Şimdi Ara

32 gb mı ? 8 gb mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. ben ipod touch 4. nesil 32 gb almayı karar verdim. doğum günü hediyesi olarak annemgil de destek çıkacak biraz :D yalnız şöyle birşey var vatan ve teknosanın sitesinde görüldüğü halde. stokların da yokmuş bu nedenlede 8 gb almak zorunda kalacam. sorum şu sizce 8gb tı alım mi hafıza sorunu yaşar mıyım ? yoksa 32 yi mi bekleyim ? ama şunu belirtim biraz sabırsızım. hatta kinect alacaktım bunun için vaz geçtim ...
    cevaplarınızı bekjlkiyorum şimdiden teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankoc -- 24 Şubat 2011; 21:10:13 >

• uygulama yönünden şöyle söyliyim, cut the rope,angry birds gibi kücük oyunlardan aldıgım zevki, nba 11 den alamıyorum. o yüzden ipod da büyük boyutlu uygulamaları barındırmıyorum. yaklaşık 50 civarı uygulamam var hepsi de eglenceli oyunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felix Felicis

uygulama yönünden şöyle söyliyim, cut the rope,angry birds gibi kücük oyunlardan aldıgım zevki, nba 11 den alamıyorum. o yüzden ipod da büyük boyutlu uygulamaları barındırmıyorum. yaklaşık 50 civarı uygulamam var hepsi de eglenceli oyunlar
    peki kaç gb sizin cihaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurcankoc

Alıntıları Göster
    pardon imzaya bakmamışım :D peki hiç sorun yaşadınız mı ? hafıza ile ilgili ?
  • quote:

8
    300 şarkı var,40-50 arası uygulama/oyun, 6 adet video klip,50 ye yakın kamera ile cektigim resim ,10*15 tane wallpaper var. 2 gb kadar boş yerim var.
  • quote:

quote:

8
    300 şarkı var,40-50 arası uygulama/oyun, 6 adet video klip,50 ye yakın kamera ile cektigim resim ,10*15 tane wallpaper var. 2 gb kadar boş yerim var.

Alıntıları Göster
    size güveniyorum ve 8gb la yetinmeye karar veriyorum umarım hayal kırıklığına uğramam . bide nickiniz süper :D sizde hp manyağısınız sanırım ...

• quote:

size güveniyorum ve 8gb la yetinmeye karar veriyorum umarım hayal kırıklığına uğramam . bide nickiniz süper :D sizde hp manyağısınız sanırım ...

Alıntıları Göster
    hocam flac türünde bir sürü şarkı atmıyorsanız, uygulamalarınızın çoğu 50 mb altındaysa 8gb yeter bence. ama albüm hastasıysanız, bir çok grubu dinliyorsanız vs.. 32 gb daha iyi bir tercih olur. ben 8gb kullanıyorum, şu anda oldukça memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: M@rvelous

hocam flac türünde bir sürü şarkı atmıyorsanız, uygulamalarınızın çoğu 50 mb altındaysa 8gb yeter bence. ama albüm hastasıysanız, bir çok grubu dinliyorsanız vs.. 32 gb daha iyi bir tercih olur. ben 8gb kullanıyorum, şu anda oldukça memnunum

Alıntıları Göster
    flac nedemek bilmiyorum açıkça deyim :D yok öyle müzik grupları pek dinlemem bi nil karaibrahimgil takıntım var :P onun dışında ne hoşuma giderse dinlerim pek tarzım yok

• quote:

flac nedemek bilmiyorum açıkça deyim :D yok öyle müzik grupları pek dinlemem bi nil karaibrahimgil takıntım var :P onun dışında ne hoşuma giderse dinlerim pek tarzım yok

Alıntıları Göster
    formatında demem gerekiyordu asıl, özür dilerim. çok daha kaliteli şarkı diyebilirim size. 3 dakikalık bir şarkı 40-50mb bile olabiliyor yani. anlaşılan pek albümlerle veya flac formatında müziklerle işiniz olmuyor, bence 8gb alın.
  • quote:

iTunes ve iPod'da flac destegi yok zaten ALAC var sanırım.onları dönüştürmek de baya zor iş

bu arada benim ipodun hafıza durumu yeni app ler ekledim sayıları aşağıda yazıyor bi fikir edinebilirsin
     32 gb mı ? 8 gb mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felix Felicis -- 24 Şubat 2011; 22:27:54 >

