Şimdi Ara

31.01.2011 || GaEsMu ONLINE s5 ep1 exp30/Drop60 Dedicated Server (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pekı reset sınırı dıosunuz arkadsım tmm reset sınırıda 30 veya 50 olsun.. onada tmm..yetcekmi size 50 k poin buna razi gelcekmisiniz??buna bi yorum yapalım
  • Yaaa gözünüzü seviyim biraz düşünün Charlar full olursa biz napcaz ?? BK yerden kaldırmaz burdaki amaç zaten charın full olmaması...Oyundan anlayan kişi 50 k pointi dağıtır zaten
  • Benim düşüncem zor olmasından yana.Ama rr sınır olsun olmasın farketmez ama oyun uzun soluklu olsun.Kolay kolay item bulamayalım.Eventler standart şekilde olabilir.Bless shopta olursa bir mahsuru yok.Soul ve chaos,jog,jol,joh drop olarak iyi olur.Pet parçaları crywolf te olabilir.Ama drop oranı çok çok az olmak sureti ile .Mesela %10 veya 5 gibi.Epic te fazla yüksek olmassa iyi olur.Kantur gibi maplarda chaos itemi düşebilir.Tarkanda tüy düşebilir.Bu şekilde itemlerin lvlerine göre maplar ayarlanabilir.Kalima 400 lvl için olanda ufak çaplı exp item düşebilir.1 veya 2 option lu.Jog düşebilir.Daha çok şeyler var aslında
  • eyw tmm anlasildi..dediginiz gibi olcak merak etmeyin... SW ZATEN UZUN SOLUKLU BEATES ARKADASIM. SW 1 AY ACIK KALDI 0 PLAYERLE SUZLER GORUN DIYE KAPANMA GIBI BISEY SOZ KONUSU DEILL..
  • Unuttum söylemeyi.Başlangıç itemi olarak +9 bir set şart.Bu Leg,Dragon vb gibi olabilir.
  • exp 100 ama party exp kesin ama kesin olmalı oda 150 olabilir.
    çünkü milllet beraber kasar muhabbet döner.
    reset sınır 50iyi reset başı 1k pointte güzel.
    +7 1.yada2. seviye itemler satılabilir.
    bless satılsın.
    diger jewel lar drop olsun. heart tan düşebilir pc shop falan konulabilir.
    itemleri biz düşürelim o da mesela green box falan wizard olsun golden olsun falan onlardan düşsün.
    ki böyle yaratıklarda reset sınırı oldugundan mecbur party gerektircek.
    son olarak spotlar nokta ve dagınık karısık olsun yani bir noktada hem nokta spot hemde dagınık olsun.
    aklıma gelen ve yatan budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zui.Sudra -- 19 Ocak 2011; 20:24:36 >
  • Düşüncelerimi gayet güzel açıkladığıma inanıyorum. isteyen faydalanır istemeyen görmezden gelir...

Kalkıpda max resetten statlardan bahsediyormuşuz ya ben de size şunu söyliyeyim server kurmak sadece exp drop yazmaktan ibaret değildir. Max reset olayının mantığını da anlattım zaten. Bizi eleştiriyorsunuz diye yakınacağınıza önce yazılanı doğru anlayın. Eğer insanlara böyle davranacaksanız kimse yorum falan yapmaz.

Neyse kolay gelsin.
  • herkezın ne demek sıtedıgını gayet ne vet bır sekılde anladık ugur..t.ederiz.
  • Inventory Durumu Resetlenmesi Gereksiz Olmus...
  • sadece fikir vermek adına şöyle bir sistem güzel olabilir.
    şimdi kasmayı seven ve pk yapmak isteyen arkadaslar var.
    50reset yani 50bin point (res bası 1k point olarak düşündüm) pk için güzel ama kasmak isteyen kasamıcak.
    onuda şöyle yapılaibilir. atıyorum 50res olunca grand reset tarzı bişey gelir ve oyuncuya misal olarak 300falan bir kredi verilir o da webshoptan itemini alır.
    yani şimdi 300ü salladım itemlerin kredi isteklerini falan filan düşünerek saglıklı bir hesap cıkarılıp ortalama bir kredi degeri cıkarılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aMBaRGo

sadece fikir vermek adına şöyle bir sistem güzel olabilir.
    şimdi kasmayı seven ve pk yapmak isteyen arkadaslar var.
    50reset yani 50bin point (res bası 1k point olarak düşündüm) pk için güzel ama kasmak isteyen kasamıcak.
    onuda şöyle yapılaibilir. atıyorum 50res olunca grand reset tarzı bişey gelir ve oyuncuya misal olarak 300falan bir kredi verilir o da webshoptan itemini alır.
    yani şimdi 300ü salladım itemlerin kredi isteklerini falan filan düşünerek saglıklı bir hesap cıkarılıp ortalama bir kredi degeri cıkarılabilir.

