Şimdi Ara

310 Günde İTÜ MAKİNA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
7
Favori
7.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kesinlikle çünkü yks gibi bir yerde çok fazla parametre var ve bu parametreler çok fazla iç içe geçiyor. Bir yerden yapıyorsun bir yerden çöküyor. O yüzden esnek bir program en iyisi. Ayrıca biz muhasebeci falan değiliz yani bu gibi proglamlama yapma işleri gerçekten hassas işler olabiliyor, bu gibi işler için insanlar muhasebeci tutuyor. Biz yks alanında hem kendi koçumuz hem sekreterimiz hem muhasebecimiz olmamız gerekiyor bu da bu yolda tek başımıza gideceksek bir miktar yetenek ve tecrübe gerektiriyor.

• DurdumSustumGülümsedim kullanıcısına yanıt

tyt mat ve tyt tükçe denemesi kassan daha mantıklı bence. tyt fen ise deneme yerine konu ezberlemek, tekrarlamak çok daha önemli çünkü 1 tane bilgi bilmeyince soru gidiyor. tyt ve ayt biyoloji soru çözmeyi önermem ezber yapılsa yeterli zaten en kolay biyoloji oluyor genelde. ayt için ise kesinlikle meb kitaplarına bak derim.

• yardımiçinaçtımhessabı Y kullanıcısına yanıt

Tyt türkçe ve matematikten şuan konularım bitmediği için deneme atamıyorum ama bir an önce atmam lazım gerçekten. Tyt fenden başlamak istedim çünkü biraz da bir şeyleri bitirdim kafasına gelmek istiyordum matematik ve türkçeye başlamadan önce. Biyoloji için de sadece konu kısmı yeter mi bilmiyorum çünkü konudaki çoğu bilgiyi ben soru bankasından öğreniyorum. Yani konu anlatım kısmında yazmayan şeyler oluyor soru bankasında. Fakat devamlı da soru çözülürse bu sefer konu tekrarı için vakit kalmaz öğrenilen bilgilerin manası kalmaz. Yeteri kadar soru çözüp notunu aldıktan sonra işi sadece tekrarlara bırakmak mantıklı gibi duruyor. 11. sınıf kısmında hiç meb kitaplarına bakmamıştım dikkate alacağım.

• 19 Ağustos 2024 | 5/310

Bugün 4 saat çalıştım. Kalıtımdan bir saate yakın soru çözümü yaptım. Paragraf çalışmamı aldım. Ekolojiyi de %90 bitirdim. Tyt biyolojiden de birkaç tane deneme çözdüm seviyemi görmek adına.

Bugün çalışmaları iş yerinde yaptım nakliyeciler mal getiriyor boşaltılması falan gerekiyor derse odağım biraz etkilendi diyebilirim.

Yarın 60 dakika paragraf çalışması. Tyt kimya 9. sınıf kısmı bitirilecek. Kalıtım 45 dakika soru çözümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Ekim 2024; 11:28:28 >
  • Sınav senesi boyunca girdiğim denemeleri bu başlığa yazacağım, değişimi görmek adına.

Deneme Günlüğü

• 20 Ağustos 2024 | 6/310

Bugünlük çalışma miktarı 4.30 saat.

Tyt biyoloji bitirildi. 15 dakika kitaptan hızlı okuma çalışması. Branş denemesi tyt biyoloji 1 adet. Tyt kimya başlandı, kimya bilimi bitirildi.

Okulun açıldığı ilk 3 hafta tyt çalışacağım, yani okuldaki hocaları dinlemeyeceğim. Çünkü tyt'ye başlamışken en azından konular bitsin istiyorum. Tyt hiç bitmiyor diyorlar doğrudur fakat konu kısmını bitirmeliyim. O 3 haftalık 12. sınıf eksiğini de 1 haftada hallederim inşallah okul hocaları yavaş gidiyor çünkü.

Yarın 9. sınıf kimya bitirilecek başka bir şey yazmıyorum. Çünkü günlerdir kimyam kaldı. İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Ekim 2024; 11:27:40 >
  • 21 Ağustos 2024 | 7/310

İş yerinde işim bitene kadar verimli ders çalışabileceğimi düşünmüyorum. Bugün 4.30 saat çalışma çıkarttım. TYT kimya ilk 2 konu bitti. Biyolojiden branş denemesi çözdüm. Birde 15x2 okuma çalışması.

Yaz tatili hem çok hızlı hem çok yavaş. Bir ay öncesinden bir gün düşünüyorum, 1 yıl gibi geliyor. Okulun açılmasına 2.5 hafta var diyorum, hızlı geçmiş oluyor. Garip bir zaman algısı var beynimizin.

İyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Ekim 2024; 11:29:3 >
  • Algoritmadan denk geldim konuna genç kardeşim,6-7 sene önce ben de buralarda itü makina gelir mi vs diye konu açıyodum,hatta ilk 2 arkadaşımla dh sayesinde tanıştım hazırlıkta beraberdik. Göz açıp kapayıncaya kadar hayatımın en güzel yılları geçti uzatmalara oynuyorum şimdi mezun olur olmaz yüksek lisansa geldim almanya’ya, soruların olursa dm’den sorabilirsin başarılar diliyorum böyle sistemli hedefi olan adamlara ihtiyacımız var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kolay gelsin hocam başarılar

• FlowMotion kullanıcısına yanıt

Yazdıklarımı böyle insanların okumasını bilmek sevindirici :) Aklımda birkaç soru vardı makine mühendisliği hakkında biraz toparlayıp dm'den ulaşabilirim güzel olur, teşekkürler.

• .Remembrance. kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• 22 Ağustos 2024 | 8/310

Bugün hiçbir şey yapmadım. İş bittiği zaman güzel bir şekilde dönmem gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Ekim 2024; 11:29:41 >
  • 23 Ağustos 2024 | 9/310

İş dolayısıyla bugünde ders yapmadım. Fakat yarın cumartesi yarın çalışabilirim artık. Pazartesi ve salı günü de gideceğim işe plana göre ondan sonra gitmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 26 Ekim 2024; 11:30:9 >
  • 24 Ağustos 2024 | 10/310

İlk 10 gün tamamlandı. Böyle günleri kesirli olarak görünce zamanın ne kadar hızlı ve sürecin ne kadar kısa olduğunu görüyorum.

Atom ve periyodik sistem bitirildi. Kalıtım 40 dakika soru çözümü. 1 saatlik paragraf çalışması. 1 tyt branş denemesi çözümü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DurdumSustumGülümsedim -- 22 Eylül 2024; 22:2:23 >
  • 10 gün içinde o tytyi düzeltme hele..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 25 Ağustos 2024 | 11/310

Güçlü etkileşimler bitti. 1 saat paragraf çalışması. Tyt biyoloji branş denemesi çözümü 1 adet.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.