arkadaşlar bilgisayarımı yeni formatladım.bütün driverlarını sırasıyla yükledim.ama aygıt resminin yanında ünlem var.sorun giderme işlemini yapınca ağ denetleyicisi sürücüsünün yüklü olmadığını söylüyor.ama başarılı bir şekilde yükleyemiyor.bu sorunu nasıl giderebilirim.
masaüstü dizüstü ne kullanıyorsunuz?Lütfen konu açarken sistem bileşenlerinizi yazın. notebook ise altına bakın tam marka modelini yazın.masaüstü ise everest programını yükleyip anakart marka modelini yazın.
Driver Pack Programları Var Ordan Tarattır Bide Ole Dene
exper karizma nrk1e model:W258HP işletim sistemi:windows 7 home basic
ben bu driverı indirmiştim ama tam olarak ne yapacağımı bilmiyorum.aygıt yöneticisinden ağ denetleyicisi sürücüsünü bilgisayrımdan tara dedim.bu yolu gösterdim.ama olmamıştı.
indirdiğiniz zip dosyasının içeriğini açın..aygıt yöneticisinde sorunlu aygıta sağ tıklayıp güncelleştir dedikten sonra bu klasörü gösterdiğinizde kurması lazım. Eğer kurmuyorsa bir hata verir..Aygıt başlatılamadı vs. gibi.
windows ağ denetleyicisi aygıtınızı yükleyemedi windows aygıtınızın sürücü yazılımını bulamadı. ilk başta yüklediğim lan driverını kaldırmam gerekiyormu
o aygıta sağ tıklayıp özelliklerine girin.
üstte ayrıntılar sekmesine tıklayın Özellik yazısının altındaki açılır menüden donanım kimliklerini seçin çıkan kimliklerden en üsttekini kopyalayıp yapıştırın buraya
bunu açıp üstte yazdığım gibi aygıtı güncellemeyi dener misiniz?
çok teşekkür ederim yardımlarınız için...son dediğiniz işlemi uyguladığımda sorun çözüldü :)
rica ederim güle güle kullanın.
arkadaslar bnm notebook da ag denetleyicisi bi türlü güncellemiyor. wifi calısmıyor ne yapmalıyım samsung NP300E5A-A03TR modeli ama samsung un sitesinden driver indirdim yine bi işe yaramadı yardım edin yoksa laptop u kırcam arkadaslar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme