Şimdi Ara

32 inç altı led/lcd tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, oturma odasına yer darlığından yaklaşık 150 180 cmden izlemek için 32 inç altı tercihen 26 inç bir tv almayı düşünüyoruz. Philips hd dvd player var usbli, bir sorun yok usbden film izlemek adına ama tabii tv usbli olursa yine de iyi olur. Digitürk HD kullanma ihtimalimiz var ama ilk etapta SD performansı da önemli, yani film, maç, normal ve HD yayın ve yine ilerde PS 3 performansı için önerebileceğiniz veya kullandığınız modeller var mı?

Bir de tvyi pencere yanına koymaktan başka çare yok, evde güney cephe kışın pek sorun olmayabilir ama güneşli günlerde philipsin kristal samsungun parlak ekranları sorun yaratabilir diye düşünüyorum. Bu doğrultuda neler önerirsiniz?

32 inç altı tvlerde bildiğim kadarıyla full hd ve 100 hz pek bulunmuyor bu durum izleme kalitesini ne kadar etkiler?

Bir kaç alternatif buldum ama bunlarla sınırlı değilim.

1. philips 26 3405 led

2. toshiba 26 lcd
    HB'de bu televizyon 997 vatanda 699 tl şaka gibi...

3. diğer bir toshiba

4. LG 27 inç full hd 27

Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egitimci35 -- 29 Ocak 2011; 13:10:07 >

• yanıt için çok teşekkürler ama dediğim mesafeden 32 ekranda problem yaşarız gibi geliyor odamız küçük bir dikdörtgen şeklinde uzun kenarlarından bi tanesinin köşesine tv konulacak diğer uzun kenarda da oturup izleyeceğiz yaklaşık 150 cm mesafeden o da diagonal olarak. Şu an 55 cm ekran tüplü bir tv var yeterli oluyor kare şeklinde olduğu için ama ilk mesajda yazdığım kullanma biçimlerinden ötürü değiştirmek istiyoruz...
  • Samsung T260HD var hem full hd ps3 için de kullanabilirsin hemde gayet güzel
  • aslında genel olarak o mesafeden 32" izleyebilirsin ama bunu şundan önerdim 26" lik tvler hiçbir zaman iyi işlemcilere sahip tvler değildir ve tv izlerken değilde ps3 oynarken sorun çıkartabilir.bide şu durum var crt ye göre lcd ler kalıpsız olduğu için sana gösterişli gelmez eğer sen eski kullandığın 55 ekran tv ye göre aynı boyutta lcd alırsan küçücük duracaktır ve keşke almasam deme ihtimalin çok yüksek ondan 82 ekran en ideali.ama yok dersen şimdiden hayırlı olsun deyim.
  • teşekkür ederim aslında doğru söylüyorsunuz sadece çok yakın olur mu diye düşünmüştüm malum gözler bozuk ama şimdi siz böyle deyince 40 c 650de indirim olunca acaba 40 mı alsam diye de düşünmüyor değilim...
  • bence o kadar da abartmayın çünkü bu seferde sd yayında gerçekten sıkıntı yaşarsınız eğer 32c650 alırsanız daha yi olabilir bu durumda da fazla para vereceksiniz işte lcd işi böyle şumu derken sonra bu mu olsun sonra oda değil başkası olsun diye gider ama 82 ekrandan şaşmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.