Şimdi Ara

32'' Full Hd tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yatak odası için duvara asılacak 32'' TV arayışım var.
    Aradığım özellikler
    - Dahili HD uydu alıcı
    - Media player (mkv oynatacak ve DTS çözecek)
    -full hd 1920x1080

bu özelliklerde bir tek samsung 32j5373 var gibi geliyor bana.
    başka öneriniz var mı?

• Lg nin yeni modeli çıkmış o da olabilir.http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-32LH604V
    Ben 5373 ü gg den aldım mediamrkt satıyordu axessle 1039 a geldi.
  • black_eagle90 B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. güzel modelmiş. özellikler iyi. ama TR de satan bulamadım? bildiğiniz bir yer var mı? fiyat bilgisi ?
  • black_eagle90 B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • mizrakk M kullanıcısına yanıt
    Hocam aldınız mı? Ne aldınız? Memnun musunuz? 5373 e bakıyordum bende ama yine bu forumda gördüğüm bir yorum beni caydırdı. Sizin yorumunuzu alabilir miyim?

quote:

Orijinalden alıntı: xnor2001

Ben bu televizyondan aldım. Dün TV geldi, bugün iade etmeye çalışıyorum.
    Berbat bir TV. Sanki paneli karşıdan el feneri ile aydınlatıyormuşsun gibi bir görüntü veriyor. Işık, renk, kontrast, arka ışık vs. ile istediğin kadar oyna bir türlü düzgün görüntü vermiyor. Ya çok keskin ya da çok mat iğrenç bir görüntü veriyor. Smart TV özellikleri de beş para etmez. İlk nesil renkli ekranlı cep telefonlarındaki dandik uygulamalar gibi... İşe yarar 1 tane uygulama yok. İnsan bi YouTube filan koyar...

Ben daha önce 2 tane LG almıştım, onların Smart TV özellikleri/uygulamaları da, panel kelitesi de, görüntü kalitesi de o kadar iyiydi ki Samsung 32J5373 onların yanına bile yaklaşamaz.

İşin kötüsü LG FullHD 32" TV üretmiyor artık...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kanal D Hd'si Full Hd Değil Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • agritux kullanıcısına yanıt
    Yok hocam almadım. Bir süre ertelemek durumundayım.
    Olumsuz yorum neymiş acaba aklımda olsun benim de?
  • Merhaba,

Bende aynen odama koymak için 32" full hd bakıyorum, tabi olabildiğince makul fiyat.

http://urun.n11.com/led-tv/grundig-grundig-toronto-32-cle-6545-al-fhdsmart-led-tv-P96254987?cid=601002&gclid=CION_-WYps0CFRUW0wodrGUNiQ&gclsrc=aw.ds

Grundig toronto 1100 tl civarlarında, sizin tavsiyeniz nedir?
  • Hocam Vatan Bilgisayar'da Seg'in ürünlerine bakabilirsin, cidden paneli beklediğimden iyi çıktı. Mutfakta kullanıyorum
  • client85 C kullanıcısına yanıt
    O kadar fiyata neden alt marka grundig bakoyorsunuz ki, Samsung UE32J5373ASXTK alın. Yada SEG tv lere bakın 699-799 lira arası ama full HD değil. Full HD leri 900 civarı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdmkvlk

O kadar fiyata neden alt marka grundig bakoyorsunuz ki, Samsung UE32J5373ASXTK alın. Yada SEG tv lere bakın 699-799 lira arası ama full HD değil. Full HD leri 900 civarı

Hocam Samsung ve Lg lerde fiyat farkı var 200 tl kadar, ben 600-700 tl lik bişey düşünüyodum ama bu fiyata kadar çıktım. Grundig32vle6565 te karar kıldım.
    http://www.epey.com/televizyon/grundig-32-vle-6565-bl.html baya özellikli bir tv. Ekran yenileme hızı 600 hz ki oyun oynayacağımı düşünerek 32" tv lerde 600 hz bulunmuyor pek.

• client85 C kullanıcısına yanıt
    400hz hocam o tv, uydu-smart da varmış yani alınabilir. Hz önemliyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mizrakk M kullanıcısına yanıt
    Yazıyorya mesajımda
  • Geçen ay LG 32 lh604v model tv aldım. Görüntü harika, ekran yansıtma, ses çok güzel fakat dahili uydusu şu an için çok kötü.

Uydu kurulumu yapıp, kanal listesi oluşturduktan sonra, TV kanal sıralamasını değiştiriyor(devamlı). Tv yi açıp kapattığınızda, bir kanalı izlerken kendiliğinden başka kanala geçiş yapıyor.

Kullanım kılavuzu sadece bir kaç kumanda tuşunun tanıtımından oluşmakta olup, onu bile becerememişler.. işe yaramıyor. Servis kutuyu açıp, formu doldurup, uydu taraması başlatıp kaçıyor..

Neyse bizim mevzuda tv yi keşfetmeye başlayınca ortaya çıktı. İlk satın aldığımda fazlaca vaktim olmadığından zamanla bu kanal kaydırma olayını farkedemedim. İlk olarak servisi aradığımda kumanda tuşu takılmıştır, dediler. Sorun tekrar ederse tekrar arayın.. İkinci sefer aradığımda Fabrika ayarlarına geri döndürüp, uydu kurulumu yaptık, yine olmayınca sinyal seviyesi %70 olması gerekiyor, aksi takdirde bu tvlerde bu sorun normal dediler. Bu arada bendeki frekansı 11737 olarak ayarlatıp kontrol ettiğimizde %52-54 (32 daireli santralden gelen )sinyal görünüyor. Bende normal harici uydularda olmayan bu durum sizce bir hata değil mi diye sorduğumda?? LG dahili uydulu tvler için bu normal cevabı aldım.. Bu konuştuklarım Merkez 444 lü servisle aramdaki diyaloglar.

Daha sonra kurulumu yapan yetkili servisi aradım ve sorunu anlattım. Servisteki arkadaş sinyal kalitesi düşük olduğundan durumun normal olduğunu, isterseniz tv yle beraber yanlarında test yapabileceklerini ve orada aynı durum tekrar etmezse tv için arıza kaydı oluşturmayacaklarını söyledi.

Durum bu; şimdi konu ile ilgili bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• 1000 tl civarı 32" bir tv bakıyorum 3 yıl garantili Grundig ve Arçelik Tyler uygun gibi kullanan var mı, Tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.