< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
310 Günde İTÜ MAKİNA (3. sayfa)
-
-
26 Ağustos 2024 | 12/310
Boş gün, iş vardı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 27 Ağustos 2024; 1:7:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sağolasın teşekkürler.
-
27 Ağustos 2024 | 13/310
Boş gün, iş vardı.
-
28 Ağustos 2024 | 14/310
Boş gün, iş vardı.
-
29 Ağustos 2024 | 15/310
Boş gün, iş vardı.
Yarın işte son günüm. Cumarteside başka bir işim var. Pazar günü sağlam bir şekilde başlayacağım.
-
30 Ağustos 2024 | 16/310
Boş gün.
-
31 Ağustos 2024 | 17/310
Boş gün.
Yarın 18. gün ve artık çalışmam lazım gibi sanki. Sınava 9 ay kalmışken. Planlarıma, stratejime, kalemime değil; yalnızca çalışmama güveniyorum.
İyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 21 Eylül 2024; 22:12:44 > -
1 Eylül 2024 | 18/310
Boş gün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 2 Eylül 2024; 10:7:43 > -
2 Eylül 2024 | 19/310
Boş gün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 3 Eylül 2024; 9:54:42 > -
bu itü makinede baya iyi hocalar var ingilizce olsa rahat ilk 4-5kdan alır bu bölüm
-
Bu sene 7100 den falan kapatmış diye duydum.
3 Eylül 2024 | 20/310
Boş gün.
-
4 Eylül
Boş Gün
Böyle olmaz hocam daha iyi performans bekliyoruz
-
Kardeş sınav dönemi bu kadar boş gün olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben mi tatildeyim sen mi valla belli değil
Hepiniz haklısınız söyleyebilecek sözüm yok dostlar. Yarın yeni bir gün ve buralara daha farklı bir şekilde döneceğim.
4 Eylül 2024 | 21/310
Bugün 6.30 saatlik bir çalışma çıkarttım. Tyt biyolojinin yarısını tekrar ettim çünkü araya boşluk girdi, 40 dakikalık paragraf çalışması, 1.15 saat fonksiyon çalışması, kalan vakitte tyt kimyadan güçlü etkileşimler çalışması aldım. Şuan tyt kimyadan gidiyorum. Tyt kimya bitince tyt matematik geçerim fakat tyt kimyayı tek başına götüremeyeceğim gibi duruyor şuan çünkü kimyayı gerçekten sevmiyorum. Sülfür, nitrür, sülfat, karbür değerliğini öğren isimlendir... Tyt biyoloji sarıyordu en azından barış hoca vardı.
Programıma makine dersleri diye bir madde ekledim. Bugünkü 1.15 saatlik fonksiyon çalışması ondandı. İstediğiniz bölüm neyse onunla ilgili konular seçin ve o sürede onu çalışın. Ben öyle yapıyorum en azından. Şuan makine dersleri bölümünde fonksiyon, polinom, 2. dereceden denklemler gibi konuları koydum onlar bitince muhtemelen 11. sınıf fiziğini koymaya başlarım. Güne bu madde ile başlamak güzel hissettiriyor.
Yakında okullar açılıyor. Tyt-ayt dengesini şu şekilde düşündüm planladım. Saat 9 okula giriş, 4 çıkış. Bu 7 saatlik zaman dilimi içerisinde ne kadar 12. sınıf çalışmam varsa buradan yürütücem. Konu anlatımı soru çözümü tekrarlar falan yani 12'ye dair bütün her şey bu 7 saatlik zaman dilimi içerisinde olacak. Günümün geri kalanı ise tyt ve 11. sınıf. Şuanlık böyle kurdum kafamda ileride şartlar değişir mi bilemem görelim bakalım, akışına her şey..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X