlar malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

Alıntıları Göster
    Fiyat tehlike.Bence biraz daha araştırın.
  • efsane kasa vs diye dort teker bir motora 15 bine kadar istenen ulkemde puntoya 30 bin istemek gayet dogal ama uste 10bin kredi cekip sifir da alinabilir. puntoyu sahinle mi karistiriyorsunuz da puntoya verilirmi diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr_jayjay

efsane kasa vs diye dort teker bir motora 15 bine kadar istenen ulkemde puntoya 30 bin istemek gayet dogal ama uste 10bin kredi cekip sifir da alinabilir. puntoyu sahinle mi karistiriyorsunuz da puntoya verilirmi diyorsunuz
    O fiyata fiestalar var. Belki 1-2 bin eklersiniz ama Fiestaya binersiniz. Kalite sonuçta...
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

Punto guzel arac ama aliyosan benzinlisini degil de dizelini almakta fayda var. Oto. Vites olmasi sart mi

oto sart hocam, bayan soforde kullanacak, iste az yakan temiz model farketmez fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: korfezgunesi

O fiyata fiestalar var. Belki 1-2 bin eklersiniz ama Fiestaya binersiniz. Kalite sonuçta...

fiesta larin ne icini ne de disini sevemedim hocam, bana cok cirkin geliyor bu arabalar. niyetimde polo vardi gucum yetmiyor onada cok pahali. bu araba mantikli geldi ama galericiden olmasi kafami karistiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

Bende grande punto kullanıcısıym punto güzel araba ilandaki araç güzel görünüyor tek sıkıntı galericiden olması .

Sonucta bu galericide milletten alıp üstüne karını ekleyip satıyor.Onun yerine daha ucuza direk sahibinden almanızı öneririm.

illede bunu alcam diyorsanız galericyle anlaşın Dediğinizin haricinde expertizde boya değişen çıkarsa para fln vermem sen verirsin diye anlaşın.

yoksa expertizde farklı yerlerde değişen boya çıkınca haberim yoktu bende birisinden aldım diye işin içinden çıkıyorlar.

tesekkur ederim hocam verdiginiz guzel bilgiler icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

quote:

fiesta larin ne icini ne de disini sevemedim hocam, bana cok cirkin geliyor bu arabalar. niyetimde polo vardi gucum yetmiyor onada cok pahali. bu araba mantikli geldi ama galericiden olmasi kafami karistiriyor.

Alıntıları Göster
    temiz ise alınır ama otm punto almazdım 2 yıl evo modelini kullandım lpg ile dizel araçlar kadar az yakıt tüketimi vardı.

• quote:

quote:

Fiestaların iç ve dış dizaynına "çok çirkin" diyeni ilk defa şu an duymaktayım. Üstelik puntoyu beğenmiş olan bir arkadaştan. :) Tercih meselesi tabi. Hani özellikle dış dizayn olarak Fiesta puntoyu katlayıp cebine koyar. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eylülnisaeyvaz

temiz ise alınır ama otm punto almazdım 2 yıl evo modelini kullandım lpg ile dizel araçlar kadar az yakıt tüketimi vardı.

otomatiklerde sorunmu va hocam yoksa, hic bilgim yok. ama otomatik sart gibi birsey ne yazikki
  • quote:

quote:

otomatiklerde sorunmu va hocam yoksa, hic bilgim yok. ama otomatik sart gibi birsey ne yazikki

Sorun yok ama konfor olarak bir dsg edc yi çook aratır. Çift kavrama ile dualogic arasında çok fark var . Ama ilk otm aracınız olacak ise daha önce cvt edc dsg gibi şanzımanlar kullanmamışsan sorun olmaz . Ayrıca yakıt epey artar
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

puntonun piyasası çokta artmadı aslında ben geçen yıl baktıgımdada dynamic + sunrooflu modeller hep bu paraydı ki puntonun dynamic modeli gerçekten dolu 6 hava yastıgından hız sabitliyicisine sunrooftan digital çift yönlü klimaya birçok özellik var tek city direksiyon kronik sorunlu diye duymuştum yoksa alınası güzel bi araç yukardaki arkadaşa katılmamakla beraber (düz vites için konusuyorum) benzinlide gayet az yakıyor ticari olarak kullanmıyacaksanız sıkıntı yok.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    2 ay önce aynı fiyata Punto Evo Dynamic 1.4 Fire Motor, 2012 model, Dualogic şanzıman, 12.000 km olanını aldım (Boya, değişen yok. Fiat'ta ekspertiz yapıldı). Araçta Skydome tavan, Evo Kit, Asist Kit, Microsoft Blue&Me ve estetik iç aydınlatma mevcut. Araçtan da çok memnunum. Eğer ileride düşünürseniz motoru da %100 LPG uyumlu...

