Bu forumun ortak düşüncesi reset sınırı Ayrıca exp"i düşük yapıp party exp de koyabilirsiniz mantıklı son birşey daha serverlerinizi yabancı sitelere vercek misinz? Yabancı playerler için ?
Evet zaten çoğu arkadaşımız reset sınırının olması konusunda aynı düşüncedeler ve bizlerede çok mantıklı gelmektedir. Reset Sınırı olacak, Exp ona göre ayarlanıp, point düzeni ona göre kurulacak gibi düşünülüyor bizler açısından da.
Düşünüyoruz demeden, evet şuan için belirlediğimiz forum siteleri dahil olmak üzere toplist sitelerine verilecektir. Ayrıca bir araştırma daha yapılarak alanı genişleteceğiz.. Google Adword yayını ile de oyunu duyurmayı planlıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: GaEsMu
quote:
Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_
Bu forumun ortak düşüncesi reset sınırı Ayrıca exp"i düşük yapıp party exp de koyabilirsiniz mantıklı son birşey daha serverlerinizi yabancı sitelere vercek misinz? Yabancı playerler için ?
Evet zaten çoğu arkadaşımız reset sınırının olması konusunda aynı düşüncedeler ve bizlerede çok mantıklı gelmektedir. Reset Sınırı olacak, Exp ona göre ayarlanıp, point düzeni ona göre kurulacak gibi düşünülüyor bizler açısından da.
Düşünüyoruz demeden, evet şuan için belirlediğimiz forum siteleri dahil olmak üzere toplist sitelerine verilecektir. Ayrıca bir araştırma daha yapılarak alanı genişleteceğiz.. Google Adword yayını ile de oyunu duyurmayı planlıyoruz.
Gereken cewabı aldım kısacası istediğim ilk şey olan bol playerli bir server olacak inş. :)) Bekliyorum
Size başarılar dilerim. Saygılar
kardeş 14 ocakta bişiler olcak demişsin naptiniz kısaca açıklarmısın ben bişey göremedimde
quote:
Orijinalden alıntı: sunuy41
kardeş 14 ocakta bişiler olcak demişsin naptiniz kısaca açıklarmısın ben bişey göremedimde
Ön hazırlıklara bugün başladık, yarın iş yerinden devam edeceğim ve devamınıda ekip arkadaşlarımızla getireceğiz.
Arkadaşlar GaEsMu Oyun Serverını Açana kadar bu konu başlığı altında gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.
GaEsMu Hakkında Güncel; 18.01.2011 Tarihi itibariyle RESETlenmiştir. 18.01.2011 Maximum Level :: 400 18.01.2011 Maximum Reset :: 50 18.01.2011 Maximum Stats :: 64000 18.01.2011 Maximum Reset Point :: 5120 18.01.2011 Bonus Tipi :: Normal 18.01.2011 Reset Tipi :: Str,Agi,Vit,Ene :: 25 18.01.2011 Inventory Durumu :: Her Resette SIFIRLAMA 18.01.2011 Skill Durumu :: Her Resette SIFIRLAMA 18.01.2011 Zen ( Para ) Durumu :: Kalıcı 18.01.2011 Reset Masrafı :: 100.000.000 18.01.2011 PK Temizlik Masrafı :: 75.000.000
18.01.2011Açıklama; 3 Çeşit server tiplemesi yarattık, hepsinde genel oyuncu kitlesini test ettik. İnanır mısınız bizim insanımız MuOnline çağında serverin çok kolay olmasından çok çabuk sıkılıyor, yurt dışındaki oyuncular gibi değiller. FUN serverlara gelemiyorlar işin gerçeğini bilmek gerekirse.
Türk insanı MuOnline tanıdı tanıyalı alışmış bir düzen gidiyor ki; ZORU Seviyor ve o ZORUN yanında da bir hedef olması gerekiyor ki oyunun bir amaçı olsun. Yukarıda 18.01.2011 tarihinde yapılanları belirttim. Hedef Mevcut: 50 Reset ZORLUK Derecesi : 1 Dereceden
EXP: ? Genel Drop: ? Konusundaki görüşlerinizide bekliyoruz..
