Şimdi Ara

3100 TL PC öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana sıfırdan pc toplayabilecek arkadaşlar yardımınızı bekliyorum :)

Elimde hiçbirşey yok, yani bütçenin içerisine monitör,klavye vs. dahil.

Fiyat 3000-3300 civarı olursa iyi olur.

Piyasadaki son oyunları oynayabileceğim ve mümkünse beni 3-4 yıl idare edecek bir pc olması lazım.

Daha önce hiç kurulum yapmadım bunu nasıl halledebiliriz yardımcı olursanız sevinirim.(netten sipariş verirken kurulumunu yapıp gönderen bir yer var mı?)

Not: Fiyat biraz esneyebilir :)

• Hocam aşağıdaki gibi bir sistem toplayabilirsiniz.

Sinerji.gen.tr üzerinden sipariş verirseniz montaj hizmetini ekleyip kurulumu yapıp gönderiyorlar.

3100 TL PC öneri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eels -- 5 Kasım 2015; 19:57:24 >
  • Eels kullanıcısına yanıt
    Pek anlamam ama sanırım olmuş :D Klavye, fare ve kulaklık/hoparlör aldık mı tamam gibi. Dediğim gibi pek anlamam uyumluluk fln ama başka tavsiyelerede bakarken gördüm, ram olarak bu daha mı iyi olur ? ;

Kingston Hyperx Fury 8GB 2133Mhz D4 HX421C14FB/8
  • Remavi R kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun için topluyorsanız 2133MHz RAM'e ekstra para vermenize gerek yok.
    Öncelikle k.b bir yandan araştırıyorum o yüzden geç yazıyorum.

Konuya dönecek olursak senin anakart, ekran kartı vs. herşeyde bu fiyata en iyisini seçtiğini düşünerek almayı planlıyorum ama aklıma takılanlarda var tabi

-Öncelikle bu sistem beni kaç sene götürür ?
    -Daha öncede dediğim gibi pek anlamam, şimdi ben bu sisteme fare ve klavyede eklersem tamam mı rahat rahat kullanabilir miyim ?
    -RAM i 2x4 almak mantıklı mı ?
    -Galaxy diye ekran kartı ilk kez gördüm iyi mi ?
    -SSD yi sonradan rahatça alıp takarak kullanma şansım var mı ?
    -Son olarakda başka konulara flnda girdim millet soğutma sistemiymiş oymuş buymuş baya şeyden bahsediyo o işler nasıl olacak ?

Hmm.. Yazmadan önce düşünmüştüm başka soracaklarımda vardı sanki ama unuttum.

Not: Bu arada şu anda laptop kullanıcısıyım bu yüzden cahilliğimi affet

• quote:

Orijinalden alıntı: Remavi

Öncelikle k.b bir yandan araştırıyorum o yüzden geç yazıyorum.

Konuya dönecek olursak senin anakart, ekran kartı vs. herşeyde bu fiyata en iyisini seçtiğini düşünerek almayı planlıyorum ama aklıma takılanlarda var tabi

-Öncelikle bu sistem beni kaç sene götürür ?
    -Daha öncede dediğim gibi pek anlamam, şimdi ben bu sisteme fare ve klavyede eklersem tamam mı rahat rahat kullanabilir miyim ?
    -RAM i 2x4 almak mantıklı mı ?
    -Galaxy diye ekran kartı ilk kez gördüm iyi mi ?
    -SSD yi sonradan rahatça alıp takarak kullanma şansım var mı ?
    -Son olarakda başka konulara flnda girdim millet soğutma sistemiymiş oymuş buymuş baya şeyden bahsediyo o işler nasıl olacak ?

Hmm.. Yazmadan önce düşünmüştüm başka soracaklarımda vardı sanki ama unuttum.

Not: Bu arada şu anda laptop kullanıcısıyım bu yüzden cahilliğimi affet

Bu bütçede alabileceğiniz en iyi ekran kartını ekledim hocam, 1080p'de en yüksek ayarlarda her türlü oyunu sorunsuz oynarsınız ve uzun yıllar da götürür.
    Klavye ve Fare ekleyin evet ama işletim sistemi de kurmanız gerekecek tabiki onun hakkında internetteki rehberlere bakabilirsiniz.
    GALAX türkiyede çok fazla tanınmayan bir marka ama sıkıntı yok, sadece birkaç derece daha sıcak çalışır ama uygun fiyatıyla oldukça iyi bir tercih.
    2x4 tek modül 8GB'a göre biraz daha performanslı olucaktır.
    İşlemci zaten OC yapılabilen bir işlemci değil, stok fan yeterli olucaktır ekstra para vermenize gerek yok soğutma sistemine.

ram konusunda daha sonrada artıracak olursam sıkıntı yaşarmıyım diye sormuştum ancak zaten büyük ihtimal artırmam. Unuttuğum sorulardan biri aklıma geldi bu önerdiğiniz sistemdeki kasada dvd player var mı ekstradan almak mı gerek (umarım doğru demişimdir)
    Birde montajda sıkıntı çıkmaz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remavi -- 5 Kasım 2015; 21:26:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 01 - R9 380 4GB . http://teknofiyat.com/?search=R9+380+4gb

02 - Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

03 - MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

04 - 8GB (2x4GB) DDR4 Dual Kit veya 8GB DDR4 tek modül Ram

05 - CORSAIR CC-9011023-550VS 200R Carbide Serisi USB3.0, Corsair VS Serisi VS550 550W 80+ Kasa (İNVENTUS)

06 - Samsung 850 EVO 250GB . http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+evo+250&altlimit=50&ustlimit=200
    06 - 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE) (isteğe bağlı)

23" veya 24" HDMI bağlantılı monitör

• quote:

Orijinalden alıntı: Eels

Hocam aşağıdaki gibi bir sistem toplayabilirsiniz.