Arkadaşa katılıyorum.
  • Oynadığım(ız) server da max reset 1
    Statlar kalıcı
    reset attıktan sonra bk 350 lwl den, sm/elf/mg 220 lwl den, dl ise 280 lwl den başlıyor. Adamlar karakterler arasındaki dengeyi kurmak için böyle bi sistem kurmuşlar. Sonuc olarak mg de 4.2k küsür point oluyor, bk da ise 2664 point oluyor.

Şunu açık ve net söyleyeyim, sizin benim yazdıklarımı anlamadığınızı yada okumadığınızı düşünüyorum, neyse çokda fifi zaten...
    Demedi demeyin, oyunu nasıl kursak etsek, statüler nasıl olsa falan filan derken, karşımıza öyle bi server çıkartcaksınızki, ne benim dediğimle alakası olcak, ne ahmedin ne mehmedin. Zaten statüleri çok iyi ayarlasanız bile o server server olmicak, çünkü siz daha statların sınırlı olduğu bir server da oynamadınız, ve oynamadan forumda birkaç kişiyle stüleri ayarlamaya çalışıyorsunuz, ve bu ağaca çıkmak yerine yerdekileri çürükleri yemektir...

Ve, en başından beri bunları biliyordum, istediğim şey tam benim istediğim gibi bir server açsalar bende oynasam falan filan... hayır bu değil. Zaten açtıınız server da kasasıya oynamam, girerbi havasına bakarım, sonrada evli evine köylü köyüne...
    Burda Bu kadar kelime yazmamın sebebide, sizinle laf yarıştırmak, sizi küçük düşürmek yada herhangi olumsuz bişey değil... Görüyorum ki iyi bişey yapmaya çalışıyosunuz ama elinize yüzünüze bulaşacak, herkes pişman olacak.

Bu işi elinize yüzünüze bulaştırmak istemiyorsanız, kesinlikle o ağaca çıkmalısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thearthas -- 21 Ocak 2011; 1:27:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Oynadığım(ız) server da max reset 1
    Statlar kalıcı
    reset attıktan sonra bk 350 lwl den, sm/elf/mg 220 lwl den, dl ise 280 lwl den başlıyor. Adamlar karakterler arasındaki dengeyi kurmak için böyle bi sistem kurmuşlar. Sonuc olarak mg de 4.2k küsür point oluyor, bk da ise 2664 point oluyor.

Şunu açık ve net söyleyeyim, sizin benim yazdıklarımı anlamadığınızı yada okumadığınızı düşünüyorum, neyse çokda fifi zaten...
    Demedi demeyin, oyunu nasıl kursak etsek, statüler nasıl olsa falan filan derken, karşımıza öyle bi server çıkartcaksınızki, ne benim dediğimle alakası olcak, ne ahmedin ne mehmedin. Zaten statüleri çok iyi ayarlasanız bile o server server olmicak, çünkü siz daha statların sınırlı olduğu bir server da oynamadınız, ve oynamadan forumda birkaç kişiyle stüleri ayarlamaya çalışıyorsunuz, ve bu ağaca çıkmak yerine yerdekileri çürükleri yemektir...

Ve, en başından beri bunları biliyordum, istediğim şey tam benim istediğim gibi bir server açsalar bende oynasam falan filan... hayır bu değil. Zaten açtıınız server da kasasıya oynamam, girerbi havasına bakarım, sonrada evli evine köylü köyüne...
    Burda Bu kadar kelime yazmamın sebebide, sizinle laf yarıştırmak, sizi küçük düşürmek yada herhangi olumsuz bişey değil... Görüyorum ki iyi bişey yapmaya çalışıyosunuz ama elinize yüzünüze bulaşacak, herkes pişman olacak.

Bu işi elinize yüzünüze bulaştırmak istemiyorsanız, kesinlikle o ağaca çıkmalısınız...