Kardeş sen munun amacını 50res olmak sanıyosan.....
thearthas mumkunse yorum yapma dostum lutfen
quote:
Orijinalden alıntı: whisper123
thearthas mumkunse yorum yapma dostum lutfen
Sizde mümkünse server açmadan önce oynamayı öğrenin, en azından mu nun amacını öğrenin, sonra server açın...
quote:
3 Çeşit server tiplemesi yarattık, hepsinde genel oyuncu kitlesini test ettik. İnanır mısınız bizim insanımız MuOnline çağında serverin çok kolay olmasından çok çabuk sıkılıyor, yurt dışındaki oyuncular gibi değiller. FUN serverlara gelemiyorlar işin gerçeğini bilmek gerekirse.
Türk insanı MuOnline tanıdı tanıyalı alışmış bir düzen gidiyor ki; ZORU Seviyor ve o ZORUN yanında da bir hedef olması gerekiyor ki oyunun bir amaçı olsun. Yukarıda 18.01.2011 tarihinde yapılanları belirttim. Hedef Mevcut: 50 Reset ZORLUK Derecesi : 1 Dereceden
Türk oyuncular mı MuOnline'ı tanıdığından beri zoru seviyor ? Zoru seven bir azınlık eskiden beri var evet. Şimdilerde ise yeni yeni herkes neyin ne olduğunu anlamaya başladı. Fun serverların bir işe yaramadığını, kısa sürede insanları oyundan soğuttuğunu, oyunun aslının bu olmadığını görmeye yeni yeni başladı insanlar. Yıllardır dilimizde tüy bitti bunları yaza yaza fakat illa yaşayarak öğrenmek gerekiyormuş demekki.
Ayrıca zor server demek sadece exp'in düşük olması demek değildir. Hem kasması, hem item bulması herşeyiyle a'dan z'ye zor olmalıdır. Reset sınırının da bi mantığı olmalıdır. Reset sınırı, bütün karekterlerin eşit seviyede olması amacıyla yapılan bir uygulamadır. Yani bu işin mantığı budur 50 res sınırı olup res başı 5120 point gelecekse hiç sınır koymayın daha iyi.
Şimdi kafamdan hesaplıyorumda 50 resde statlar 65k oluyor, eğer gercekten böyleyse, bu duruma gülmekmi gerek alamakmı, bi yandan gülüyorum bi yandan acıyorum şu hale...
Harbi öyle heralde. 64.000*4/50=5120 Yani 50 reset attığında bütün statlar zaten full oluyor. E ne anladım ben o zaman bu işten. Oyun erken bitsin falan diye reset sınırı olsun dedik sandınız heralde.
DL'yi unutmuşsunuz bu arada command full olmuycak.
Dertt ettiğin şeye bak dl de eşeğe biner artık
res point 5k olursa ve de 50 res max olursa herkes bk kasar sonucta fullenio bk yi kim kesebilirki ? sw de ne elf olur ne sm ne de mg... res point 1k iyi bence....bide bunu düşünmenizi önerirm
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Kardeş sen munun amacını 50res olmak sanıyosan.....
Ben genel olarak muonlinenın amaçının 50 reset olduğunu söylemiyorum, maximum reset önerisini ve değerlendirmeleri üzerine bilgi veriyorum. Sonuçta yazdığımız tüm mesajları okuduysanız bu oyunun ve serverin oynamak üzere bizlerle bir alakası olmadığını tamamıyla oyunculara yönelik ve istekleri doğrultusunda orta yolu bulmak üzere bir konu olduğunu hatırlatıyorum.
Ayrıca bu oyunun bilinmeyen çok yönü var halen bilinmeyen, yani bunu tartışmaya bile gerek yok arkadaşım. Bizler çok iyi biliyoruz diyerek kimsenin de karşısına çıkmadık, çıkmayız da dediğim gibi oyuncuların istekleri doğrultusunda hareket ediyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: |Uqur|
quote:
3 Çeşit server tiplemesi yarattık, hepsinde genel oyuncu kitlesini test ettik. İnanır mısınız bizim insanımız MuOnline çağında serverin çok kolay olmasından çok çabuk sıkılıyor, yurt dışındaki oyuncular gibi değiller. FUN serverlara gelemiyorlar işin gerçeğini bilmek gerekirse.
Türk oyuncular mı MuOnline'ı tanıdığından beri zoru seviyor ? Zoru seven bir azınlık eskiden beri var evet. Şimdilerde ise yeni yeni herkes neyin ne olduğunu anlamaya başladı. Fun serverların bir işe yaramadığını, kısa sürede insanları oyundan soğuttuğunu, oyunun aslının bu olmadığını görmeye yeni yeni başladı insanlar. Yıllardır dilimizde tüy bitti bunları yaza yaza fakat illa yaşayarak öğrenmek gerekiyormuş demekki.
