5 Eylül 2024 | 22/310 5.5 saatlik bir çalışma çıkarttım. Paragraf çalışması 40 dakika, tyt biyoloji 1 branş denemesi, tyt biyolojiden kalan konuların tekrarı tamamlandı full tekrar bitti, kalan vakitte fonksiyonlar çalışması. Şuan kütüphanede çalışmalarıma devam ediyorum. Muhtemelen okul zamanı da haftasonları gelicem kütüphaneye. Keşke daha önceleri gelseydim diyorum. Kütüphanede olunca dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorsun, birkaç arkadaşla karşılaşıyorsun, yanında çalışan insanlar var, kafana göre takılıyorsun, günlük hayat ummadığın şeyler çıkarıyor karşına. Evde bunların hiçbiri olmuyor maalesef, 4 duvar. Okulun açılmasına son 3 gün. 12. sınıf havası nasıl olur bilmiyorum ama nedense çok garip hissediyorum. Her anlamda çok garip hissediyorum. Bu his iyi veya kötü değil ama, sadece hayatta bazı şeylere daha farklı bir gözle bakıyorum. İyi ki yaşamışım dediğim bazı şeylerin ürünü, bunlar. Günün güzel yorgunluğuyla yastığımı başıma koymak istiyorum, izninizle. İyi geceler. |
310 Günde İTÜ MAKİNA (4. sayfa)
-
-
6 Eylül 2024 | 23/310
6 saatlik bir çalışma. Paragraf, tyt kimya tekrarı, fonksiyonlar ve güçlü etkileşimler.
Kütüphaneden bir arkadaşla karşılaştım selam ona burdan. Burayı tek bilen arkadaş o, birkaç mesajdan dolayı tanıdı beni. Paragraf soruları üzerine konuşuyorduk onunda türkçe netleri 37 3 falan geliyormuş. Dedi ki kanka ben soruları hissederek çözüyorum. Açtık kitabı nasıl oluyormuş falan, şıkları okuyor doğru cevabı hissetmeye çalışıyor sonra bir kere de paragrafı okuyor işaretliyor. Paradoks paragraftan beşte beş yaptı. Öyle paragrafı anlamak, baştan sona okumak, altını çizmek gibi şeyler yok. Eve geldim nasıl oluyormuş diye denedim bende. Normalde yaptığım netten birkaç net daha fazla geldi. Ayrıca bir soruyu çözmesi çoğu zaman 1 dakika bile sürmüyor. Bu olayın hiçbir mantığı yok yani çok saçma. Netlerimi arttırsa da ben klasik yöntemden devam edeceğim çünkü tyt türkçeyi böyle çözmeyi yani hissederek çözmeyi göze almam mümkün değil :D Herkesin kendine has yöntemi var tabi ki, insanın kendin tanıması önemli.
-
7 Eylül 2024 | 24/310
Bugün dışarıda bir işim vardı 2 saatlik bir çalışma çıkarttım. Salt problem çözdüm. Normalde problem programımda yoktu ama birkaç tane çözmek istedim seviyemi görmek adına baya da sardı, o yüzden böyle devam ettim.
Yarın yaz tatilinin son günü. Kütüphaneye gidicem ve tatilimin son günündeki çalışmaları çıkartıcam. Biraz paragraf, kimya ve tyt türkçe giderim.
Eyüp hocaya saygım çoktur. Ders anlamında aylardır kafamı kurcalayan soyut soruları cevaplaması saygımı çok daha arttırdı. Söyledikleri sonuna kadar farkındalık ve yaşanmışlık kokuyor. Söylediği her laf her bir kapının anahtarını açan anahtarlar gibi. Rehberlik videolarından bahsediyorum bu arada. Son 4 gündür disiplini sağlamamı sağlayan şeylerdi bu cümleleri. Eğitimci dediğin insan böyle olmalı. Video 1, Video 2, Video 3.
Yarın ilk tyt denememi giricem resmi anlamda. Deneme bilgi sarmalın 2022 11 martta yaptığı türkiye geneli deneme sınavı baya da eski ama soruları sağlam, baya sağlam. Biraz göz gezdirdim de bu denemeyi yks düzeyinde tutarım. Sonucunu deneme günlüğüme yazarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 21 Eylül 2024; 22:14:23 >
-
37 3 hep gelmiyo ya :D iyi çalışmalar özdebir ilk provaya en az 80 görmen lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deneyeceğim jenga, seni de ilk 5 te bekleriz ;)
8 Eylül 2024 | 24/310
5 saatlik bir çalışma. Bugün ilk tyt'mi oldum. 66.25 net geldi analizi deneme günlüğünde.
Yarın okul açılıyor. Sabah erkenden yola çıkmam lazım sırayı kapabilmek için.
İyi geceler.
-
Kolay gelsin hocam itu makinaya bekleriz seneye. Cok iyi bölüm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen itu makina zuhahaha
sana ne oluyor lale
-
Aynen seni de bekleriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 21 Eylül 2024; 22:14:51 > -
9 Eylül 2024 | 25/310
2.5 saatlik bir çalışma. Paragraf, tyt biyo branş 1 adet ve fonksiyon çalışması. Okulun ilk günüydü arkadaşlarla sohbet muhabbet falan ettik normaldir diye düşünüyorum.
12. sınıf değilken 12. sınıf olmaya hep yan gözle ne olduğunu bilmeden bakardık, şimdi dümenin başına koydular bizi. Durmak yok yola devam.
-
Sağolasın teşekkürler kazanabilmem için çok sıkı çalışmam gerekecek fakat bu güzel bölüm için değer.
-
10 Eylül 2024 | 26/310
Bugün çalıştığım saati ölçmedim ama yaklaşık 1.5 saat falan çalışmışımdır. Bugün hastaydım hiçbir şey yapamadım. Uzun sürmez diye düşünüyorum ama iyi değildim bugün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 10 Eylül 2024; 21:50:6 > -
Geçmiş olsun.
-
Hocam nerelerdesiniz
Çalışıyor,çalışmaya devam ediyor..
Aga ekimde calismaya basladim bunlar bos atıyor kendini fazla kasma gerektigi zaman full yatmayi da bilicen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aga öyle demek istemedim adam bayağı yakın arkadaşım harbiden çalışıyor yani
Teşekkürler geç dönebildim biraz ama iyiyim şimdi.
-
Geldim hocam küçük bir ara.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X