Arthas genel olarak doğru söylemiş ama biraz sert bir dille söylemiş..Evet dediği serverde bende oynuyorum ve gayet güzel eğer server hakkında bilgim olsun giriyim bakayım diye düşünürseniz ismi "LandOfWar" fakat GaEs açılacağı için o serveri bırakıp buraya başlarım büyük ihtimalle.Bizim oyuncularımız biraz fazla iştahlı olduğu için 1 reset sınırlı serverde çabucak res atarlar ilk günlerden sabahlarlar hatta ama bunu exp'i çok çok düşüklere çekerek engelleyebilirsiniz.Bazı arkadaşlar 100 exp falan yazmışlar 50 res sınır yazmışlar ki bide 150 exp party bonus olcakmış bu expte 50 resi en geç 2 haftaya tamamlarsın zaten sonra napcaksın ?? Bide grand resete benzer bi sistem düşünmüşler Saçmalamayın lütfen arkadaşlar Siz elinizden geleni yapın genede iyi günler

• THEARTAS GET NERDE KASCAKSAN KAZ AYAR ETME BENI...YORUM YAZMA SU KONUYA
  • YazıLanLarı tek tek okudum herkes kendi görüşünü belirtmiş..

YaLnız durum gösteriyor ki bu exp,drop,max reset ayarLarıyLa açacağınız serverin maksimum onLine sayısı ortaLama 12-13'ü geçmeyecek gibi..

Bu sayı size yeterLi geLebiLir ama ben boşuna uğraşmayın derim

Çünkü oynayan arkadaşLar bir süre sonra çeşitLi sebebLerden doLayı oynamayı bırakacakLar.

Sonuç değişmeyecek..

Umarım bu söyLedikLerimin tam tersi oLurda beni yanıLtırsınız

KoLay geLsin

• aynen dedıgını katılıyorum ama sole solıyım..bız sızler ıcın en uygun olanı secıp sunmaktan yanayız elımızen geldıgınce sızın ısteklerınız dogrultusunda haraket edecegız...ısteyen gelır ısteyen gelmez zorla deıl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Düşüncelerimi gayet güzel açıkladığıma inanıyorum. isteyen faydalanır istemeyen görmezden gelir...

Kalkıpda max resetten statlardan bahsediyormuşuz ya ben de size şunu söyliyeyim server kurmak sadece exp drop yazmaktan ibaret değildir. Max reset olayının mantığını da anlattım zaten. Bizi eleştiriyorsunuz diye yakınacağınıza önce yazılanı doğru anlayın. Eğer insanlara böyle davranacaksanız kimse yorum falan yapmaz.

Neyse kolay gelsin.

Düşüncelerin içersinde oyuna yarayacak birşey bulamadım arkadaşım, ilk mesajında sadece konu içersine yazan bir arkadaşımızın mesajına alıntı yaparak bir mesaj iletmişsin ama orada da isteklerini belirtmemişsin. Dolayısıyla anlaşılmıyor senin açından isteklerin. ?

Buradaki insanlarada gelişi güzel veya ters davranılmıyor.. Konuyu bir arkadaşımızın tiye alıyor sende arkasını getiriyorsun ona rağmen ben yine de size saygı gösteriyorum.

Ayrıca yazdığın mesajın bir tanesinde de evet doğru mantığını anlatmışsın teşekkür ederim, bahsettiğiniz max reset uygulaması server içersinde olacaktır, içiniz rahat olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: thearthas

Oynadığım(ız) server da max reset 1
    Statlar kalıcı

Kendimden bahsedeyim sana biraz evet geniş bir muonline geçmişim yoktur oynadığım svlerde çok eski svler ( darklord, muturk, istanbulmu - spidermu )
    Bu oynadığım svler çok eski svler dolayısıyla en yüksek season 3 istanbulmu hem oynamıştım, hemde sv ile ilgilenmiştim dediğin ve bahsettiğin sistemli bir svde oynamadım, amaçım ve amaçımızda zaten isteğimize göre değil de,
    Oynamak isteyenlerin isteğine göre bir server yapabilmek ve hizmete sunabilmek.

Sabah 8:30 iş başı yapıyorum, akşam 19:30 işten çıkıyorum.. TTNET Hizmetleri, Aktivasyon Sorumlusu olarak çalışmaktayım . İş esnasında; işimden başka birşeyle ilgilenemiyorum başvuru aktivasyonu yapmaktan. Dolayısıyla akşam saat 8:30'dan sonra müsait olabiliyorum ki bazı zamanlar olamadığım da oluyor..

Diğer arkadaşım; Tıp Merkezinde Bilgi İşlem Müdür, bazen eve gidiyor. hastanede kendine bir oda yaptırdı, orada yatıp, kalkıyor.
    Diğer arkadaşımız; bizden fazla internette ama sv bilgilerini bilmediği için girip ayarlamalar yapamıyor.
    vs...

Bu şekilde isteklerinizi yapmaya çalışıyoruz, gönül isterki noktası virgülüne kadar yapalım isteklerinizi ama zamandan herşeyi yapamıyoruz..