Ben de B segmenti araç alma arifesindeyken Fiesta, Polo, Corsa...vs. modeller arasında çok gidip geldim. Sonra Punto Evo'da karar kıldım. Çünkü bu fiyata baktığım diğer modeller arasında ne Start&Stop ne de ESP bile yoktu...

Fotolardan gördüğüm kadarıyla baktığınız araçta Evo Kit yok. Çünkü Evo Kit ile beraber kapılarda krom çıtalar ve karbon kaplama tampon geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxHound -- 12 Ocak 2014; 22:48:47 >

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Arabayı beğendiyseniz alın derim ama şu ilaveleri de yapayım.

arızası halinde ortalama olmak üzere:
    servo direksiyon ... 2000 lira
    cam tavan....2000 lira
    vites....2000 lira gibi bir maliyet çıkartır.

o yüzden ya alınca garantisini ücret karşılığı uzatın
    ya da saydığım üç parçayı iyice kontrol ettirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxHound

2 ay önce aynı fiyata Punto Evo Dynamic 1.4 Fire Motor, 2012 model, Dualogic şanzıman, 12.000 km olanını aldım (Boya, değişen yok. Fiat'ta ekspertiz yapıldı). Araçta Skydome tavan, Evo Kit, Asist Kit, Microsoft Blue&Me ve estetik iç aydınlatma mevcut. Araçtan da çok memnunum. Eğer ileride düşünürseniz motoru da %100 LPG uyumlu...

Ben de B segmenti araç alma arifesindeyken Fiesta, Polo, Corsa...vs. modeller arasında çok gidip geldim. Sonra Punto Evo'da karar kıldım. Çünkü bu fiyata baktığım diğer modeller arasında ne Start&Stop ne de ESP bile yoktu...

Fotolardan gördüğüm kadarıyla baktığınız araçta Evo Kit yok. Çünkü Evo Kit ile beraber kapılarda krom çıtalar ve karbon kaplama tampon geliyor...

Alıntıları Göster
    temizse alınır

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bu aralar puntoyu ben de araştırıyorum...

az yakan bir araç ayrıca LPG takılırsa çok daha az yakar...

fiyatını karşılaştırmak lazım ama araç otomatik olduğundan yokuş kalkış desteği ve ESP standart,
    cam tavanı var,
    asist kit denen paket sanırım hız sabitleyici yağmur sensörü vs içeriyor bu araçta varsa donanımı eksiksiz demektir.

sonuçta b sınıfının en düşük fiyatı 30000'i buldu, bu araç için 2013 fiyatı 45000 civarıydı

bence güzel bir pazarlıkla alınabilir yalnız astra easytroniklere de bir bakın derim yakın fiyatlara 1.4 essentia confor paketli versiyonu bulunuyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-dustu-kazasiz-boyasiz-145097063/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kazasiz-boyasiz-38.000-km-de-otomatik-full-135425222/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox913

bu aralar puntoyu ben de araştırıyorum...

az yakan bir araç ayrıca LPG takılırsa çok daha az yakar...

fiyatını karşılaştırmak lazım ama araç otomatik olduğundan yokuş kalkış desteği ve ESP standart,
    cam tavanı var,
    asist kit denen paket sanırım hız sabitleyici yağmur sensörü vs içeriyor bu araçta varsa donanımı eksiksiz demektir.

sonuçta b sınıfının en düşük fiyatı 30000'i buldu, bu araç için 2013 fiyatı 45000 civarıydı

bence güzel bir pazarlıkla alınabilir yalnız astra easytroniklere de bir bakın derim yakın fiyatlara 1.4 essentia confor paketli versiyonu bulunuyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-fiyat-dustu-kazasiz-boyasiz-145097063/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-kazasiz-boyasiz-38.000-km-de-otomatik-full-135425222/detay/

Asist Kit'te ayrıca kendiliğinden kararan iç dikiz aynası da var...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.