Şimdi Ara

32' LCD Alacam Lütfen Yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

32" Lcd alacam ve 3 model arasında kaldım. Kendimce araştırma yaptım ve artıları eksileri konusunda yardımlarınızı bekliyorum.
    Benim için önemli olan kriterler. 100 hz olması usb den ozellıkle mkv okuyabilmesi ve tabikide kontras oranları.

LG LH7000

İstediğim özellikler var fakat forumlardan okuduguma göre 100 hz olayının bazı durumlarda sorunlu olduğu usb den film izlerken
    100 hz kapatılamak istediğinde kapatılmaması. DTS zaten çözemiyor ama optik çıkışında da (truepass) DTS i iletmemesi
    bu Lcd için kafamı kurcalayan özellikler.

SAMSUNG LE-32B653

Yine istediğim özellikler var hatta daha ek özellikler var mesela dlna internet tv gibi ek özellikler var fakat olumsuz özelliklerden birincisi
    ve en önemlisi parlak ekran olması beni cok rahatsız ediyor. Cidden film izlerken film siyah sahnedeyken bile karşıdan kendimi görebiliyorum.
    Forumlarda da bunun sıkıcı bir durum oldugu yazılmış. İkinci olumsuz tarafıda input Lag olayı.

PHILIPS 32PFL7674H yada PHILIPS 32PFL7864H

Aslında dizayn olarak en beğendiğim ürün bu. Bunda istesiğim özelliklerden MKV okuma olayı yok. Fiyat olarakta hemen hemen diğerleriyle aynı.
    Yani bu özellik olmasın gidip wd gibi mkv okuyucu alıyım diyorum bu seferde pahalıya mal oluyor. Gezip ürünleri bakarken Teknosa daki bir arkadaş
    MKV okumadıgını test edip gorunce servisini aradı ve servisten şöyle bir cevap geldi.

Anlaşmalar sağlandı 3-5 gün içerisinde (H) serisi lcd lerde fimware güncellemesi yapılarak MKV okumasının gerçekleşeceği. Bu Konuda bilgisi olan varmı

Yardımlarınızı ve değerli yorumlarınızı Bekliyorum.

Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    27 inch monitör tavsiyesi yardım
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.