Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Allah uzun ömür versin.
  • gs tv yayınını yöneten mal kim acaba
  • Galatasaraylı olmak ne güzel şey arkadaş, diğer insanların mazoşistliğini anlamak zor
  • quote:

Orijinalden alıntı: derniere

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: galapagos3

Fener ağlamayı unutmamışlar :D

unutmazlar tabi tek amaçları fener çünkü

Bir fenerli gördüm sanki.

Gelin ya sizinde çok katkınız var bu şampiyonlukta sizinde kutlama hakkınız var.

Ufak çekişmeler olmasa bu ligin tadı çıkmaz, küfür olması elbet kötü ama bu sezon şunu bir kez daha anladım, bjk ile şampiyonluk yarışına girince fener taraftarının kıymetini bildim.

Gülme ya gerçekten diyorum, fb ile çekiştiğimiz sezon daha çok zevkli oluyor. Bjk'liler konuşulmuyor bile adamla konuşuyoruz; yaa sizin stadda hakem karar verince ıslıklıyor. ee yuh yani bunu diyen taraftar kitlesi ile ne tartışayım. Şampiyon olmuşuz ertesi gün adam bana sizin basket takımı sahaya 10 dk geç çıkmış ama hala maçı oynattılar falan dedi adam, ne alaka yahu. Zaten birde her gs'li ile ankaragücü muhabbetine girme olayları var. Zalad 8 gol yedi, hayır 5 yedi olm, 8 gol atmasaydınız şampiyon olamazdınız, bir gol yetiyordu olm, şike yaptınız ankaragücüne 8 attınız, sizde 6 tane attınız o sezon olm.

Bu arada iki yıldızda aziz yıldırımın katkısı var neden onu göstermediler.

Yav şunu alıntılayıp durmayın, onun amacı kavga gürültü çıkarmak.Biri ters bir şey yazsın şikayet edeyim derdinde başka işi gücü yok adamın forumda.Bir şey yazacaksanız da mention yapın biz görmeyelim rica ediyorum.

• Kupa guzel olmus bu sene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupayı taşıyanlardan biri Pirlo mu bana mı öyle geliyor
  • OOOOOOOOOO SEDAT PEKER REISI DE UNUTMAMIŞIZ. BÜYÜKSÜN GALATASARAY
  • Ne bileyim ciddi yazdın sandım insan sonuna bi gülücük felan koyar sıkıntı yok o zaman bende şaka yaptım renktaş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gelin ya sizinde çok katkınız var bu şampiyonlukta sizinde kutlama hakkınız var.

Ufak çekişmeler olmasa bu ligin tadı çıkmaz, küfür olması elbet kötü ama bu sezon şunu bir kez daha anladım, bjk ile şampiyonluk yarışına girince fener taraftarının kıymetini bildim.

Gülme ya gerçekten diyorum, fb ile çekiştiğimiz sezon daha çok zevkli oluyor. Bjk'liler konuşulmuyor bile adamla konuşuyoruz; yaa sizin stadda hakem karar verince ıslıklıyor. ee yuh yani bunu diyen taraftar kitlesi ile ne tartışayım. Şampiyon olmuşuz ertesi gün adam bana sizin basket takımı sahaya 10 dk geç çıkmış ama hala maçı oynattılar falan dedi adam, ne alaka yahu. Zaten birde her gs'li ile ankaragücü muhabbetine girme olayları var. Zalad 8 gol yedi, hayır 5 yedi olm, 8 gol atmasaydınız şampiyon olamazdınız, bir gol yetiyordu olm, şike yaptınız ankaragücüne 8 attınız, sizde 6 tane attınız o sezon olm.

doğru da adamlara da hak ver 5 6 yılda 1 belki şampiyon olabiliyorlar

Şu dediklerimi trollük olarak algılama, fb'li arkadaşlarımda aynı şeyleri söylüyor. Bir takımın bütün taraftarları dil birliği yaparak sürekli hakkımız yeniyor diyebilmesi, büyük başarı. Bjk'li taraftarı anlamak çok güç herkes şike yapıyor ama onlar temiz, neyse onlarda olmasa bu ligin tadı çıkmaz.

• Şu isimleri sayanı kim bulduysa abv... Tüm enerjiyi aldı taraftarın kimsenin çıtı çıkmıyor artık tüm oyucnuların morali bozulacak bu nasıl tören diye sneijder falan üzülecek hep
  • Rudy Fernandez kullanıcısına yanıt
    5-6 iyimser olmuş 20 senede 2 tane şampiyonlukları var
  • taraftar alkışlamıyomu benmi algılayamıyorum ?
  • hamza'nın kızı da erik mi diyelim ne diyelim.
  • Taffarel niye yok?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mütevaziliğin simgesi, hamza hoca
  • Anonsçu fena.

• abi adam sempatik ya
  • Fernandooooooo

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yav şunu alıntılayıp durmayın, onun amacı kavga gürültü çıkarmak.Biri ters bir şey yazsın şikayet edeyim derdinde başka işi gücü yok adamın forumda.Bir şey yazacaksanız da mention yapın biz görmeyelim rica ediyorum.

Bugün bayram, onlarıda hoş göreceğiz.

Sevinsinler işte ne yapalım, 23 nisan gibi düşün bir günlüğüne şampiyon gibi davran.

• Musleraaaaaaaaaaaaaaaaaa ulan senin figürlerini yerim lan sadjkadksad
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.