Şimdi Ara

310 Günde İTÜ MAKİNA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
165
Cevap
7
Favori
7.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnsan olduğumuz için devamlı çalışılmaya gelinmiyor gerçekten kaliteli yatmalar daha güzel geri dönüşler sağlıyor. Yeri geldiğinde yatmayı bilmek lazım dediğin gibi.

• jenga99 J kullanıcısına yanıt

:)

• 11 Eylül 2024 | 27/310

3.45 saatlik bir çalışma. Hafta içi çalışma saatlerini okuldaki hocaların anlattığı ders dışındaki saat olarak yazıyorum ve yazacağım.

• 12 Eylül 2024 | 28/310

1.5 saatlik bir çalışma.

• 13 Eylül 2024 | 29/310

1 saatlik bir çalışma.

Evde disiplini oturtamadım hala okulda falan hocaları dinliyorum sıkıntı olmuyor fakat eve gelip akşam çalışması zor geliyor. Aslında zor demeyi de pek sevmiyorum, babam 40 yıldır çalışıyorsa ve o işe istemeye istemeye gittiyse benim buna zor demem şımarıklıktan başka bir şey değil. Ama evde yalnız olmak zor geliyor, bu yüzden okulun yurduna geçmeyi de düşündüm ama ailemin karşı çıkacağını biliyorum o yüzden hiç yeltenmedim. Aslında o çalışma hırsına sahip olduğum gün hoşuma gitmeyen her şeyi unutacağımı biliyorum. Neyse bu muhabbetlerden bende sıkıldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 22 Eylül 2024; 22:3:58 >
  • Kolay gelsin hocam 

• DurdumSustumGülümsedim kullanıcısına yanıt
    aferin lan sana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tkexpert T kullanıcısına yanıt

Sağolasın başarılar.

• MaxwellDenklemleri kullanıcısına yanıt

Aynen sosyal ortam etkiler gibi geliyor çünkü istediğim de bir şey, o yüzden üniversite için bekliyorum bu yurt ortamını.

• Kral bol başarılar iyi çalışmalar teknikte görüşürüz💪💪

• İnşallah reis seneye bu zamanlar olur inşallah.

• 14 Eylül 2024 | 30/310

4.5 saatlik bir çalışma. Bugün dışarıda birkaç işim vardı o yüzden bu kadar çıkartabildim. 2 saat problemler çözdüm, aslında dil bilgisi gidecektim fakat sorulara hırs yaptım diyebilirim 2 saat problem programımda yoktu aslında. 2.5 saatte dil bilgisi gittim. Tyt türkçe bittiği zaman çok rahat edeceğim çünkü bundan sonra tyt nin asıl eğlenceli kısımları başlıyor. Hızlı bitirmeye çalışıyorum o yüzden verim düşürmeyecek şekilde.

• 15 Eylül 2024 | 31/310

7.5 saatlik bir çalışma. Bugün ilk defa bu kadar yks öğrencisi hissettim. Bir yandan dil bilgisi çalıştım bir yandan 12. sınıf konularına girdim diğer yandan başka şeyler yaptım güzeldi yani. Tyt ayt dengesi şuan güzel gidiyor gibi gözüküyor; hafta içi 9 ve 16 arası yani okulda full 12 ve artı olarak pazar 4 saat 12, diğer tüm zamanlarda tyt çalışıyorum. Oldukça sade bir iskelet. Tyt kısmında şuan tyt türkçedeyim dil bilgisinin konu kısmının yarısını falan hallettim bugün. Çok bir şey kalmadı dil bilgisinden, bitince de hızlı bir şekilde tyt matematik geçeceğim. Onun dışında sıradan bir gün.

• 16 Eylül 2024 | 32/310

3 saatlik bir çalışma. Dil bilgisi ve 12. sınıf çalıştım. 12. sınıf konularından okula göre biraz geri kaldım o yüzden yarın full 12 çalışacağım. Yarın 3 saatlik uykuyla gideceğim okula. Artık uykuyu zaman kaybı olarak görüyorum. Yaklaşık 6 saatlerde uyumaya çalışıyorum. Artı kalan 2 3 saat az gibi gözükse de o vakitte o kadar güzel şeyler yapılıyor ki gerçekten güzel.

• Çok fazla deneme çözün, benim en büyük yaptığım hataydı. Bu yüzden de sınavım kötü geçti zaten.

İkinci olarakta netleri asla kafaya takmayın, sınavda AYT'de herkes 10 net düştü neredeyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkürler deneme gerçekten önemli.

• 17 Eylül 2024 | 33/310

Bugün okuldaki dersler haricinde hiç çalışmadım.

• 18 Eylül 2024 | 34/310

Okul dersleri dışında çalışmadım.

• 19 Eylül 2024 | 35/310

3 saate yakın bir çalışma. 12. sınıf gidiyorum şuan sadece, yakında tyt çalışmalarına da geri döneceğim 4 5 günlük bir ara oldu tyt için.

Yakında bir youtube kanalı açacağım. Yine yks süreciyle ilgili fakat buradan bağımsız videolar yükleyeceğim. İzleyecek olanlar varsa beklerim.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.