Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.galatasaray.org/haber/kulup-haberleri/4-yildizli-sampiyonluk-gecesi/27157

Ekmek çıktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani passolig yoksa internetten alamıyoruz dimi
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    Evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Yani passolig yoksa internetten alamıyoruz dimi

Aynen öyle
  • Tarih değişti pazar günü olacakmis. saat açıklanacak..

• Passo ne zaman satacak acaba?
  • Benim anlamadığım passoligle ne alaka? Koy kardeşim biletixten sat. Herkes alsın şuan passolig yok diye yönetim resmen binlerce Galatasaray taraftarını mağdur ediyor. Kendi kulübünün şampiyonluk kutmasına bile gidemiyorsa bu taraftar istersen CL kupasını al neye yarar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Benim anlamadığım passoligle ne alaka? Koy kardeşim biletixten sat. Herkes alsın şuan passolig yok diye yönetim resmen binlerce Galatasaray taraftarını mağdur ediyor. Kendi kulübünün şampiyonluk kutmasına bile gidemiyorsa bu taraftar istersen CL kupasını al neye yarar.

Katılıyorum istanbul da tahminen 1 milyon taraftarımız var desek bunların tabi hepsi maça gelmek ister ama 500 bininin babası izin vermesin diyelim kaldı 500 bin hadi onunda yarısına anneleri izin vermesin kaldı 250 bin bu taraftara bilet satıp ta stada gelmesine engel olan yönetimi bende kınıyorum yazıktır günahtır....
  • 3. kategoriden aldık hadi bakalım.
  • PASSOLİG'İ OLMAYAN TC KİMLİK NUMARASIYLA GİRECEK
    Kombine sahiplerinin ücretsiz gireceği kutlamalarda, Passolig kartı olmayanların TC Kimlik Numaralarını beyan ederek maç biletlerini satın alabileceği belirtildi. Kutlamalar için bilet fiyatları en düşük 20 TL, en yüksek 150 TL olarak açıklandı.
    Biletlerin Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena, Capitol GS Store, Forum İstanbul GS Store, Metro City GS Store, ve Bağdat Caddesi GS Store'dan satılacağı öğrenildi.
    İŞTE GALATASARAY'DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI BİLET FİYATLARI
    Kategoriler / Fiyatlar
    Kategori 1 - Vip Yemekli 150,00 TL
    Kategori 2 - Vip Yemeksiz 80,00 TL
    Kategori 3 - 60,00 TL
    Kategori 4 - 50,00 TL
    Kategori 5 - 40,00 TL
    Kategori 6 - 30,00 TL
    Kategori 7 - 20,00 TL

• İnternetten alamıyormuyuz biletleri?

• Forum istanbuldaydim
    boyle rezil bi bilet satisi olamaz
    Allah hepsini bildigi gibi yapsin
    Binlerce kisi orda dogru duzgun sira yok ilgilenen yok biletsatışlaari gec basladi bi kisi bakiyor o kadar insana

• çocuklara bilet almaya gerek varmı acaba
  • Ben forumdan aldırdım arkadasa maaleaef aadece 30 TL olan 6. kategoriler kalmıştı.

• bilet kalmamış karaborsaya düşmüş nasıl alacağım passolig de yok

• quote:

Orijinalden alıntı: İllegalBiri

bilet kalmamış karaborsaya düşmüş nasıl alacağım passolig de yok

Forum İstanbulda bekliyor arkadaşım kalmamış mı bilet gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xquba

quote:

Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir

Benim anlamadığım passoligle ne alaka? Koy kardeşim biletixten sat. Herkes alsın şuan passolig yok diye yönetim resmen binlerce Galatasaray taraftarını mağdur ediyor. Kendi kulübünün şampiyonluk kutmasına bile gidemiyorsa bu taraftar istersen CL kupasını al neye yarar.

Katılıyorum istanbul da tahminen 1 milyon taraftarımız var desek bunların tabi hepsi maça gelmek ister ama 500 bininin babası izin vermesin diyelim kaldı 500 bin hadi onunda yarısına anneleri izin vermesin kaldı 250 bin bu taraftara bilet satıp ta stada gelmesine engel olan yönetimi bende kınıyorum yazıktır günahtır....

hocam ne 1 milyonu en az 10 milyon gsli vardır istanbulun nufusu 20 milyon oldu

• :)

o zaman iyice hesap karıştı bu kadar taraftarı kim hak geçmeden sokacak 54000 kişilik stada

insanlar oturduğu yerden konuşmayı çok seviyorlar

memlekette problem üreten milyonlar var

çözüm üreten YOK...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.