Şimdi Ara

31.01.2011 || GaEsMu ONLINE s5 ep1 exp30/Drop60 Dedicated Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ---------------------------------------------------------------------------------------

Server Adı : GaeSMu
    Versiyon : Sozon 5 ep1
    Server Kapasitesi : 300
    dedicated : Evet
    Up Time : 7/24
    Website :WWW.gaesmu.net www.vemuonline.com
    Üyelik alımı : Webden

---------------------------------------------------------------------------------------
    ...:::Özellikler:::..

Exp: 30
    ---------
    Drop : 65
    ---------
    BB : Off
    -----------------
    Reset Level : 400
    -----------------
    Max Level : 400
    ------------------
    Reset Ücreti :5000000
    ----------------------
    Grand Reset : Açık [not](ARKADASLAR GRANT RESET ATAN PLAYERLERE CARAKTERE GORE +13ex SET(2 ozellikli) VE +13 full 3.NESIL KANAT VERILECEKTIR
    HER 30 RR DE 1 GR ATILMAKTADIR SIZE KALMIS OLAN BI OLAYDIR...olaya farklı boyut kattık gr atan karaker
    0'dan baslıyacaktır..(listede gr aciktir.)
    -----------------------------------------------------
    Stat Point : reset stats
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------
    [[[DIKKAT]]]

[[DIKKAT]] = (cleer inventory,clear magic list aciktir.....)]

-----------------------RESET ODUL SISTEMI----------------------
    HER 10 RR OLAN KARAKTERE +13ex istenilen 2 ozellikli item verilecektir
    HER 20 RR OLAN KARAKTERE +13 2.NESIL FULL KANAT VERILECEKTIR..(SERVERDAN HEDIYELER)
    HER 30 RR OLAN KARAKTERE 3. NESIL FULL +13 WINGS VERILECEKTIR.
    ---------------------------------------------------------------

...:::LVL Başı Point:::..

Dark Knight : 5
    Dark Wizard : 5
    Fairy Elf : 5
    Magic Gladiator : 7
    Dark Lord : 7

...:::Jewel Başarı Oranı:::..

Bless : %100
    Soul : %50
    Soul + luck : %70
    Life : %60

...:::Chaos Machine:::..
    +10 : %50 || + luck : %75
    +11 : %45 || + luck : %70
    +12 : %40 || + luck : %65
    +13 : %35 || + luck : %60

...:::Event:::..

Blood Castle : her 2 Saat
    Devil Square : Her 3 Saat
    Illusion Temple : EWET
    Chaos Castle : EWET
    Castle Siege : EWET

...:::Admin & GM:::..
    Gerekli gorüldugu taktirde gaesmu@msn.com adresıne mail atiniz.GaeSMuTeam@hotmail.com
    adresindende ulasabilirsiniz...

______________________________NOT____________________________________
    ARKADASLAR KARAKTERLER ARASI ORANTI KURULMASI ICIN RESET POINT SISTEMINDE DEGISIKLIK VARDIR..

BK=1000
    SM=1250
    MG=1350
    ELF=1400
    SUM=1500
    DL=1200
    ------------------------EWENT SISTEMI VE HEDIYE-------------------------
    Her gece mümkün oldugu kadarıyla yapilacaktir..
    EWENTLERDE BASARILI OLAN ARKADSLARA BELIRLI MIKTARDA CREDI VERILECEKTIR BU CREDILERINIZI WEBSHOPTA ISTEDIGINIZ SEKILDE HARCAYABILIRSINIZ..
    ISTEKLERINIZ DOGRULTUSUNDA KARARLASTIRILAN EWENTLER YAPILACAKTIR(OYLAMA)
    CREDI YERINE BOX OF CUNDUMDA VERILEBILIR..
    HAFTADA 2 SEFER DROP EWENT DUZENLENECEKTIR..
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Spot: Zorluk Derrecesine gore arenada spotlar bulunmaktadir..diger maplarde normal sekilde..(losttower 2,3,4,5,6 ve Tarkana
    spot eklenmistir..)

Shop: Normal (Shoplar en uygun sekilde ayarlanmistir...)

--------------------------CUNDUM DUSME SISTEMI----------------------------------------

Bilindigi gibi s5 sw lerde sadece tarkan,atlans,noria,lorencia,davias'a cundum dusmemektedir..crywolf kantru raklionn gibi
    maplerede cundumlar dusmektedir

...:::Client Linkİ:::..