Eğer amacın rencide etmek, provakasyon yapmak değilse zaten bu şekilde yaklaşmaz sende şu şekilde olsun diyerek kenara çekilirsin. Böyle olmadığı için zaten bu şekilde bir yaklaşım gerçekleşiyor, mesajlarınızın hepside okunuyor merak etmeyin..

AYRICA; 100 EURO kimse kıvırıp çöpe atmaz ayda. Her ay buraya verilen paraya başka işlerde yapılabilir, o yüzden bu tarz karşılıksız hizmetlerde bu şekilde yaklaşımlar yanlışdır güzel kardeşim..

Eğer destek vereceksen bu şekilde yazılar yazma, destek olmayacaksan konu dışında eğlencene devam et lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: GaEsMu

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Düşüncelerimi gayet güzel açıkladığıma inanıyorum. isteyen faydalanır istemeyen görmezden gelir...

Neyse kolay gelsin.

Düşüncelerin içersinde oyuna yarayacak birşey bulamadım arkadaşım, ilk mesajında sadece konu içersine yazan bir arkadaşımızın mesajına alıntı yaparak bir mesaj iletmişsin ama orada da isteklerini belirtmemişsin. Dolayısıyla anlaşılmıyor senin açından isteklerin. ?

Buradaki insanlarada gelişi güzel veya ters davranılmıyor.. Konuyu bir arkadaşımızın tiye alıyor sende arkasını getiriyorsun ona rağmen ben yine de size saygı gösteriyorum.

Ayrıca yazdığın mesajın bir tanesinde de evet doğru mantığını anlatmışsın teşekkür ederim, bahsettiğiniz max reset uygulaması server içersinde olacaktır, içiniz rahat olsun.

Düşüncelerimin oyuna yarayıp yaramıyacağı senin bileceğin iş benim değil. Xoßi'nin mesajına alıntı yapıp aynı fikirde olduğumu ve yeni versionları sevmediğimi belirttim. Bunda da artık anlamadığın bir yer varsa kusura bakma Allah bu kadar vermiş diyebilirim sadece.

Diğer mesajımsa reset sınırının mantığı ve Türk oyuncular hakkında idi.

Alındığın tek mesaj konudaki 3. mesajım olabilir. O da muhtemelen "" ifadesini dalga geçiyormuşum gibi algılamandan kaynaklanmaktadır. Güldüm sadece ki dalga geçsem neden bukadar yazı yazayım ki? Açıklama yapmaya gerek bile duymazdım gerçi zorundada değilim fakat yanlış anlaşılmak istemiyorum. Ve de o ifade de forumda bulunuyorsa, bizde mesajlarımızda yer verebiliyorsak eğer kullanılması gayet normal birşeydir.

Eğer bu forumda bulunup mesaj atıyorsan, insanlara saygı göstermek birinci vazifendir zaten. Bunu bir lütufmuş gibi sunma önümüze. Keza benimde herhangi bir saygısızlığım olmamıştır hiçbirinize karşı. Fakat aynı davranışı diğer arkadaşta göremedim ben. Konuda düşüncelerini belirten insanlara "BIRI KALKAR MAX RR DER BIRI KALKAR STATLARDAN BAHSEDER..HEPINIZDEN GENEL DUSUNCELERINIZ BEKLIYORUZ BIZE YAN YATTI CAMURA BATTI DEMEYIN " gibi birşey söylemek benim saygı anlayışıma sığmııyor malesef.

Son olarak benim içim zaten rahat arkadaşım. Ben Türk serverları da artık adam akıllı olsun diye fikir vermiştim belkide oynuyabilirdim. Herneyse size başarılar diliyorum...

• Gelene GİT, Gidene de KAL demeyiz herkes bunu bilsin,

Biz bu konuyu açarak iyi yaptığımızı düşünmüştük sonuçta TÜRK İnsanın emekleriyle açılan bir server olsun ve TÜRK İnsanı gidipte yabancı serverlarda oynamaktan ziyade burada oynasın ki, ortamın güzelliğini ortaya çıkartalım ama görünüyor ki bu olmayacak gibi.
    Çünkü İnsanımız alışmış, bizden çıkan birşey olduğunda illa ki bir laf atacak yada birşey sallayacak, yoksa içi rahat etmez.

Ben bu oyunu tekrar ve yine oynamak isteyenlerin istekleri doğrultusunda ayarlayıp açarım, oynamak isteyen oynar, istemeyen oynamaz herkes keyfine göre takılır. Kimine iyi gelir, kimine gelmez. Gelenler hoşgelir, gidenler hoşgider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaEsMu -- 22 Ocak 2011; 0:28:49 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.