Şimdi Ara

32 bit 64 bit ag yazıcı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Agdaki yazıcının (hp laserjet 2300 serisi) isletim sistemi 32 bit xp, ona baglanmak icin kullanılan bilgisayarın isletim sistemi W7 64 bit
    agdaki yazıcıyı goruyor ama bir turlu baglanmıyor ne yaptıysam olmadı
    1- Local port acıp bilgisayar ismini girdim
    2- TCP/IP ile girdim
    3- Driver yukledim
    4- Guvenlik duvarları kapalı

Kısaca neredeyse her yolu denedim hic biri fayda etmedi en sonunda nette soyle bir yazı buldum ama anlamadıgım kısımlar var

Yazının linki :http://www.labnol.org/software/share-printer-between-different-windows-computers/9530/

anlamadıgım yer ise aslında en can alıcı kısım;

Next, run the installer on the host computer (the one the printer is connected to) just like you were going to install the driver on the computer. Then when it asks if you want to update or uninstall, click cancel.

Now, you need to find the folder that driver was extracted to. Open Run (Win+R), and type in “C:\Users\your user name\appdata\local\temp” without the quotes, and substitute your user name where I have the user name in italics. Now find the folder that was created most recently and doesn’t begin with a parenthesis.

On my computer, after installing an HP printer the folder name started with a “7z” and then had a half dozen other random characters. The folder should contain folders that say things like drivers, images, and a couple of other things, and it should also contain a lot of files that have the model name of your printer. Now click on the address bar, select the entire line, and copy it (Ctrl+A and then Ctrl+C).

Birinci olarak 32 bit isletim sisteminde 64 bitin installerını gormuyor, burada run installer dedigi seyi yaptıktan sonra 32 bitte calısmaz uyarısı geliyor,
    İkinci olarak driver dosya zipli (hp nin kendi sitesinden) ac deyip sonra orada tırnak icinde kalan kısmı yazıyorum ama bir italik demis o kısımlarıda anlamadım, sonunda address bar kopyala demis Aslında kısaca ne yapmam gerekiyor cunku yazının sonunda adam tamam bundan sonra kullanabilirsiniz diyor aslında amac belli 32 bit isletim sistemindeki yazıcıyı 64 bit icin calısır hale getirmek ama bir turlu olmadı.

Yardım ederseniz cok sevinirim

Cevaplarınızı bekliyorum

• kimsenin bir fikri yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.