Client :http://www.megaupload.com/?d=A1Q90BK6 (arkadaslar **** yere m e g a u p l o a d yazınız.)

http://www.filefront.com/17638504/GaEsMuOnline.rar
    ----------------------------------------------------------------

SERVERDA EGLENCELİ ve HOS VAKIT GECIRMENIZ DILEGIYLE...GaeSMu Team

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaEsMu -- 31 Ocak 2011; 23:05:25 >

• sezon 3 ün kendisinde bug var zaten orjinalini alsanda var almasanda, o bug 4 de de devam ediyor, ama diğerlerinde yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

sezon 3 ün kendisinde bug var zaten orjinalini alsanda var almasanda, o bug 4 de de devam ediyor, ama diğerlerinde yok
    Exp 50-150 arası
    Max reset 20-30 arası
    Version: season 2 - 5 arası
    Diğer özellikler farketmez.

Sabahtan beri böyle bir server arıyorum yok. Bu özelliklerde açılırsa sürekli online olurum. Beraberimde en az 8-9 kişide getiririm.

İyi çalışmalar.
  • Musever dediler geldik.

quote:

Orijinalden alıntı: Xoßi

Exp 50-150 arası
    Max reset 20-30 arası

Sabahtan beri böyle bir server arıyorum yok. Bu özelliklerde açılırsa sürekli online olurum. Beraberimde en az 8-9 kişide getiririm.

İyi çalışmalar.

Şu tarz bişey olursa eğer benim de oynayabilitem olabilir. Fakat yeni seasonlara ısınamadım ben bi türlü s2 falan olursa daha güzel olur.

Kolay gelsin.
  • quote:

sezon 3 ün kendisinde bug var zaten orjinalini alsanda var almasanda, o bug 4 de de devam ediyor, ama diğerlerinde yok

Yıllar önce daha yabancı ülkelerde yeni yeni yaygınlaşmaya başladığı anlarda yüksek meblalara temin edilmişti ( S3 Dosyaları ), Ozamanlar Türkiye'ye S3 o sayede girdi ve tanışdı, zaten ardından sahibi tarafından kapatıldı. Ozamanlarda herhangi bir bug ile karşılaşılmadı ve test aşamasıydaykende bir tane bug raslandı oda kapatılmıştı.
    Eğer bug ithasını söylüyor iseniz lütfen neden olduğunu söylerseniz sevinirim..

Season 5 dosyalarında da bug mevcut mesela.

• quote:

Exp 50-150 arası
    Max reset 20-30 arası

İyi çalışmalar.

Düşüncelerinizi için teşekkür ederiz, mümkün mertebede değerlendirilecektir. Exp düşüncelerimiz sizle aynıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Musever dediler geldik.

quote:

Exp 50-150 arası
    Max reset 20-30 arası

İyi çalışmalar.

Şu tarz bişey olursa eğer benim de oynayabilitem olabilir. Fakat yeni seasonlara ısınamadım ben bi türlü s2 falan olursa daha güzel olur.

Kolay gelsin.

Düşüncelerinizi için sizede teşekkür ederiz, lütfen aklınıza başka düşünceler gelir ise bizlerle paylaşınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: GaEsMu

quote:

Exp 50-150 arası
    Max reset 20-30 arası

İyi çalışmalar.

Düşüncelerinizi için teşekkür ederiz, mümkün mertebede değerlendirilecektir. Exp düşüncelerimiz sizle aynıdır.

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Musever dediler geldik.

quote:

Exp 50-150 arası
    Max reset 20-30 arası

İyi çalışmalar.

Kolay gelsin.

Düşüncelerinizi için sizede teşekkür ederiz, lütfen aklınıza başka düşünceler gelir ise bizlerle paylaşınız.

Alıntıları Göster
    Exp 50-150 arası...
    Max reset 20-30 arası...
    Version: fark etmez...
    DIGER OZELLIKLER ISE FORUM VEYA TOPLU GORUSME ILE COZULEBILIR..SAYGILAR..
    .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: whisper123

Exp 50-150 arası...
    Max reset 20-30 arası...
    Version: fark etmez...
    DIGER OZELLIKLER ISE FORUM VEYA TOPLU GORUSME ILE COZULEBILIR..SAYGILAR..
    .

Alıntıları Göster
    Medium olsun yeter.Çok kolayda sıkıyor,çok zorda.Ama kundun box lar shopta olmasın ilk öncelik bu

• quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

Medium olsun yeter.Çok kolayda sıkıyor,çok zorda.Ama kundun box lar shopta olmasın ilk öncelik bu

Alıntıları Göster
    Daha önce belirtmiştim, o şekil açabilirsen gelirim
  • Şuanda GlobalMuPeru da oynuyorum o da online sayısı çok diye..Serverde reset yok exp 6
    Sizde "GlobalMuTurkey" açabilirsiniz mesela

Exp konusunda 25 Reset konusunda max 5 res ya da hiç olmamasından yanayım

Saygılar iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Şuanda GlobalMuPeru da oynuyorum o da online sayısı çok diye..Serverde reset yok exp 6

Saygılar iyi forumlar

oda çok zor olur yha

• quote:

Orijinalden alıntı: Beates

quote:

Şuanda GlobalMuPeru da oynuyorum o da online sayısı çok diye..Serverde reset yok exp 6

Saygılar iyi forumlar

oda çok zor olur yha

Biraz res sınırı 20-30 da çok fazla :O Exp 50 olur herkesin istediği olurda res sınırı o kadar fazla olmamalı

• quote:

quote:

quote:

Saygılar iyi forumlar

oda çok zor olur yha

Biraz res sınırı 20-30 da çok fazla :O Exp 50 olur herkesin istediği olurda res sınırı o kadar fazla olmamalı

Ya max res miktarı tek başına eline geçecek olan max satat ı belirlemez, mesela 30res, statlar gidici, respoint 300 yada 5 reset, statlar kalıcı.