• quote:

quote:

iTunes ve iPod'da flac destegi yok zaten ALAC var sanırım.onları dönüştürmek de baya zor iş

bu arada benim ipodun hafıza durumu yeni app ler ekledim sayıları aşağıda yazıyor bi fikir edinebilirsin
     32 gb mı ? 8 gb mı ?

Alıntıları Göster
    neden 6.5 gb gözüküyor ? birde biraz sorun yaşayacam gibi duruyor ne bilim zaman geçtikçe müzik sayısıda app sayısıda artacak nede olsa ... sen ne zamandır kullanıyorsun ? birde ilgilendiğin için çok sağol :D

• Sonradan istesen de hafizasini artiramazsin.

Bu cümleyi tekrar tekrar oku. Ya 8gb yetmezse diye sor kendine
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. ben ipod touch 4. nesil 32 gb almayı karar verdim. doğum günü hediyesi olarak annemgil de destek çıkacak biraz :D yalnız şöyle birşey var vatan ve teknosanın sitesinde görüldüğü halde. stokların da yokmuş bu nedenlede 8 gb almak zorunda kalacam. sorum şu sizce 8gb tı alım mi hafıza sorunu yaşar mıyım ? yoksa 32 yi mi bekleyim ? ama şunu belirtim biraz sabırsızım. hatta kinect alacaktım bunun için vaz geçtim ...

kesinlikle yetmez. yetmez ya.. sıkıntı mutlaka yaşarsın. yok şunu sileyim şunu yükleyim falan. bende 8 alacaktım, iyiki almamışım. 2 oyun 2 film attım doldu zaten, zaten 6.5 gb geliyor makina... bende 19 gb dolu, hadi sen az kullansan gene en az 12-13 gb gider. sabırsızlık yapıp 8 alma, aşırı pişman olursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jentin

quote:

Merhaba arkadaşlar. ben ipod touch 4. nesil 32 gb almayı karar verdim. doğum günü hediyesi olarak annemgil de destek çıkacak biraz :D yalnız şöyle birşey var vatan ve teknosanın sitesinde görüldüğü halde. stokların da yokmuş bu nedenlede 8 gb almak zorunda kalacam. sorum şu sizce 8gb tı alım mi hafıza sorunu yaşar mıyım ? yoksa 32 yi mi bekleyim ? ama şunu belirtim biraz sabırsızım. hatta kinect alacaktım bunun için vaz geçtim ...

kesinlikle yetmez. yetmez ya.. sıkıntı mutlaka yaşarsın. yok şunu sileyim şunu yükleyim falan. bende 8 alacaktım, iyiki almamışım. 2 oyun 2 film attım doldu zaten, zaten 6.5 gb geliyor makina... bende 19 gb dolu, hadi sen az kullansan gene en az 12-13 gb gider. sabırsızlık yapıp 8 alma, aşırı pişman olursun.
    aynen 32 gb

• quote:

Orijinalden alıntı: Wingsaber

aynen 32 gb

Alıntıları Göster
    arkadaşlar malesef 8lik aldım napalım darısı iphone a çok teşekkürler herkese
  • quote:

arkadaşlar malesef 8lik aldım napalım darısı iphone a çok teşekkürler herkese

Alıntıları Göster
    hocam nerden aldın? kaça aldın? makina nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reyto

hocam nerden aldın? kaça aldın? makina nasıl?

Alıntıları Göster
    570 e 32 gb var isteyene saticinin linkini atabilirim bugun aldim 5-7 gunde elime gecer dedi
  • quote:

570 e 32 gb var isteyene saticinin linkini atabilirim bugun aldim 5-7 gunde elime gecer dedi

Alıntıları Göster
    link nedir acaba? teşekkürler
  • quote:

yolladim
  • quote:

quote:

yolladim

Alıntıları Göster
    teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.