Hoşgeldin |
310 Günde İTÜ MAKİNA (7. sayfa)
-
-
İtü nün neresine sallanıyor bilmiyorum ama ekşide birkaç yazı okumuştum hocalarıyla ilgili onla alakalı olabilir. İtü gerçekten güzel, ikinci en iyide odtü diye deniyor makine mühendisliği için. Size de kolay gelsin hocam.
-
22 Eylül 2024 | 38/310
3 saatlik bir çalışma.
-
Aga bu 2. Yazisim ama 8 9 saat calissan iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3. ye de yazabilirsin çünkü haklısın, bugün bitti fakat yarından itibaren çalışmaya başlıyorum artık.
-
Güzel hocam. 8 9 saat çalışmaya gerçekten ayarla kendini. Basss
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Basacağım hocam, herkes potansiyeli neyse onu sonuna kadar kullanmalı. Bu söz kendime. İyi geceler bu arada.
-
Uzağında kalsak da gönlümüzde hep bir ODTÜ Ceng var. Nasipte yoksa da artık top seviye ünilerde herhangi bir mühendislik istiyorum.
-
8-9 saate gerek yok 5 saat çalış yeter. Sen şimdi 9 saat çalışsan diğer 3 gün kitap kapağı açamazsın. Biraz kişilik özelliği bu işler. Her gün düzenli 3.30-5 saat çalışsan çok iyi ama sen yanlış görmediysem 3 günün 2si boş gün.
9 saat çalışabilen biri benim gözümde übermensch'dir. Demek ki sosyal medyada 1 oda dolusu soru bankası ile foto atanlar trol değilmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah gönlününüzdeki yer olur hocam. İnsan hedeflediği şeye inanırsa ve ona göre çalışırsa, beyni gereken yakıtı o insana veriyor. Çünkü artık biliyor zor bir süreçten geçeceğini ve seni ona göre hazırlıyor. Başarılar dilerim.
-
Gerçekten disiplin her şey. Haftada 2-3 gün 10 saat çalışan adamdansa her gün düzenli 3 saat çalışanı tercih ederim. Bende öyle olma yolunda çabalıyorum.
-
Yks için son 40 günde her gün 15+ saat çalışmıştım
Sonucu ne oldu ?
Tıp fakültesine girdim yarım dönem toparlanamadım kitap açtığım anda kapatasım geliyordu ,öyle bir bunalmışlık yaratıyor insanın üzerinde
Günlük 5-6 nın üzerine çıkmayın gerek yok ki
Sürekliliği bozmadığımız sürece bazen günde 1 bazen günde 6 saat olabilir ama yeter ki hiçbir günü boş geçirmeyelim boş geçirdiğimiz zaman o rutin hissi kayboluyor sonraki gün mala dönüyor insan gerçekten
Başlığı açan arkadaşa da başarılar diliyorum verdiğin emek çok kutsal , değerli
Umarım karşılığını alırsın
Teşekkür ederim doktor adayı kankam senin mesleğinde çok kutsal. Süreklilik konusunun gerçekten çok önemini hissettim, hatta başka bir örneği sabahları erkenden dersime başladıysam o günüm öyle geçiyor fakat sabahın o verimli saatlerini değerlendiremediğim zamanlar günüm kötü geçiyor. Sonraki günde disiplin duygumu kaybetmiş bir şekilde uyanıyorum. Tavsiyelerin için teşekkürler.
-
23 Eylül 2024 | 39/310
2 saate yakın bir çalışma. Yarın akşam yks ve monk mode temalı bir video yükleyeceğim. Şuan videoyu çektim fakat youtube'a yüklenmesi uzun sürüyor. O yüzden yarın akşam 19.00'da yeni video kanalda olmuş olacak. Faydalanabileceğiniz güzel şeylerden bahsettim. Herkese hitap eden bir video. İyi geceler.
-
Aynen öyle hocam, basmaya devam.
-
-
Çok yakınlarda yeniden döneceğim birkaç işim var, küçük bir ara..
-
Hocam kolay gelsin
Sağolasın buraları boş sanıyordum gelenler varmış benim için hoş oldu.
-
24 Eylül 2024 | 40/310
Bugünü hatırlamıyorum ama bir miktar çalışma çıkartmıştım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X