Bide globalmu gibi bi server açılırsa adı globalturkey olmasın :) Globalin anlamı zaten küresel demek, yani evrensel, dünyasal.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar iyi forumlar

oda çok zor olur yha

Ya max res miktarı tek başına eline geçecek olan max satat ı belirlemez, mesela 30res, statlar gidici, respoint 300 yada 5 reset, statlar kalıcı.

Bide globalmu gibi bi server açılırsa adı globalturkey olmasın :) Globalin anlamı zaten küresel demek, yani evrensel, dünyasal.

Global"in kelime anlamını biliyorum ama genede teşekkürler Benim istediğim reset sınırı az olması statlara karışmıyorum Bu konuyu daha fazla uzatıp kirletmeyelim herkesin istediği gibi hayırlı bir server olduğu sürece sorun yok

İyi akşamlar

• quote:

Şimdi şöyle söyleyebilirim ki;
    Ne Kolay,
    Ne Çok Kolay,
    Ne de Çok Zor

Bu terim serverin yanından geçmesinden yanayım ama bunun orta yolunu bularak ve oyuncuların bir an önce sıkılmaması ayrıca zor yaptığımızda da zevk alamamalarının önüne bir engel koyacağız inşallah.
    Kundun + boxlar kesinlikle satışlarda bulunmayacaktır zaten.
  • quote:

quote:

Şimdi şöyle söyleyebilirim ki;
    Ne Kolay,
    Ne Çok Kolay,
    Ne de Çok Zor

Bu terim serverin yanından geçmesinden yanayım ama bunun orta yolunu bularak ve oyuncuların bir an önce sıkılmaması ayrıca zor yaptığımızda da zevk alamamalarının önüne bir engel koyacağız inşallah.
    Kundun + boxlar kesinlikle satışlarda bulunmayacaktır zaten.

Alıntıları Göster
    AYRICA;

Reset sınırı olsun demişsiniz arkadaşlar, eğer oyun içersinde reset point uygulaması olursa mevcut max reset ayarlanması güçleştirilebilir ama Exp düşük olduğu takdirde ve üstüne devamlı bir şekilde olduğu takdirde reset konusundan kimse şikayet etmemesi düşüncesindeyim,

Bu düşüncemide değerlendirmenizi sizlerden rica ediyorum.

• quote:

AYRICA;

Reset sınırı olsun demişsiniz arkadaşlar, eğer oyun içersinde reset point uygulaması olursa mevcut max reset ayarlanması güçleştirilebilir ama Exp düşük olduğu takdirde ve üstüne devamlı bir şekilde olduğu takdirde reset konusundan kimse şikayet etmemesi düşüncesindeyim,

Alıntıları Göster
    Ayrıca Şuan elimizde mevcut ve kullandığımız SEASON 5 hakkında bilgisi olan ve düşünceleri olanlardan da beklentilerini sunmalarını istiyoruz.. ( GaEsMU )

Örnek verecek olursak;
    Golden Monsterların sistemi biraz değişik, TARKAN - Tantoloslardan +5 düşmemektedir, +5ler sezon5 yeni olduğundan daha değişik ayarlanmıştır..

• quote:

AYRICA;

Alıntıları Göster

RESET SINIRI OLMASI GAYET MANTIKLI..BUNA DAYANARAK,EXP VE MAX STAT AYARLAMASI YAPILMASI GEREKIR..
    Belkide Global tarzi dusunulerek bisiler sunulabilinir...

• quote:

AYRICA;

Anladım .Tabiki olabilir.Bu sefer solo değil party ile kasma bile yapılabilir.Tabi mobların güçlerine göre.Bu şekilde zevkli olabilir.Global gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodPan

quote:

AYRICA;

Anladım .Tabiki olabilir.Bu sefer solo değil party ile kasma bile yapılabilir.Tabi mobların güçlerine göre.Bu şekilde zevkli olabilir.Global gibi

Alıntıları Göster
    Bu forumun ortak düşüncesi reset sınırı Ayrıca exp"i düşük yapıp party exp de koyabilirsiniz mantıklı son birşey daha serverlerinizi yabancı sitelere vercek misinz? Yabancı playerler için ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.