Şimdi Ara

31 Mayıs Şampiyonluk Kutlaması [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.136
Cevap
7
Favori
19.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Xquba

:)

o zaman iyice hesap karıştı bu kadar taraftarı kim hak geçmeden sokacak 54000 kişilik stada

insanlar oturduğu yerden konuşmayı çok seviyorlar

memlekette problem üreten milyonlar var

çözüm üreten YOK...

herkes stadın dibinde yaşamıyor eğer araba yoksa ulaşım zor oluyor oralara . birde pasolig zımbırtısı çıktı işler iyice sarpa sardı
  • ben mızmızlananlara takılıyorum aslında bu kadar taraftarı o stada nasıl sokacaksın ki passolig i bende beğenmiyorum ama ülkemizde futbol izlemenin sadece onunla olacağını anlamak gerekir

e böyle bir sistem varken bunu kullanmak çok mantıklı

ve çoğu insanla muhabbet ediyorum mutlaka burada da vardır taraftar şampiyonlukta veya önemli maçlarda taraftarlığını hatırlıyorsa ne diyeyim :)

ben kombine sahibiyim takımımı desteklemek için elimden geleni yapıyorum kombinelileri bedava değilde paralı da alsaydı gider biletimi alır giderdim

ama şöyle bir durum var bütçen yok gidemeyeceksin ee o zamanda ortalıkta sorun çıkartıp yok efendim şöyle yok efendim böyle deme be kardeşim
    git efendi efendi TV den izle....
  • İnternetten bilen satan bulabılırmıyım beyler 2 tane
  • Kriger kullanıcısına yanıt
    bilet almam gerekiyor diyenler varsa satanlara yönlendireyim mesaj atın
  • ankaradan gidebilirim valla bunun için takipteyim maç da saat 13.00 daymış ordan geli herhalde futbolcular da
  • quote:

bilet almam gerekiyor diyenler varsa satanlara yönlendireyim mesaj atın

hocam passoligim var bilet almak isityorum yardımcı yardımcı olabilir misin ?
  • CLuB4R kullanıcısına yanıt
    benim kombinem var fakat satmıyorum çeşitli yerlerde satanlar mevcut mesaj olarak gönderiyorum
  • Bu da mi karaborsaya dustu ya? Kapilari acalar diye duyum aldim ne derece dogru?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana soranlar var buradan yazayım da yanlış anlaşılma olmasın malüm sitelerde satan vatandaşlar var oradan önceden alışveriş yaptığım biri vardı onun telefonunu veriyorum ve muhtemelen bu işi sürekli yapan birisi

kapı konusunda çeşitli söylentiler olmakla beraber önceki kutlamalarda belli bir süre sonra açıldığı ve bununda açılacağının tahmin edildiği söyleniyor fakat

ya açılmazsa :) önemli olan kısım bu :)
  • Biletler tükenmiş
  • Arkadaşlar elinde 4. kategoride bileti olupta 6. kategori ile takas düşünen varsa pm atsın lütfen (3 adet)

• Kutlamalar pazara alınmış

• 2012 deki gibi olamaz çünkü o zaman passolig turnikeleri yoktu o zaman bende ordaydım . fakat şimdi katagori bile verilmiş 100 liraya dahi bilet var bizde aldık arkadaşla 80 tlye biletsiz giriş hikaye beyler
  • Şampiyonluk kutlaması bileti passoligden passolige devredilir. Güney Üst.
  • Gitmeyi çok istiyodumda bilet kalmadı böyle işe ya
  • Abi bilet kalmamış nasıl iş bu ya?
  • Arkadaşlar 2 bilet lazim satanlar PM atsın lütfen.

• quote:

ben mızmızlananlara takılıyorum aslında bu kadar taraftarı o stada nasıl sokacaksın ki passolig i bende beğenmiyorum ama ülkemizde futbol izlemenin sadece onunla olacağını anlamak gerekir

e böyle bir sistem varken bunu kullanmak çok mantıklı

ve çoğu insanla muhabbet ediyorum mutlaka burada da vardır taraftar şampiyonlukta veya önemli maçlarda taraftarlığını hatırlıyorsa ne diyeyim :)

ben kombine sahibiyim takımımı desteklemek için elimden geleni yapıyorum kombinelileri bedava değilde paralı da alsaydı gider biletimi alır giderdim

ama şöyle bir durum var bütçen yok gidemeyeceksin ee o zamanda ortalıkta sorun çıkartıp yok efendim şöyle yok efendim böyle deme be kardeşim
    git efendi efendi TV den izle....

Butçem fazlasıyla var kardeşim mızmızlanmıyorum sadece sitemimi belirttim. Ali Samiyen yıkılmadan önce her maç giderdim ama pasolig çıktıktan sonra kombine bile almadım ayda yılda bir gittim oda bir arkadaş kombinesini devrederse :)

• 4. Kategoriden aldım

• Dün bilet alabilmek için forum istanbul'a 5 arkadaş gittik. Hayatımda böyle bir rezillik görmedim allah böyle yönetimi bildiği gibi yapsın. Binlerce kişiyi orada mağdur ettiler ne düzen var ne adam gibi bir görevli var. Allaha şükürler olsun 5 saat sonra biletimizi alabildik biz ama alamayan çok insan vardı. O kadar insanın emeğine yazık. Biletix ile satış yapılabilirdi çok rahat bir şekilde.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.