Sinerji.gen.tr üzerinden sipariş verirseniz montaj hizmetini ekleyip kurulumu yapıp gönderiyorlar.

3100 TL PC öneri

Hocam bu sinerji Vs. Taksit yapınca vade farkını çok koyuyorlar fiyat yine vatandaki gibi ama tek çekimde sinerji iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerji guvenilir bir site mi ordan alirsam sıkıntı cikarmi ? Birkac yere baktim kotu paketlemeden, bozuk urunden ve iade olmamasindan sikayet var.

Durum boyle olunca vatandan toplayip fiyat farki azsa ordan alacaktim ordada ayni parcalari bulamadim

Yardimlarinizi bekliyorum

Not: eger vatandan fln onerecek olursaniz haftasonu kayseride elden alabilme ihtimalim var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

01 - R9 380 4GB . http://teknofiyat.com/?search=R9+380+4gb

02 - Intel Core i5 6500 Soket 1151 3.2GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

03 - MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

04 - 8GB (2x4GB) DDR4 Dual Kit veya 8GB DDR4 tek modül Ram

05 - CORSAIR CC-9011023-550VS 200R Carbide Serisi USB3.0, Corsair VS Serisi VS550 550W 80+ Kasa (İNVENTUS)

06 - Samsung 850 EVO 250GB . http://www.teknofiyat.com/?search=samsung+evo+250&altlimit=50&ustlimit=200
    06 - 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE) (isteğe bağlı)

23" veya 24" HDMI bağlantılı monitör

Hocam sadece oyun için toplancak bir pcde ddr4 ve 1151 işlemciler ne kadar gerekli

• yannızkurt kullanıcısına yanıt
    son çıkan sistem toplamak her zaman iyidir
    olurda ileride anakart veya işlemci bozulduğunda bulması kolay olur
  • Sinerji guvenilir bir site mi ordan alirsam sıkıntı cikarmi ? Birkac yere baktim kotu paketlemeden, bozuk urunden ve iade olmamasindan sikayet var.

Durum boyle olunca vatandan toplayip fiyat farki azsa ordan alacaktim ordada ayni parcalari bulamadim

Yardimlarinizi bekliyorum

Not: eger vatandan fln onerecek olursaniz haftasonu kayseride elden alabilme ihtimalim var.

Fiyat: 3.413 TL KDV DAHİL
    http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10758

Ürün Detayı

- INTEL i5 6500 3.2 GHz, Socket 1151, 6MB, 14nm, 65W

- MSI Z170A PC MATE, Z170, DDR4, Socket 1151, USB 3.1, Turbo M.2 Anakart

- KINGSTON HyperX FURY DDR4 8GB (2X 4GB) 2400 MHZ CL15 HX424C15FBK2/8

- WESTERN DIGITAL 1 TB SATA III HDD 64MB Caviar Blue 6GB/s WD10EZEX

- MSI GTX 970 Gaming 4G, 4GB, GDDR5, 256 bit Ekran Kartı

- NAGAS G666 750W 80+ Bronze Kırmızı Ledli Gamer Kasa

- SAMSUNG 24X DVD-RW Double Layer Siyah SATA

Yazılım : Free DOS (Windows İşletim Sistemi Yoktur)

Garanti: 2 YIL parça garantili.

• Sinerji'den alabilirsiniz, güvenilirdir. Yukarıdaki sistemi alabilirsiniz, DVD-RW almanız gerekir, ama ihtiyacınız var mı gerçekten?
    Eğer içinize sinmezse ya da taksitli olarak daha iyi seçenek sunuyorsa alternatif olarak Inventus'tan toplayabilirsiniz.

3100 TL PC öneri
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    Sinerji guvenli ise direk ordan alabilirim kurulumlu. Ama iste paketleme fln kotu diye okudum Eger ora guvenli diyorsaniz ordan kurulmus olarak getirtecegim Peki ya haftasonu vatandan elle alsam benzer ozelliklerde bir urunu cok fiyat farki olur mu ve orda kasayi kurup verirler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Remavi

Sinerji guvenli ise direk ordan alabilirim kurulumlu. Ama iste paketleme fln kotu diye okudum Eger ora guvenli diyorsaniz ordan kurulmus olarak getirtecegim Peki ya haftasonu vatandan elle alsam benzer ozelliklerde bir urunu cok fiyat farki olur mu ve orda kasayi kurup verirler mi ?

Taksit işine girmessen inventus çok iyi diyorlar(değişim fln) yok taksit yaparım dersen fiyatlar aynı vatandaki gibi ucuk oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SESSİZDÜNYA -- 8 Kasım 2015; 14:02:22 >
  • Sinerji en ucuzu bu yuzden guvenilirse ordan alabilirim ama iste okudugum olumsuz yorumlar beni ordan biraz uzaklastirdi. Simdi nerden almaliyim ?

Sinerji, inventus, eksen, vatan, teknobiyotik ?? Ucuz ama guvenilir olmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remavi -- 7 Kasım 2015; 13:36:37 >
  • Guncel

dün verdim kasa siparişi önümüzde ki hafta gelecekmiş ürün. Bugun aradım ekran kartını iptal ettirmek için. Tamam dediler iban no verdim bakalım kaç günde gelecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.