Ayrıca zor server demek sadece exp'in düşük olması demek değildir. Hem kasması, hem item bulması herşeyiyle a'dan z'ye zor olmalıdır. Reset sınırının da bi mantığı olmalıdır. Reset sınırı, bütün karekterlerin eşit seviyede olması amacıyla yapılan bir uygulamadır. Yani bu işin mantığı budur 50 res sınırı olup res başı 5120 point gelecekse hiç sınır koymayın daha iyi.
Arkadaşım ben en başından beri söylüyorum, düşüncelerinizi belirtin. Şu olsun, şu olmasın diyerek yazmayın. Hitap nasıl olacaksa ince ayrıntısına kadar yazın ki bizlerde ona göre değerlendirip uygulayalım. Maximum reset getirilsin diyorsunuz, 50 olması konusunda iletiyoruz peki? maximum bir oyuncu 50 resette ulaştığında statslarının fullenmemesi gibi bir durum yaşanacaksa neden maximum reset sınırı getirilsin ki??
Ozaman bana bunu açıklayın.
quote:
Orijinalden alıntı: thearthas
Şimdi kafamdan hesaplıyorumda 50 resde statlar 65k oluyor, eğer gercekten böyleyse, bu duruma gülmekmi gerek alamakmı, bi yandan gülüyorum bi yandan acıyorum şu hale...
Yok arkadaşım kafandan yanlış bir hesap yapmışsın: 64K yapar. 65k değil.
Nasıl Olacağı Konusunda Yorum Yapmazsanız Eğer Bu Oyun Bizim İstediğimiz Şekilde Açılır ( Şuanki Maximum Reset vs. gibi değil. ) Bu Konuda Olayın Enini Boyunu Düşünüp, Birbirimize İletelim Ki Ortak Kararlarla, Orta Yolu Bulalım.. Maximum Reset Getirilecekse;; Ne Kadar Olmalı? Ayrıntılarını Spotları, Shopları, Her Konuda Ortak Bir Karara Varalım.
Herkesten Katılım Bekliyorum.
SIZIN ISTEK VE GORUSLERINIZ ON PLANDA TUTULMAKTADIR..BIZE ISTEKLERINIZI BELIRTINIZKI BIZDE ONA GORE ADIM ATALIM..SIZLER YORUM YAPMAKTAN KACARSANIZ BIZ KENDI DUSUNCELERINIZI SIZLERE SUNACAGIZ
BAKIN BEYLER BURAYA YAPILAN ISI ELESTIERMENIZ ICIN KONU ACILMADI GORUSLERINIZ ICIN KONU ACILDI..BIRI KALKAR MAX RR DER BIRI KALKAR STATLARDAN BAHSEDER..HEPINIZDEN GENEL DUSUNCELERINIZ BEKLIYORUZ BIZE YAN YATTI CAMURA BATTI DEMEYIN EXP SU OLSUN KARDESIM DE SPOTLASR BOLE OLSUN DE JEWEL DUSUN DUSMESIN O OLSUN BU OLSUN DE...GEREKSIZ SEKILDE ELSTIRI YAPIN DEMIYORUZ SIZE...MAX 30 RR DIOSUNUZ YADA 50 TMM MAX 30 RR 50 RR YAPALIM O ZMAN 1000 POINTTE GELSIN SIZE EXTRADAN NE YAPCAN 50 K PINT ETCEK...DILEDIGIN GIBI KULLAN BUNUMU ISTIOSUNUZ SIZ..KALKIP SIZ BISEYDEN ANLAMIOSUNZU DIOSUNUZ MERAK ETMEYIN SENDE 5 BEN DEYIM 10 SENE AZ BI ZMAN DEILL...EWELEYIP GEWELEMEKTENSE EXP==? DROP==?? SHOP=?? İTEM=?? VS. GIBI OZELLIKLERI DILE GETIRIN KI BIZDE SIZI ONA GORE BISILER YAPALIM HERKAFADAN SES CIKMASI ONEMLI DEIL ONELI OLAN MANTIKLI DUSUNUP DUSUNDUKLERINIZI BIZE AKTARABILMENIZDIR...
Exp : 10 - pt exp 12 Spotlar : orta derece de çıkan nokta veya dağınık Shop : isterseniz satılacaksa +0 lege veya +6 bone Drop : %50 en iyisi İtem yapmak için kalpler makbul Reset başı point gelecekse bu 5 k değil en fazla 1 k Reset sınırı ben 30 taraftarıyım ama 50 ye veya 20"ye de hayır demem.